06

ponedjeljak

svibanj

2019

Apostoli partijske vjernostiU Hrvatskoj (diljem hrvatski zemalja) vlada nedemokracija.
Izigravanje ustavnih načela o demokratskoj državi (seljaka i povlaštene kaste), sračunato malobrojnošću (partijom) priskrbljuju nepripadajuću moć (vlast pripada narodu).

Upozorenja, inicijative (referendumske), javne osude nisu promijenile narav povlaštene kaste.

Što karakterizira partijsku državu? Partija. Jednopartijski sustav (koji u Hrvatskoj vlada unatoč demokratskom ustavnom načelu).

U jednopartijskoj državi nekolicina prigrabi vlast, kontrolira represivni i sigurnosni aparat, nameće svoje interese (uglavnom častohlepni, gladni i frustrirani neradnici željni života na visokoj nozi).

Što to znači u slučaju HDZa?
Brkić i nekolicina legionara, policijski vrh i nekolicina sudaca, nekolicina političara, nekolicina iz vojnog vrh naplaćuju svoju protunarodnu djelatnost. Bez sigurnosnih službi bili bi nemoćni zaustaviti nezadovoljstvo naroda.
Pokušaji svesti broj zadovoljnih na trećinu (čime bi izbornim manipulacijama i izigravanjem demokracije prikrili nepostojanje demokracije) ne uspijeva.

Kad bi uspjeli osigurati trećinu izbornoga tijela, dvije trećine su uvijek u mogućnosti izvesti kratkotrajno političko ujedinjenje s ciljem svrgnuti uzurpatore.

Ukratko, partijska vjernost se ne isplati. Jer.

* vam majku!

(Puštati svu vlast i samovolju srpskim drukerima šEksu, gRaniću, lOnčaru, pUpavcu, skojevcima koji se legu u hdzovom ruhu, idiotima koji su već jednu državu potkradali i varali, je suludo.)

Hans Rathauski, Madonne del Mare, Opatija


Oznake: Hrvatska, demokracija, nepripadajuća vlast, partijska država, izborno tijelo, nekolicina, Majka Kraljica

04

četvrtak

veljača

2016

BleiburgStradanje Hrvata na Bleiburškom polju je vezano za komunističku (boljševičku) krvoločnu naviku društvenih promjena pokoljem.
Opravdanje ne postoji, ratno pravo je nepobitno.

Boljševička orjunaško-srpska vojska je povrijedila ratno pravo. Namjerno. (Što upućuje na nevinost žrtava.)
Tito i titoisti će biti zapamćeni kao zločinci s nakanom.

Danas osporavati žrtve Bleiburga odražava maloumnost (svojstvenu titoistima). Titovu svitu krasi bezprizornost i pomanjkanje uma. Zbog toga im je potreban državni monopol (nesposobni su živjeti u društvu sloboda).
Moraš biti bolestan graditi život na porobljavanju drugih i na korištenju njihova rada bez naknade.

Arhajski odnos prema vlasti (prisvajanje vlasti po nepripadajućoj osnovi) negacija je demokracije, a zagovornici negacije zločina na Bleiburškom polju su željni vlasti (koja im ne pripada). Njihova je poruka jednaka onoj koju su poslali zločinci s Bleiburškog polja, spremni su za nepripadajuću vlast prozivati, kriminalizirati i pogubiti. Bleiburg je simbol (zločina i zločinačkih razloga pokolja). Simbol je hrvatske naivnosti i krvoloka koji su živjeli među nama.
Upamtite, znamo vas!


Oznake: bleiburški pokolj, ratno pravo, civiliziran postupak, zločin s nakanom, državni monopol, porobljavanje i pljačkanje, arhajski odnos prema vlasti, nepripadajuća vlast, simbol zločina