Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekasmith2

Marketing

Manjak komunikacije

Kaj Lav i Riba imaju zajedničko?
Dvoje djece.
Pa on (Lav) plače kak se rastal sa ženom i razmišlja da ju ubije. Dva i pol sata je pričao o sebi. Ne zato kaj je Lav nego muškarci drukčije ni ne znaju, pogotovo ostavljeni. Kao, sjeća me se iz mladosti (taj ne zna kaj je jučer ručal, a i ja se njega sjećam samo po imenu i jednom druženju gdje je briljirao nad mnogo kvalificiranijim sugovornicima).

Zanimljivo kak su muškarci svi viši od 175 cm, ja sam bila 164, pa kak se s godinama smanjujemo, ja već velim metar 60, mada vidim da smo (vršnjaci), oboje u niskim petama (čak i on) smo jednako visoki, super.

U konačnici, videći da fakat nisam zinula, pita da di je moj bivši muž i kak ja gledam na to. Moguće ubojstvo. Ne znam kojom brzinom je očekivao odgovor, telepatski, pa u mikrosekundi??

Ne bih ga ubila samo zato da ne prljam ruke, a imam sreću što ima drugu ženu i više me ne spominje. Dijana, bog ti dao sreće, zdravlja i novaca, sreće i novaca uz mog bivšeg nećeš imati, a to djeluje na zdravlje pa se čuvaj i hvala ti što si dobra prema mom muškom djetetu. Kad vaša zajednička (mala je preslatka, šteta kaj je njegova) curica naraste možda ni za nju neće znati gdje je kad bude diplomirala, a ko što ne zna ni za našu, bogu hvala.

Znači, veli, ja nju još nisam prebolil. A znam da pričam o sebi, nikad ju nisam slušao...

Lafe, nikad ni nećeš. Zbog manjka komunikacije i ratovi izbijaju.

Kaj je tim muškima, to sve puklo, jesmo i mi žene takve, u njihovim očima?

:-)

Post je objavljen 16.09.2016. u 20:28 sati.