28

nedjelja

lipanj

2020

Skoro protiv svih



Sve strahotne zablude moderne Hrvatske


Hrvatska, kroz stoljeće napuštena i zapuštena, pokazuje točno koliko je truda i brige uloženo u njeno postojanje.

Koliko god je krvi, patnje i truda uloženo za njeno postojanje (a nije malo), razarajuća energija koja je uložena u njeno uništenje je pozamašna.
Neprijatelji Hrvatske nisu neprijatelji, već okupatori. Oni Hrvate ne mrze, za njih Hrvatska ne postoji, tako ni Hrvati.
Dio (odnarođenih) pojedinaca sustavno stvaranja obrasca nepostojanja Hrvata/Hrvatske prihvaća kao istinit i umjesto truda za održanje hrvatstva zastupaju nehrvatske postavke (neke treće države i trećeg naroda).
Vanjski neprijatelj potpomognut unutarnjim rastače Hrvatsku (na rubu civilizacija).
Hrvatska je razorena ratna zona.
Svi pokazatelji društva i privrede ukazuju na nesmiljeni rat, koji ostavlja nesagledive posljedice.

Kakav je to rat? Specijalni.




U takvoj Hrvatskoj, izloženoj hibridnom (specijalnom) ratu, demokracija je (kao i svugdje gdje je demokracija odabrana kao oblik društvenog organiziranja) glavna meta svih udara.
Osnovica demokracije je oblik odlučivanja (zasnovanog na većini).
Promoviranje pojedinaca koji su sposobni donositi odluke (šarlatan i polupismena budala pLenković) je teško podrivanje osnovnih ustavnih načela uspostave i obrane demokratskoga društva.
Obzirom koliko je dotična osoba neobrazovana, prisvajanje prava na donošenje odluka bez podrške većine društva je oblik specijalnog rata protiv Hrvata/Hrvatske.

Zabrinjava hrabrost u izbornoj kampanji (nakon polumandatnog istovjetnog potkapanja demokracije i prava glasača) nastupati na tim osnovama.
Krivci su narod i glasači. Koji ne prepoznaju nakaradnost i opasnosti takvog ponašanja.
Nije samo pLenković pobornik nedemokratskog prisvajanja ovlasti. Cjelokupna oporba (sdp-hns-ids-sdss-hss- ...) su jednako zločinački nastrojeni (u specijalnom ratu, izgubljeni u magli samobmana).
A narod/glasači (predvođeni lažnim dušebrižnicima) neorganizirani i lako odgurnuti na margine odlučivanja.
Hrvatsku nema tko voljeti.

Vrijeme autokracije, diktature, partijske države. totalitarizama je prošlo. Vrijeme demokracije je jedino vrijeme koje se smije promovirati. I društvo se smije graditi samo na demokratskim osnovama.

Ako Škoro uvjeri narod/birače da će graditi društvo na demokratskim osnovama, u kojem demokracija vlada - pobijedit će ove male (u mišje rupe zavučene) nazovi vođe koji nas obmanjuju svojim sposobnostima.
Ne treba nam Superman, nama treba demokracija. Društvo u kojem ćemo odlučivati o svojoj sudbini.



Paradoksalno, onaj tko odabere demokraciju je skoro protiv svih (u njihovu korist).



Oznake: Hrvatska, krv, trud, razaranje, hibridni rat, rub civilizacija, demokracija, ustavna načela, oblik odlučivanja, odgovornost, prisvajanje vlasti, superman

13

subota

siječanj

2018

Hrvatski Jurassic Park



Hrvatski kvazi umjetnici umjesto nadahnuća u slabašnoj, razoružanoj, osiromašenoj, skoro pokorenoj Hrvatskoj koja se epskim naporom obranila od jugoslavenske velikosrpske agresije, napaja se mržnjom i satirom usmjerenom kako bi prikrila jugoslavenštinu i srpstvo današnje sudbene i izvršne vlasti, te obavještajne zajednice.
Srpsko ruska služinčad.

Hrvatska se mora osloniti na radišnije i poštenije sustave od onog koji nudi rusko-srpska vojna, obavještajna, prikrivena, krvavim novcima financirana, iz Moskve dirigirana, orkestrirano usklađena svojta.

Nešto ruskih novaca Hrvatsku paralizira jer nitko ne želi razračunati s ruskim agentima i uplitanjem u unutarnja pitanja jedne države.
Rusija baulja svjetskim bespućima. Slabašna i prezrena, zaostala i primitivna. Sila koja je samo sila (bez razloga za postojanje sile).

Hrvatski kvazi umjetnici ne poimaju odnose (na rubu pameti). Čeka ih obračun s razularenom, sarkastično-nasilnom, neinventivnom ali brutalnom, neumjetničkom, nesatiričkom, bezobraznom ruljom. Bez alibija umjetničkih sloboda. Brutalno, krvavo suočavanje s vlastitm umjetničkim bićem.

Krv i sloboda. Bez krvi nema slobode, ni krvi bez slobode.


Oznake: Hrvatska, kvazi umjetnici, razoružani, osiromašeni, epska obrana, agresija na Hrvatsku, srpsko ruska služinčad, ruski novci, ruski agenti, uplitanje u unutarnja pitanja, poimanje odnosa, na rubu pameti, sarkastično-nasilna rulja, krv, sloboda