05

četvrtak

prosinac

2019

Kamo žuri Hrvatska?



Globalna kriza i recesija bili su povod hrvatskoj vladi smanjiti rashode za mirovine (braniteljima), za plaće uposlenicima kojima plaće proizlaze iz državnog proračuna, za tekuće i investicijske potrebe , ...

U paketu smanjivanja plaća nastavnicima, sindikati (ne samo prosvjete) su pristali na privremeno smanjivanje primanja i materijalnih dodataka (kako bi se prevladala kriza i recesija). (Napominjem, u RH recesija i kriza nisu posljedica svjetske krize već postoje unutarnji uzroci.)

Sve pogođene privrede su poduzimale mjere za ublažavanje i uklanjanje krize. Samo je Hrvatska produžavala agoniju.
Konačno, osvanuo je dan kad se proglasio izlazak iz recesije (aludirajući na krivnju vlada u razdoblju trajanja i prije izbijanja krize).
Po sporazumima s interesnim skupinama (udruge branitelja, sindikati) ostvarili su se uvjeti za povratak primanja (mirovina, plaća, regresa, božićnica, ...) na razinu onih prije smanjenja.

Promijenite garnituru talibančića u foteljama, i preskočite potpisane ugovore, pozovete na pregovore i štrajkove one kojima ćete lako objasniti da varate narod pričama o izlasku iz recesije i krize, pojasnite im kako je povrat polovice otkinutog uspjeh (i prisilite ih da sudjeluju zajedno s vama u obmani onih koji nemaju nikakav sporazum (jer su j*beni porezni obveznici i korisnici usluga državnih firmi).

Nastavak krize (prekomjernog trošenja) proističe iz prakse smanjenih prihoda (svi su na državnim jaslama u kojima nema ništa, pa vam od srca želim da tamo i ostanete ...).
Dok se tako lažemo (zbog laži i traje kriza), oni koji lažu najviše usput razaraju državu (naciju-narod, teritorij, jezik i sposobnost stvaranja odnosa s drugim državama).
Ali od količine laži i ispraznosti (državnih proračuna koji se temelje na zaduživanju a ne na stvaranju BDPa) nitko ne primjećuje osnovne političke promjene (one koje smo htjeli zaustaviti ratom, u miru bez prigovora puštamo). (Uistinu su oni koji su htjeli ratom postići neke ciljeve su bili glupi, lakše bi to postigli s nekoliko fotelja i plaćica za kretene).

Hrvatska se prekomjerno zadužuje, i prati je svo s*anje kao posljedica takvog ponašanja .

Uzmite pLenkovića i j*bite si * s njime.

Oznake: Hrvatska, globalna kriza, sindikati, štrajkovi, talibančići, kriza prekomjernog trošenja, laži, ispraznosti

23

srijeda

siječanj

2019

Ja sam uslikao majmuna, nije fotomontaža



Slom demokracije, slom narodnog preporoda


Ako hDz na predstojećim europarlamentarnim izborima poluči dva ili manje mandata, ukaže li im se narod i referendumski kazni poništavanje referenduma, uzalud su lagali 2 godine.

U strahu od narodne osvete, hDz (zločinački) producira izvanredno stanje kako bi marširanjem represivnog aparata i tajnih službi neometano pokrali naredne izbore. Planirali su slom demokracije, planirali su slom narodnog preporoda.
Planiraju i naredni korak na kojem bi bilo razvidno kako ih narod ne podržava.

Majmuna sam osobno slikao s prostitutkom narkomankom u zagrljaju, nije fotomontaža.


Oznake: majmun, slika, fotomontaža, HDZ, ukazanje naroda, Referendum, laži, planirani slom demokracije, slom narodnog preporoda

29

utorak

svibanj

2018

Od*ebite!



Dajte ih nama - vlast narodu


Sramotna je politika (to nije politika- to je lopovluk sa višestoljetnim lažima) nekad obećavajućeg HDZ-a i njegova surovog grabljenja vlasti (koja pripada narodu). Jedini (a nije jedini, samo je tupinama koji grabež drže dostignućem) razlog zauzimanja vlasti je onemogućavanje povratka jugoslavena- komunjara !?
Tako su (iako to nije jedini razlog) i došli na vlast 90-e. (Sve ostale razloge su vremenom zaboravili.)

Kako se itko usudi zanemariti državotvornost, suverenost kao izvore postojanja i opstanka jednog povijesnog naroda (stari narod, mlada nacija). kompleksnost društva utkanog u državu nije svedeno samo na ekonomsko postojanje, ali je ekonomsko postojanje vrlo važno.

Pridavati značaj jugoslavenima- komunistima je mehanizam održavanja pljačkaškog statusa ravnoteže, po kojem je jedini problem i neprijatelj jugoslaven ili/i komunist. (Dajte ih nama - hrvatskom narodu.)

HDZ je svojom bezidejnosti (jedina ideja je bogato uhljebljavanje i obitavanje na državnim proračunima) Hrvatsku unazadio 300 godina.
Partijski sustav održavanja materijalnoga statusa obnašanjem javnih službi je razvijena Europa brutalnim građanskim revolucijama odavno ukinula.

Ako do sad niste shvatili, pjesme koje pjevate i recitale koje recitirate (povodom jubilarnih 28 i pol godišnjica osnutaka ogranaka) nas ne zanimaju. Od*ebite!

Nije Hrvatska sdp i hdz. Hrvatska je svakodnevni rad na svakom polju ljudske djelatnosti (a ne bezobzirna pljačka i obmanjivanje vlastitog naroda).
Plenkovića ste trebali odbaciti, ali niste jer iza malaza krijete svoje pokvarene namjere.

Odbaciti ćemo mi vas, zauvijek.
Politološke teorije ukazuju na antihrvatsko hdzovsko podrivačko djelovanje. Djelovanje protiv države Hrvatske i svih koji u njoj vide svoju domovinu.

Ukrali ste nam Jelačićevu Hrvatsku, ukrali ste nam Starčevićevu Hrvatsku, ukrali ste nam Radićevu Hrvatsku, ukrali ste Pavelićevu Hrvatsku, ukrali ste Tuđmanovu Hrvatsku. Tati, a ne Hrvati.

Hrvatska (neovisna država) pripada narodu (protiv kojeg se podigla haranga jer nema razvijenu diplomaciju, vojsku, industriju, politiku, svijest o složenosti države i neophodnosti strogog odabira važnih i manje važnih državnih dužnosnika, kao i o važnosti ozbiljnog rada svega hrvatskog).
Nema ustaša, nema partizana, nema hdza, nema sdpa ... Hrvatska pripada narodu.

2 000 000 glasača - za vlastitu Hrvatsku.


Oznake: sramotna politika, lopovluk, laži, grabljenje vklasti, suverenost, državotvornost, jugoslaveni, komunisti, parijski sustav, svakodnevni rad, Plenković, ukrali ste nam Hrvatsku, politološke teorije, neovisna država Hrvatska, Hrvatska pripada narodu

01

petak

travanj

2016

Služinčad zlog



Da, nisu srpski četnici pokrenuli i kontrolirali agresiju/rat na području bivše sfrjot.
Komunisti su to uradili (nastavili genocid i etnička čišćenja koja su provodili 41.-45. i kasnije).

Hrvatske komunjare su sluge zla. (Hipokrizija zasnovana na lažnoj povijesti i jednoumlju.)

Saturn Devouring His Son - Peter Paul Rubens


Oznake: četnici, agresija na Hrvatsku, genocid i etničko čišćenje, nastavak, komunjare, sluge zlog, hipokrizija, laži, jednoumlje