17

ponedjeljak

svibanj

2021

Komadić analitike
Tko i kako popravlja Hrvatsku?


Hoćete analitički osvrt na protekle lokalne izbore?

Prvo, zaboravite televizijsko ispiranje mozga.

Podijelite Hrvatsku na političke skupine, na one koji upravljaju društvenim financijama.
Trenutno, nema novaca ali ima mnogo onih koji traže te (naše) novce.

U najgoroj je poziciji Zagreb. Pad privrede zbog sto stvari, potres, obnova, socijala.
Profesionalne (prevarantske) političke elite raspodjelu sredstava kontroliraju podjelom uloga u društvu.

Nije pojava aktivista Možemo (mogu oni Q) produkt aktivizma već perfidne igre tajnih službi koji obnovu Zagreba moraju izvesti u uvjetima kad će njihova korist biti najveća (čitaj: nevažan iznos trošak, s najmanje kontakta s građanstvom koje vape za bespovratnim sredstvima, ...).

Inače službe diskreditiraju pritiscima, ucjenama nepoželjne kandidate.
Tomašević je prošao sve pritiske. Jer takav (mamlaz) odgovara profesionalcima.
On će tražiti onih 20% obnove (i tako milijun Zagrepčana uvjeriti da su birali pravog), država će mi dati ako od ostala 3 milijuna uzmu četverestruko više (osiromašiti nas i otetim našim novcima prisiljavati na političku poslušnost), ili će odbiti Tomaševića u manevru u kojem će on biti ili pokvaren ili naivac, pa će građani Zagreba njega mrziti.
Time bi politička elita i dalje kontrolirala novce i političke procese. Bez smjena, revolucija, pobuna, referenduma, štrajkova, političkih aktivista, ...

Svojedobno je Sinčić odigrao sličnu ulogu (popravka Hrvatske), a sada je na rezervnom (dobro plaćenom) položaju u EU parlamentu (gdje je beznačajan).
Pristaju li borci za društvenu pravdu na takve marginalizacije?
Nije ni Tomašević nobelovac.

Tako je u svim sredinama (županijama, općinama, Gradovima,...).
Školski primjer umanjenja nezadovoljstva stanovništva, koje kad bi kanaliziralo svoje nezadovoljstvo iz temelja bi promijenilo političku scenu i političko ponašanje.

Kako ipak medijsko pumpanje "gotove stvari" u Zagrebu ne bi bilo točno, Tomaševića ne "pumpaju" novcima vanjske već unutarnje (vladajuće) strukture.

Bojkot roba i usluga (mijenjanje uloga)

Poziv na bojkot roba i usluga koje dolaze iz Zagreba temelji se na ulozi Zagreba. Ako je glavni grad, mora biti pokretač i nositelj svega dobrog u Hrvatskoj. Što, vidimo, nije slučaj.

Stoga pozivam sve radišne i poduzetne osobe, firme da se pripreme na zamjenu privrednih aktivnosti koje je do sada obavljao Zagreb. Bojkot Zagreba će potaknuti razvoj i napredak ostatka Hrvatske. I, u konačnici, dovesti do promjene statusa glavnog grada Hrvatske.
Predugo se pasivno odnosimo prema kolonizaciji Hrvatske koju provodi Zagreb uvoznim robama i političkim smicalicama.

Kad obavimo svoju domoljubnu dužnost (oslobađanja), Zagreb možemo prepustiti stihiji političkog aktivizma
(i onima koji su doveli Bandića, da dovode Tomasovića).

Za radišnu i vrijednu Hrvatsku, koja bi kao takva znala birati. Do sada ste uvijek birali krivo jer to životni standard pokazuju.Oznake: ispiranje mozga, analitička podjela Hrvatske, Zagreb, novac, raspodjela, politička moć, unutarnji financijeri, profesionalni revolucionari, kanaliziranje nezadovoljstva, obnova, sinčić, glavni grad, bojkot roba i usluga, razvoj Hrvatske

15

subota

svibanj

2021

Ultimatum zG biračimaAko na izborima zAgreb pogriješi (misli se na birače u zAgrebu), provest ćemo potpuni bojkot roba i usluga koje zAgreb pruža ostatku (zaostale, provincijalne) Hrvatske.

Milijun stanovnika zagrebačkog bazena živi na laži (švercu), uvozu i preprodaji, povlaštenom položaju unutar RH.
Povlaštenost je uzročnik biračkog ludila (prodaje glasa) i potonuća zAgreba.

Da zAgreb nema status glavnog grada ne bih ga niti spomenuo (ne spominjem riJeku, sPlit, oSijek; ne spominjem ni sela (Dugo Selo, Krivodol. Krivi Put, ...).
Samo glavni grad RH.


Glavni grad (koji se ponekad naziva i prijestolnica ili metropola) određuje se na sljedeće načine:

Obično je glavni grad države ili političkog subjekta onaj grad u kojem je vlada.
Obično se glavni grad navodi u zakonu.
Obično je glavni grad središte važnih djelatnosti.
U kraljevini, glavni grad je obično mjesto kraljevskog dvora (koji se može premještati).
Država ili politički subjekt može imati više od jednog službenog glavnog grada. Glavni grad ne mora biti sjedište vlade. Može se čak seliti, ovisno o dobu godine.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Glavni_grad/Glavni_grad


Ako je Hrvatska spala na švercere i preprodavače (magle), ili se mijenjajte ili ćemo mijenjati glavni grad (a vi lunjate maksimirskim oputinama.
Vrijeme je prozvati i prokazati sve koji zloupotrebljavaju dobru volju (Hrvata za državom, pravnim poretkom i civilizacijom), naivnost i čistoću ideje uljuđene države.

Bojkot roba i usluga je prvi korak u ratu koji će završiti prije nego započne. Mijenjanje toka novca promijeniti će političke odnose i preobraziti Hrvatsku.

Novac je oružje pred kojim i najgori kleče.
z+Agreb bira svoj/naš put. Ili ćemo dalje zajedno, ili ćemo mi svojim putem bez zAgreba.


Humanizam nije kad vlast zaj*baje ljude, već kad ljudi zaj*baju vlast
Oznake: ultimatum, izbori, Zagreb, bojkot roba i usluga, povlašteni položaj, status glavnog grada, uvoz i preprodaja, čistoća ideje o uljuđenoj državi, novac je oružje