30

utorak

siječanj

2018

BlesoDvojbe (o apsolutističkoj vlasti) (ne postoje)Ministar pravosuđa glasi kao osoba koja je dva puta pisala ovršni zakon. Po reakcijama građana, neuspješno.

Treća prigoda (u kojoj najavljuje ekspertnu skupinu, glave zakona, trlja trlja, ...) poraz je nas, a ne uspjeh krkana kojeg treba vilama najuriti.
Nedemokratski je pisati zakone, ministri i saborski zastupnici pokreću inicijativu za promjenu zakona. Ne pišu zakone.
Pravo mijenjati i pisati zakone ima samo narod (biračko tijelo). Uz široku i kvalitetnu raspravu, usaglašavanje i formaliziranje tih procesa.
Proglašavanje zakona važećim je krajnji čin u kojem sudjeluje "vlast" (ministri, vlada, saborski zastupnici).

Krkan koji se šepuri kao nedodiriva krava po javnoj (okupiranoj) televiziji nema snage podjednako organizirati javne skupove i istom retorikom nastupati među narodom (po pitanju ovršnog ili bilo kojeg drugog zakona).
Treba tu nakazu najuriti (onako kako zaslužuje).
Niti ću sudstvo plaćati, niti ću policiju plaćati da takvi mamlazi zastrašuju sve oko sebe svojom nepripadajućom moći.


Ovršni zakon mora izostaviti ovrhu nekretnina u omjeru manjem od 1 (za 1 kunu duga mogu zaplijeniti samo 1 kunu), troškovi ovrhe ne mogu biti veći od simbolične takse (desetak kuna)(jer zašto bi pristajali na neutralno posredovanje državnih ustanova ako ih nakon plaćenoga poreza dodatno plaćamo), proces ovrhe mora biti javan i brz.

Blesana koji smatra moje vlastitim sredstvom za prisvajanje ne pripadajućih ovlasti treba javno osramotiti i udaljiti iz državnih ustanova.
Bleso.


Oznake: ministar pravosuđa, ovršni zakon, građani, vile, nedemokratski, inicijativa za promjenu zakona, šepurenje, javna televizija, ne pripadajuće ovlasti, bleso

06

ponedjeljak

ožujak

2017

Bernardić, šef partije bez OZNA/UDBA-e

Zašto bi se "desnica" odricala NDH, a ne samo onog lošeg u NDH? :)

Zašto se sdP nije odrekao socijalizma? I što to znači da se odrekao onog lošeg (što je to loše - taksativno; i tko je ovlašten odricanje proglasiti dovoljnim). Komunizma se odrekao i Tito (pristajući na socijalizam), sdP bi u ime pomirbe (koja nije zamišljena kao suživot dviju ideologija i oprosta zločina) trebala učiniti više od tiTa.
Blesane, pQ (čitaj: puši*urac).

Mogu li ja biti glup (kao ova partijska spodoba)? Iako sam se odrekao svega lošeg, još uvijek je taj bleso na većoj plaći od mene (sve u interesu demokracije?).Oznake: Bernardić. SdP, odricanje, ndh, socijalizam, komunizam, tito, pomirba, glup, bleso, demokracija