06

ponedjeljak

prosinac

2021

Trbuho(z)borci - Xlast





Pirati s Kariba - besmrtni i profitni


Korona virus je iznjedrio novu generaciju trbuho(z)boraca (nisu oni iznedrili virus, virus su iznjedrile dobro skrivene elite).



Nije to generacija koja koristi umijeće govora bez micanja usana, već motivi njihova govora potječu od trbuha.

Uvijek kad resursi postanu (vidno) ograničeni (uvijek su ograničeni, ali nekad je ta ograničenost vidna smetnja), pojave se trbuho(z)borci u obrani vlasti. Xlast je dvosjekli mač, ali je ispunjena kadrovima koji žele osigurati materijalne i ostale prednosti povlaštenosti. Oni na vlasti su zadnji koji osjećaju nedostatak resursa, a zaštićenost osiguravaju (čime drugo) trbuho(z)borcima.
Glad je (nije jedini) instrument upravljanja gladnima.



https://hr.wikipedia.org/wiki/Stanovni%C5%A1tvo_svijeta

(Nerazvijeni namjerno demografskom eksplozijom ruše razvijeni zapad.)

Uvod je završio.


Kampanja u očuvanju života od corona virusa i Covid-19 bolesti je (ništa čudno) otišla u krivom smjeru.



Iako je broj zaraženih i broj umrlih znatno manji od već viđenih srazmjera oboljenja i smrtnih ishoda (cancer, traume u prometu, krvožilni sustav, gripa, ...) krenula je klasična medijska hajka (elite, trbuho(z)borci, ostatk populacije) podjele društva na interesne skupine (preživljavanja, življenja).

266 milijuna zaraženih je 3,41% od 7,78 milijardi stanovnika.
5,2 milijuna umrlih je 1,97% od 266 milijuna, a 0,06% od 7,78 milijardi stanovnika.

Iako 7,514 milijardi nije zaraženo (ili jest, ali su "asimptomatski" slučajevi), mjerilo vrijednosti nije populacija koja se nije zarazila, nije mjerilo populacija koja se uspješno oporavila od Covid-19.
Mjerilo je onaj dio koji se, nažalost, nije lako ili nije nikako oporavio.

Imunitet ne ovisi o cjepivu, već cjepivo ovisi o imunitetu

Iako je većina prirodno imuna (imunitet ne ovisi o cjepivu, već cjepivo ovisi o imunitetu), administrativna odluka o cijepljenju sveukupnog stanovništva (nećete cijepiti ptice, pa će opet virus prijeći s čovjeka na pticu, s ptice na (drugog) čovjeka) ustrajavate na uništavanju prirodnog imuniteta većine ljudskog stanovništva zemaljske kugle.
Na svu sreću Zemlju nastanjuju i drugi organizmi koje ne obuhvaćate svojim mjerama.

Uz početne teorije izvora virusa (prelaska na čovjeka), naglo ste zašutjeli o šišmišima, ribi i rakovima na kineskim tržnicama i usmjerili se na sveukupno stanovništvo svijeta.
Iako izvor zaraze ipak nije čovjek.

Životinjski virus (od prije poznat) prelazi na čovjeka, a mjere se odnose samo na (l)(j)ude??

Nije logično s piratima na Xlasti piti sendvič s coronom od šišmiša, tune i račijih bataka.



Oznake: trbuho(z)borci, ventrilokvija, covid-19, glad, vladajući, worldometers, broj zaraženih, broj oporavljenih, smrtni ishodi, administrativno upravljanje corona krizom, cijepljenje sveukupnog stanovništva