06

ponedjeljak

prosinac

2021

Trbuho(z)borci - Xlast

Pirati s Kariba - besmrtni i profitni


Korona virus je iznjedrio novu generaciju trbuho(z)boraca (nisu oni iznedrili virus, virus su iznjedrile dobro skrivene elite).Nije to generacija koja koristi umijeće govora bez micanja usana, već motivi njihova govora potječu od trbuha.

Uvijek kad resursi postanu (vidno) ograničeni (uvijek su ograničeni, ali nekad je ta ograničenost vidna smetnja), pojave se trbuho(z)borci u obrani vlasti. Xlast je dvosjekli mač, ali je ispunjena kadrovima koji žele osigurati materijalne i ostale prednosti povlaštenosti. Oni na vlasti su zadnji koji osjećaju nedostatak resursa, a zaštićenost osiguravaju (čime drugo) trbuho(z)borcima.
Glad je (nije jedini) instrument upravljanja gladnima.https://hr.wikipedia.org/wiki/Stanovni%C5%A1tvo_svijeta

(Nerazvijeni namjerno demografskom eksplozijom ruše razvijeni zapad.)

Uvod je završio.


Kampanja u očuvanju života od corona virusa i Covid-19 bolesti je (ništa čudno) otišla u krivom smjeru.Iako je broj zaraženih i broj umrlih znatno manji od već viđenih srazmjera oboljenja i smrtnih ishoda (cancer, traume u prometu, krvožilni sustav, gripa, ...) krenula je klasična medijska hajka (elite, trbuho(z)borci, ostatk populacije) podjele društva na interesne skupine (preživljavanja, življenja).

266 milijuna zaraženih je 3,41% od 7,78 milijardi stanovnika.
5,2 milijuna umrlih je 1,97% od 266 milijuna, a 0,06% od 7,78 milijardi stanovnika.

Iako 7,514 milijardi nije zaraženo (ili jest, ali su "asimptomatski" slučajevi), mjerilo vrijednosti nije populacija koja se nije zarazila, nije mjerilo populacija koja se uspješno oporavila od Covid-19.
Mjerilo je onaj dio koji se, nažalost, nije lako ili nije nikako oporavio.

Imunitet ne ovisi o cjepivu, već cjepivo ovisi o imunitetu

Iako je većina prirodno imuna (imunitet ne ovisi o cjepivu, već cjepivo ovisi o imunitetu), administrativna odluka o cijepljenju sveukupnog stanovništva (nećete cijepiti ptice, pa će opet virus prijeći s čovjeka na pticu, s ptice na (drugog) čovjeka) ustrajavate na uništavanju prirodnog imuniteta većine ljudskog stanovništva zemaljske kugle.
Na svu sreću Zemlju nastanjuju i drugi organizmi koje ne obuhvaćate svojim mjerama.

Uz početne teorije izvora virusa (prelaska na čovjeka), naglo ste zašutjeli o šišmišima, ribi i rakovima na kineskim tržnicama i usmjerili se na sveukupno stanovništvo svijeta.
Iako izvor zaraze ipak nije čovjek.

Životinjski virus (od prije poznat) prelazi na čovjeka, a mjere se odnose samo na (l)(j)ude??

Nije logično s piratima na Xlasti piti sendvič s coronom od šišmiša, tune i račijih bataka.Oznake: trbuho(z)borci, ventrilokvija, covid-19, glad, vladajući, worldometers, broj zaraženih, broj oporavljenih, smrtni ishodi, administrativno upravljanje corona krizom, cijepljenje sveukupnog stanovništva

19

ponedjeljak

prosinac

2016

Krvoločnost je preduvjet preživljavanja


Partizanski antifašizam nije obrana ljudskog dostojanstva već obrana Moskve u plićacima Jadranskog mora.

Sustavno (u jednoumlju jedino) ustrajavanje na tumačenju komunističkog ustanka kao jedinog ispravnog (i humanističkoga) puta pod okupacijskim uvjetima je iskrivljavanje povijesnih i tada važećih pravnih činjenica.
Kapitulacija je međunarodno pravno legalni instrument (poštede daljnjih stradanja civila). Kolaboracija je slijed kapitulacije (podjednako instrumentalizirana u zaštiti civila).
Moralizirati o isključivosti (antifašizmu) pri tada važećem ratnom pravu na odmazde nad civilima u slučaju oružanih napada na okupacijsku vojsku nakon potpisivanja kapitulacije (sa svrhom zaštite civila) je antihumani čin.
Cilj komunističkog ustanka nije progon okupatora već simbiotičko provođenje komunističke revolucije u ratnim uvjetima (što je tadašnjim ratnim pravom bilo zabranjeno).
Dakle, međunarodno pravno (uključujući konvencije o ratnom pravu), partizane i Tita ne smatraju legalistima (već banditima). To što je Crvena armija "pregazila" Poljsku, Bugarsku, Rumunjsku, Bugarsku, Istočnu Njemačku, Estoniju, Litvu, Latviju, Kurilske otoke i Jugoslaviju nije odraz humanosti antifašizma, već strategije koju je Staljin promovirao u ratnim i poratnim međunarodnim odnosima: obrana komunizma/socijalizma i Moskve uspostavom marionetskih režima odanih Moskvi.

Danas se podjednako sitnim novcima stvara politička struja (plaćena i logistički vođena iz Moskve) koja izaziva podjelu nacije (na prorusko-pročetničku manjinu i uplašenu hrvatsku/nacionalnu većinu). Problem Hrvatske nije strah od Srba, četnika, Rusa već siromaštvo u kojem su gladni spremni (odbacujući pripadnost naciji) djelovati protiv zajedničkog interesa.
Hrvati moraju takve ili nahraniti kruhom ili ugušiti jastukom.

Josipović (ruski agent, frflja, priglup, ambiciozan - (rođeni) izdajica ). Mesić (četničko-ruski agent, priglup, neambiciozan, svejedno (jer je rođeni) izdajica). Milanović (rođen jadan - izdajica). Pusićka (koju je Savka (izdajica) inaugurirala, rođena nikakva, cijeli život nikakva, izdajica).
Po sitne novce se zaputio Pernar (pa stalno tracka gluposti o kapitalizmu, NATO-u i koječemu). Markovina, Pilsel, Pupovac ... sitni kokošari kojima rusi vladaju bićem. Robotizirani ruski agenti. Koji se bez straha suprotstavljaju razumu.
Vrhunac je rusko potpomaganje obnovi antifašističkih spomenika sa stotinjak tisuća eura godišnje. Znaju li Rusi da se 1945.,, 1991., u Hrvatskoj bježalo od njihovih pokolja, podjednako kao danas u Alepu? Gdje god dolaze ili potpomažu humanost krv teče u potocima. Oni koje Rusi plaćaju i potpomažu nemaju pravo propovijedati humanost. Bando primitivna (potukli ste narode sibira, Poljske, Hrvatske, ... i koristite njihova prirodna bogatstva).
Hrvatska ljevica je ruska krvoločno-izdajnička svojta (koju ćemo ugušiti brutalno).
Krvoločnost je preduvjet preživljavanja.

Oznake: partizanski antifašizam, jednoumlje, komunistički ustanak, kapitulacija, kolaboracija, zaštita civila, međunarodno pravo, ratne konvencije, Staljinov koncept marionetskih režima, današnji koncept ruske sigurnosti, plaćenici, manjina, glad, odstupanje od zajedničkih interesa, krvoločnost