12

četvrtak

studeni

2015

Hrvatska krvari


SDP je titoistička, orjunaška, četnička, bezbožna, krvločna partija.


Most je novokomponirani most (toplinski)(mjesto gubitaka).
Tražiti reforme tranzicijskih reformi je političko samoubojstvo.
Svaka reforma košta, a tranziciju (koja zbog rata kasni u rokovima) reformirati s (nedefiniranim, malobrojnim) glasačkim tijelom je ludost.

Puč.

Jedini razlog pokretanja reforme koju predlaže neovisna lista MOST je taj što se tranzicijom SDP morao preobraziti u građansku stranku (iz revolucionarne partije). A to nije (niti može). SDP se kadrovima i retorikom vratio u razdoblje stvaranja KPJ(uhuhu).
Niti jednom članovi MOST-a nisu optužili SDP za ozbiljne propuste u tvorenju modernog društva.
Reforme neovisne liste MOST su kontrareforme, i kao takve su kočnica tranziciji. Pomoć održanju sustava koji je osuđen na zaborav. Da bi lakše prebrodili reforme, ponuđena je politika tranzicije.
Sad oni koji su spavali (sramotno su bili izvan ikakvog društvenog sustava, do na potrošačkoj strani: besplatnog školovanja, zdravstvene zaštite, zapošljavanja u općinama, fakultetima, školama) traže reformu poluzavršene reforme.
(Kao pomoć bratskoj socijal-nacionalističkoj partiji koja ih je udomila na državne plaće).

Ima li u MOST-u barem jedan poduzetnik?

Zbog sustava koji je producirao laži i lažne intelektualce koji su podupirali te laži, tranzicija još traje, a kontrareformom nastoje zaustaviti razobličavanje monstruoznog sustava produkcije i gušenja lažima ... Milanović i HRT su najeklatantniji primjer ... uz njihovu podršku. Demagozi.

Ovo su vam proizvodili (prepravljali) socijalistički, nesvrstani samoupravljači ... Kada će (završiti) reforma odnosa prema tom nakaradnom, neradnom sustavu koji je producirao laži i lažne intelektualce koji su te laži podupirali?


Oznake: titoisti, SDP, most, reforma, trošak reforme, tranzicija, kvazi intelektualci, zaustavljanje tranzicijskih reformi