Drugi brak, bi li, ne libi (se)

30 rujan 2016

Došla forvarduša (vuče na bosanski a ja volim taj humor, nema tu) e to daklem stiglo: danas i veli vako, ba: dođe mi nekad da se udam a onda se sjetim da sam već udana.
Ja bih dodala: bila. Misli se - za one tuke neke koje ne razumiju pa me pitaju štošta: Bila bona udana, zagrepčanka za zagrepčanca, ništa dobro otog bolan, ni otok ni grad, sve je uzo, nemogu da kažem, ostavio djecu, mašallah. Aaaa, nije to, ostavio on i dugove brate, nema tu. Bio dobar, pustio da djecu sama podižem, nije pare ulupo na djecu nego nasebe, tako valja, neka djeca uče, nije život cvijeće. Rekla bi moja pokojna baba: Raste osvetnik, vrag neće spava. Baba bila (zajebana Madžarica u pizdu materinu) a pobožna ko natikača, al znala je tako lupit neke rečen'ce, vala. Eto tako o braku, da se znade.

Oznake: brak

Manjak komunikacije

16 rujan 2016

Kaj Lav i Riba imaju zajedničko?
Dvoje djece.
Pa on (Lav) plače kak se rastal sa ženom i razmišlja da ju ubije. Dva i pol sata je pričao o sebi. Ne zato kaj je Lav nego muškarci drukčije ni ne znaju, pogotovo ostavljeni. Kao, sjeća me se iz mladosti (taj ne zna kaj je jučer ručal, a i ja se njega sjećam samo po imenu i jednom druženju gdje je briljirao nad mnogo kvalificiranijim sugovornicima).

Zanimljivo kak su muškarci svi viši od 175 cm, ja sam bila 164, pa kak se s godinama smanjujemo, ja već velim metar 60, mada vidim da smo (vršnjaci), oboje u niskim petama (čak i on) smo jednako visoki, super.

U konačnici, videći da fakat nisam zinula, pita da di je moj bivši muž i kak ja gledam na to. Moguće ubojstvo. Ne znam kojom brzinom je očekivao odgovor, telepatski, pa u mikrosekundi??

Ne bih ga ubila samo zato da ne prljam ruke, a imam sreću što ima drugu ženu i više me ne spominje. Dijana, bog ti dao sreće, zdravlja i novaca, sreće i novaca uz mog bivšeg nećeš imati, a to djeluje na zdravlje pa se čuvaj i hvala ti što si dobra prema mom muškom djetetu. Kad vaša zajednička (mala je preslatka, šteta kaj je njegova) curica naraste možda ni za nju neće znati gdje je kad bude diplomirala, a ko što ne zna ni za našu, bogu hvala.

Znači, veli, ja nju još nisam prebolil. A znam da pričam o sebi, nikad ju nisam slušao...

Lafe, nikad ni nećeš. Zbog manjka komunikacije i ratovi izbijaju.

Kaj je tim muškima, to sve puklo, jesmo i mi žene takve, u njihovim očima?

:-)

Oznake: brak

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.