13

subota

siječanj

2018

Hrvatski Jurassic Park



Hrvatski kvazi umjetnici umjesto nadahnuća u slabašnoj, razoružanoj, osiromašenoj, skoro pokorenoj Hrvatskoj koja se epskim naporom obranila od jugoslavenske velikosrpske agresije, napaja se mržnjom i satirom usmjerenom kako bi prikrila jugoslavenštinu i srpstvo današnje sudbene i izvršne vlasti, te obavještajne zajednice.
Srpsko ruska služinčad.

Hrvatska se mora osloniti na radišnije i poštenije sustave od onog koji nudi rusko-srpska vojna, obavještajna, prikrivena, krvavim novcima financirana, iz Moskve dirigirana, orkestrirano usklađena svojta.

Nešto ruskih novaca Hrvatsku paralizira jer nitko ne želi razračunati s ruskim agentima i uplitanjem u unutarnja pitanja jedne države.
Rusija baulja svjetskim bespućima. Slabašna i prezrena, zaostala i primitivna. Sila koja je samo sila (bez razloga za postojanje sile).

Hrvatski kvazi umjetnici ne poimaju odnose (na rubu pameti). Čeka ih obračun s razularenom, sarkastično-nasilnom, neinventivnom ali brutalnom, neumjetničkom, nesatiričkom, bezobraznom ruljom. Bez alibija umjetničkih sloboda. Brutalno, krvavo suočavanje s vlastitm umjetničkim bićem.

Krv i sloboda. Bez krvi nema slobode, ni krvi bez slobode.


Oznake: Hrvatska, kvazi umjetnici, razoružani, osiromašeni, epska obrana, agresija na Hrvatsku, srpsko ruska služinčad, ruski novci, ruski agenti, uplitanje u unutarnja pitanja, poimanje odnosa, na rubu pameti, sarkastično-nasilna rulja, krv, sloboda