Ne čitaj niš na zahodu

31 siječanj 2020

Kupila sam tepihić za zahod, ono kaj u OOffeerrttiissiimmii režeju na centi/metre, svakakvi dezeni, perivo u mašini: Ja uzimam ono na kocke pa plavo, da se smirimo, vele da plava boja umiruje, neeema šanse, mada nastojim sve plavo doma kupit, kaj god kupim plavo sve se ili razbije ili nestane ili se skuha na krivoj temperaturi u vešmašini, užas!!!!, tak.
I neko sedi na školjciki i nemre se ponjatke.
Kad čujes odjedared urlik: (dok sediš na zahodu, gledaš gore i moliš se da ti krene, al kad stigneš pogledaš i dole, nemojte sad - bilo tko - reći da to niste iskusili). Alzo ti ko vanjski suradnik čuješ urlik: Koi idiot je ovo pisal mamumupolijubim, ovooo na tephiču, tiskam, gledam tephihihihihič i ne verujem, mam sam šsračku dobil, tu piše Weast mesto West, ovo je iz Kine, kevo, stara, mislim reći - MAJKOOOOO, pak si negdi ovo nekaj na sniženju ovo kupilaaaaa!!! Upomoć! dobiću ptičarsku gripu ili kak ono coronarni virtuoz!!! Brzo čežnjaka protiv protiv - protif sveqaaaaaaaaa!!!!!!

Posle složene radnje i zračenja odoh u WC i pogledam, na tepihiću fakat piše Weast. Pogledam na Gugl translejšn - nema. Mislim ima nekaj al to nije običnom čoveku koji spika engleski i njemački nešto razumljivo, baaaš.

Eto kakva su vremena batečuk nemreš se ni pokekit u miru (u školjku, ono mislim dakle kakim)

Oznake: strane svijeta

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.