Ne čitaj niš na zahodu

31 siječanj 2020

Kupila sam tepihić za zahod, ono kaj u OOffeerrttiissiimmii režeju na centi/metre, svakakvi dezeni, perivo u mašini: Ja uzimam ono na kocke pa plavo, da se smirimo, vele da plava boja umiruje, neeema šanse, mada nastojim sve plavo doma kupit, kaj god kupim plavo sve se ili razbije ili nestane ili se skuha na krivoj temperaturi u vešmašini, užas!!!!, tak.
I neko sedi na školjciki i nemre se ponjatke.
Kad čujes odjedared urlik: (dok sediš na zahodu, gledaš gore i moliš se da ti krene, al kad stigneš pogledaš i dole, nemojte sad - bilo tko - reći da to niste iskusili). Alzo ti ko vanjski suradnik čuješ urlik: Koi idiot je ovo pisal mamumupolijubim, ovooo na tephiču, tiskam, gledam tephihihihihič i ne verujem, mam sam šsračku dobil, tu piše Weast mesto West, ovo je iz Kine, kevo, stara, mislim reći - MAJKOOOOO, pak si negdi ovo nekaj na sniženju ovo kupilaaaaa!!! Upomoć! dobiću ptičarsku gripu ili kak ono coronarni virtuoz!!! Brzo čežnjaka protiv protiv - protif sveqaaaaaaaaa!!!!!!

Posle složene radnje i zračenja odoh u WC i pogledam, na tepihiću fakat piše Weast. Pogledam na Gugl translejšn - nema. Mislim ima nekaj al to nije običnom čoveku koji spika engleski i njemački nešto razumljivo, baaaš.

Eto kakva su vremena batečuk nemreš se ni pokekit u miru (u školjku, ono mislim dakle kakim)

Oznake: strane svijeta

Za zagrepčance i one koji se osjećaju novozagrepčancima

16 siječanj 2020

Danas u Črnomercu je jedan bus 109 otišel u nepoznatom smjeru, drugi 109 je otišel u pičku materinu, pardon, ne zna se kam, treći je otišel u garažu i onda sam bila naterana sama sebe zgurati se u bus s 10 kila hrane i ne verovat da je i ovo moguće, do Trnskog su se svi kaj su seli do mene furali po jednu stanicu (??????????!!!!!!!!!!!!!) i kad su me izgurali iz busa skor sam vikala ko onaj PTSP-ovac na stanici u Črnomercu: ZA DOM SPREMNI! Vi u ZET-u niste spremni nego za garažu! Ma ni za garažu! Jebeš mi sve ak se od sutra ne švercam durch-marsch dok ne osposobiju Rotor koji je ustvari Stator, još nisam vidla da se tam nekaj okreće, i veliju nemoj u penziju, nađi posel, nađi si ti prevoz do doma. Zakaj idem u Črnomerec sa Zrinjevca a do Trnskog? Zato kaj tak prije dođem nego da se furam 6-icom do Sopota i onda čekam milost božju da vožnja Sopot-Trnsko traje manje od 42 minute (4 autobusne stanice) ili idem s 14-icom do Savskog mosta i čekam jebeni 607 da krene za Novi Zagreb, muku ti jebem, kreće svakih 18 minuta! Veliju da na voznom redu na stanici piše da vozi svakih 6 minuta. I na plotu je pisalo čkapi pa se jedan našpranjil!

Oznake: ZET

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.