06

ponedjeljak

svibanj

2019

Apostoli partijske vjernosti



U Hrvatskoj (diljem hrvatski zemalja) vlada nedemokracija.
Izigravanje ustavnih načela o demokratskoj državi (seljaka i povlaštene kaste), sračunato malobrojnošću (partijom) priskrbljuju nepripadajuću moć (vlast pripada narodu).

Upozorenja, inicijative (referendumske), javne osude nisu promijenile narav povlaštene kaste.

Što karakterizira partijsku državu? Partija. Jednopartijski sustav (koji u Hrvatskoj vlada unatoč demokratskom ustavnom načelu).

U jednopartijskoj državi nekolicina prigrabi vlast, kontrolira represivni i sigurnosni aparat, nameće svoje interese (uglavnom častohlepni, gladni i frustrirani neradnici željni života na visokoj nozi).

Što to znači u slučaju HDZa?
Brkić i nekolicina legionara, policijski vrh i nekolicina sudaca, nekolicina političara, nekolicina iz vojnog vrh naplaćuju svoju protunarodnu djelatnost. Bez sigurnosnih službi bili bi nemoćni zaustaviti nezadovoljstvo naroda.
Pokušaji svesti broj zadovoljnih na trećinu (čime bi izbornim manipulacijama i izigravanjem demokracije prikrili nepostojanje demokracije) ne uspijeva.

Kad bi uspjeli osigurati trećinu izbornoga tijela, dvije trećine su uvijek u mogućnosti izvesti kratkotrajno političko ujedinjenje s ciljem svrgnuti uzurpatore.

Ukratko, partijska vjernost se ne isplati. Jer.

* vam majku!

(Puštati svu vlast i samovolju srpskim drukerima šEksu, gRaniću, lOnčaru, pUpavcu, skojevcima koji se legu u hdzovom ruhu, idiotima koji su već jednu državu potkradali i varali, je suludo.)

Hans Rathauski, Madonne del Mare, Opatija


Oznake: Hrvatska, demokracija, nepripadajuća vlast, partijska država, izborno tijelo, nekolicina, Majka Kraljica