04

četvrtak

veljača

2016

BleiburgStradanje Hrvata na Bleiburškom polju je vezano za komunističku (boljševičku) krvoločnu naviku društvenih promjena pokoljem.
Opravdanje ne postoji, ratno pravo je nepobitno.

Boljševička orjunaško-srpska vojska je povrijedila ratno pravo. Namjerno. (Što upućuje na nevinost žrtava.)
Tito i titoisti će biti zapamćeni kao zločinci s nakanom.

Danas osporavati žrtve Bleiburga odražava maloumnost (svojstvenu titoistima). Titovu svitu krasi bezprizornost i pomanjkanje uma. Zbog toga im je potreban državni monopol (nesposobni su živjeti u društvu sloboda).
Moraš biti bolestan graditi život na porobljavanju drugih i na korištenju njihova rada bez naknade.

Arhajski odnos prema vlasti (prisvajanje vlasti po nepripadajućoj osnovi) negacija je demokracije, a zagovornici negacije zločina na Bleiburškom polju su željni vlasti (koja im ne pripada). Njihova je poruka jednaka onoj koju su poslali zločinci s Bleiburškog polja, spremni su za nepripadajuću vlast prozivati, kriminalizirati i pogubiti. Bleiburg je simbol (zločina i zločinačkih razloga pokolja). Simbol je hrvatske naivnosti i krvoloka koji su živjeli među nama.
Upamtite, znamo vas!


Oznake: bleiburški pokolj, ratno pravo, civiliziran postupak, zločin s nakanom, državni monopol, porobljavanje i pljačkanje, arhajski odnos prema vlasti, nepripadajuća vlast, simbol zločina