03

četvrtak

studeni

2016

Poražene treba poraziti!



Kada si pametan a nitko te ne sluša (nitko ne govori sebi, govor je oblik komunikacije s okolinom) i kad si glup a svi te slušaju su dvije (bespotrebne) krajnosti komuniciranja.




Trenutno je (politika je više-složena i posljedična) Hrvatska zakrčena komunikacijskim šumom (svi u isto vrijeme na glas pričaju, vlastita priopćenja (koja su zbog namjere stvoriti komunikacijski šum, kod nekih traktati ...)).
Svi koji nadugačko objašnjavaju su agenti (specijalnog rata). (Oni koji stvore najviše šuma (drug Ljubić) su specijalci ...)

Stvaranje komunikacijskog šuma ima zadaću prikriti ulogu otetog (prokletog) HDZ-a (kojim upravljaju qurvini sinovi, orjunaši), obespravljenje i zastrašivanje jedino sposobnih vratiti vlast narodu (branitelji, oružana sila) i (posljedično) stvoriti šum otklanjajući pozornost sa zločina počinjenih poslije Drugog svjetskog rata (sahrana kostiju iz Hude jame)(stratišta čekaju bez obzira koliko šuma stvorili)(i muk govori više od vaše buke).

Bez objašnjavanja i sastančenja, trebalo je organizirati pohod na Markov trg, smijeniti Vladu, uvesti privremenu vladu nacionalnog spasa, prijekim sudovima raščistiti sva tri stupa vlasti ... i organizirati komunikacijski šum (kako se ne bi čuo glas poraženih).

Poražene treba poraziti! (a ne pobjednike).


Oznake: pametan, glup, govor, komunikacija, višesloženo, posljedično, komunikacijski šum, oteti HDZ, prokleti HDZ, branitelji, oružana sila, zločini drugogsvjetskog rata, pohod na Markov trg, smjena vlade, vlada nacionalnog spasa, poraženi

06

četvrtak

listopad

2016

Vlada (više)nacionalnog jada



Proces formiranja (već projicirane) nove vlade ukazuje na budućnost Hrvatske.
Umjesto vlade nacionalnog spasa (stručne, nepolitične vlade) sastavlja se nestručna, politička, višenacionalna vlada.

Plenković, jandroković, ovi-oni ... sve dirigirana, neradnička i nesposobna klijentela.

Hrvatska neće riješiti niti jedan problem (ali će proizvesti milijarde novih ...).


Hrvatska neće pobijediti.



Oznake: Formiranje vlade, budućnost Hrvatske, vlada nacionalnog spasa, stručna i nepolitična vlada, nestručna i višenacionalna vlada, neradnička i nesposobna klijentela, milijarde problema

11

nedjelja

rujan

2016

Vlada nacionalnog spasa



Hrvatska se udavila u cikličkom snižavanju kriterija. Nakon budale, veća budala (za sada je kralj budala zoka ...).

Kada nakon katastrofalne vlasti sdpa i milanovića (u trajanju od 4 godine, što je bez pravovaljane reakcije samo po sebi znakovito (signifikantno)), na dvojim uzastopnim (u roku od nepune godine dana) parlamentarnim izborima ista svita ima podjednak broj glasova i mandata, onda je (takmac)(cjelokupna oporba) u nezavidnom položaju.
Izbori više opterećuju nekomunjarske političke snage (i prokazuje ih kao vrlo nedorasle ozbiljnosti trenutka).
Nekoliko je objašnjenja tome.

Prvo, nakon milanovića može doći samo gori (to on stalno ponavlja jer je sustavno 4 godine stvarao mehanizam cikličkog spuštanja kriterija). To je obrambeni mehanizam budala u obrani od pametnih, stvoriti nered u kojem se pametni ne snalaze (snalaze se pametni, samo im je teško pokrenuti narodne mase u stanju potpune bijede ... nitko ne treba vašu pamet kako bi mu nalagali odricanje, rad i disciplinu). Milanović pobjeđuje na raskalašenost i nepoštivanje normi. Na urušavanje.

Drugo, cijela oporba (voljna ustrajavati na domoljublju, osim povlaštenosti raspolagati proračunima (državnim i ostalim), koristiti se privilegijama koje proističu iz obnašanja vlasti, ne bave se zadaćama vlasti ... politološki su nepismeni, zaklonjeni u svoje dobro plaćene fotelje iz kojih politički ne djeluju (osim iritantno). Cijela oporba je nepolitička cjelina, ekonomski i sociološki željna afirmacije. Ne stvaraju politiku već se uzdaju u narodnu ogorčenost komunjarama (zaboravljajući kako nalikuju komunjarama, po svojoj lijenosti i rastrošnosti).

Treće, model "stožerne" stranke (kojoj morate davati glasove)(??)(zbog čega?) uništio je zametak demokracije u Hrvatskoj. Nakon katastrofalne kukuriku vladavine i stožerne oporbe (to su dva stupa katastrofe jer je oporba mogla sazvati referendum ...), niti parlamentarni, niti izvanredni parlamentarni izbori nisu dovoljni za smjenu i promjenu (nakaradne) vlasti. HDZ se iskazao kao nedorasla stranka trenutku (koji je beznadežan).

Četvrto, združenom demagogijom produžavaju agoniju (vlastitog postojanja na našu štetu).

Vrijeme je za referendum, odabir vlade nacionalnog spasa (ne više nacionalnog jedinstva bez titoista).
Neophodno je sastaviti vlast, tehnički doraslu težini trenutka (prezaduženosti, prevelike nezaposlenosti, padu standarda, demografskoj katastrofi i šarlatanstvu vlasti). Bez političara koji su do sada sudjelovali u javnom političkom životu RH. (Sve su napravili kako bi zaobišli neizbježno, razvlaštenje.)

Hrvatska za sva vremena


Oznake: vlada nacionalnog spasa, cikličko snižavanje kriterija, nedorasli ozbiljnosti trenutka, obrambeni mehanizam budala, povlaštenost, raspolaganje proračunom, model stožerne stranke, združena demagogija, Referendum