Hoteli Makarska završile polusezonu u donjem dilu tabele

09.12.2019.

Završen je prvi dil drugoligaške sezone za rukometašice. Naše Makaranke zauzimaju 6. poziciju na tabeli, šta je dosta skromnije od očekivanja. Bilo je tu svega i svačega, od gubljenja dobivenih utakmica do nekih dosta čudnih rezultata.

Jedinu sigurnu pobjedu upisali smo kontra Orkana , kojeg ionako svi kantaju i doma i vanka. Uvjerljivo najčudniju utakmicu jesenskog dila prvenstva odigrale smo na gostovanju u Trogiru. Veći dio utakmice smo vodile, prednost je u jednon momentu narasla čak na 8 razlike, međutim utakmica je završila neriješeno! Kako je to moguće , mislin da igračice Hotela Makarske još uvik ne mogu ni sebi objasnit. Bilo je i nekoliko tisnih poraza , od kojih je onaj kontra vodećeg Vranjica od samo jedan razlike potvrda naše kvalitete za borbu s najjačima. Istina piše se poraz, ali to nipošto nije neuspjeh.

Sve u svemu igra nije ni izbliza toliko loša koliko to pokazuje stanje na tabeli. Dapače, mislin da na proliće svakako ima prostora za rezultatski iskorak. Još je devet kola do kraja i zasigurno uz dobre predstave na terenu možemo uhvatiti priključak i pripritit vodećima.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.