Ljubav je bol. I točka. Mislim, ono, previše komplicirano, i tako...

Taman kad sam pomislila da sam naopaki tjedan ostavila za sobom i da ću napokon uživat, ispalo je da stvari nisu baš onakve kakve su trebale biti u mojim planovima.
Odjednom sam se, naime, našla zatrpana tuđim ljubavnim problemima.
Ljubavni problem lijevo, ljubavni problem desno, ljubavni problem gore i dolje, sve same emotivno-egzistencijalne sapunice oko mene, svaka dramatična ko u Mladog Werthera!

Doduše, nije baš da je to tako loše...
Jer kad sam zaokupljena tuđim zavrzlamama, onda imam opravdanje za stavljanje vlastitih zavrzlama na stranu i odgađanje rješavanja istih...

B je trebao ovaj tjedan biti u Splitu i zatim na Korzici. Ja sam trebala obaviti neke manje stvari (što sasvim lijepo mogu i od doma) i naći se sa Klijentom/Partnerom tek u petak ujutro, kad se vrati... odnekud. Kakav divan plan!!!
Osim što se izjalovio, jer se B jučer ujutro pojavio u Zagrebu. Došao je prokleto rano, prvim jutarnjim avionom, famoznom Mljekaricom, i nazvao me s aerodroma da stiže ravno kod mene jer mu trebam puno i jako.
Prokletstvo!

Zašto nije mogao prvo lijepo otići u svoj zagrebački stan u Gajevoj, naspavati se, popit svoju kavu u Hemingwayu (on jako voli ujutro tj. oko 11.45 trgnuti kavu za buđenje u Hemingwayu i strpljivo me čekati uz novine)?
Usput je još svratio do pekare i nekakvog placa (ne usudim se ni pomisliti koliki je bio račun za taksi...), i kad se napokon nešto prije osam pojavio pred mojim vratima, s nekoliko bezobrazno velikih komada prtljage (jer B putuje s pola svog golemog ormara, čak i kad ide negdje samo na vikend) i golemom količinom naranača i grejpa, podrazumijevalo se da ću ja iscijediti to brdo agruma, napraviti cappuccino s idealnom količinom pjene, ubaciti peciva na pola minutice u mikrovalku i, onako sva još napola uspavana, raščupana i krmeljava, spremno dočekati B-ovu provalu emocija...

Mislim da je to što sam pristala raditi za frenda zapravo bila jako loša ideja.
Da mi nije šef i da me ne plaća tako dobro za posao koji se u stvari obavlja sam od sebe, nema šanse da bih ga pustila tako rano u dom od Najbolje i dozvolila da me ucijepi na prazan želudac...

B je dolepršao sav nabijen proturiječnim emocijama, na rubu histerije, uzbuđen ko djevica na Đurđevdan ili već takvo nešto, i totalno na rubu suza.
B je opet pronašao novu ljubav svog života!

Zaljubio se u G, frajera kojeg poznaje već, ono, stoljećima, ali ga nije vidio nekih 10-ak godina.
Zapravo, G je nekoć davno bio lud za B, totalno ga je opsjedao, proganjao, uhodio, ali B nije bio nimalo zainteresiran za mršavog, visokog i prištavog studenta krivih žutih zuba i stravične frizure koji nije znao složiti dvije suvisle rečenice i kojem su sve hlače grozno visile na katastrofalno ružnom mršavom dupetu, a golema kljuka od nosa imala više grba od stada dobro uhranjenih deva...
O, neeeee...
Nije bilo šanse da prekrasni B uopće obrati pažnju na svog vjernog obožavatelja!

U međuvremenu je G otišao na poslijediplomski u inozemstvo, usavršio se, izmijenjao gomilu fenomenalnih poslodavaca i otisnuo se samostalno u uspješan vlastiti posao..
Nabildao je ono nekadašnje kržljavo tijelo, sredio katastrofalan ten, groblje u ustima pretvorio u čaroban osmijeh, grozan nos u impozantni muževni ponos, a četku na glavi u prekrasne i njegovane uvojke (i sve to začinio zgodnom kozjom bradicom poblajhanom u platinasto). Ja sam ga srela negdje između Božića i Nove godine i ostala šokirana kad sam skužila ko je taj preplanuli fensi ljepotan koji mi maše preko Rive, tako da vijest o promjeni za mene nije bila ništa novo.
A iz pouzdanog izvora (njegova rodica a moja kolegica s faksa) sam saznala i da listovi i dupe zapravo nisu pravi nego silikonski, ali koga briga kad je tako prelijep!
Uspjeh u životu urodio je i samopouzdanjem praćenim nevjerovatnim šarmom i totalno nabildanom vještinom konverzacije.

A na ovakvog, novog i poboljšanog G-a, moj B je pao ko kruška.
Ali je prije toga ispao totalna muška guska.

Naime, stari i ružni G mu je bio tako nezanimljiv da se B uopće nije sjećao frajera, tako da je proganjao novog i poboljšanog G-a punih 5 dana dok se ovaj poigravao s njim... Dok nije skužio da trči za osobom od koje je prije deset godina bježao.

I sad je B službeno zaljubljen u G-a, koji isto tako službeno nema pojma što bi s B-om, koji više nije tako čarobno mlad i lijep kao prije 10 godina (mada je, naravno, savršeno zgodan i seksi, bolji nego ikad!)
Toliko očajnički zaljubljen da je doplazio u Zagreb samo zato jer je Zagreb bliže Berlinu od Splita, a u Berlinu je G-ova baza...
Tj. B skuplja hrabrost da se pojavi u Berlinu, na G-ovim vratima, odjeven samo u svilenu vrpcu oko kukova i s natpisom UZMI ME na čelu. Ili za već nekakvu sličnu besmislicu. Koja će ga do kraja obilježiti kao idijota.

Naravno da nisam mogla dozvoliti da B makar na pola sata ostane bez stroge kontrole, jer moj impulzivni bestić je sklon nepromišljenom ponašanju čim u blizini nema budnog glasa razuma.
Što znači da sam ga cijeli dan vukla za sobom.
Osim kad sam svratila do frenda da mi sredi laptop.
A B-a ostavila doma, sigurno zaključanog u stanu iza protuprovalnih vrata, s paketom prepečenca i Tupperwareom moje glasovite paštete od tune i inćuna, fiksnim telefonom od Najbolje i oba njegova mobitela u mojoj torbi, i zalihom divX-ova i rakije od breskve da si skrati vrijeme.

U međuvremenu me nazvala Jen, zahtijevajući hitni sastanak.
Što me poprilično iznenadilo.
Od Jen nije bilo ni traga ni glasa ovih par dana, a kako je posljednja informacija o njoj koju sam imala bila da je s nekim friško upoznatim likom potegnula do juga preko vikenda, već sam se počela bojati da je negdje nabasala na one frajere koji su bekili Brit Lapthorne. I da će uskoro na vijestima osvanuti slika dva izmasakrirana lažna policajca u kanjonu Neretve, ili nešto slično tome, i potjernica za gigantskom krvoločnom australskom brinetom hrvatsko-irskog porijekla.

Srećom, Jen se vratila živa i zdrava, i niko putem nije stradao osim rentanog Peugeota kojim se vratila iz Metkovića u Zagreb.
Jen, naime, vjeruje da se svugdje gdje dođe mora asimilirati s domorocima, a kako ovdje domoroci većinom voze auta s ručnim mjenjačem, tako je i ona odlučila mijenjati ručno (unatoč tome što cijeli život vozi automatika). Što je do sada rezultiralo s određenom količinom zgužvanog lima...

Jen je naglo prekinula svoje zanimljivo istraživanje veličine hrvatskih penisa i dojurila nazad u Zagreb sva u panici jer je primila vijest da se bludni prevarantski multiševac Rob na prijevaru dokopao njene trenutačne adrese i broja mobitela, i da dolazi da je na koljenima preklinje za oprost.
Naime, Rob je potegnuo neke veze da najmlađa cura Jenine sestre Mel dobije mjesto u privatnoj školi u koju je unatoč astronomskoj školarini jednostavno nemoguće upasti ako beba nije stavljena na listu čekanja još u fazi zigote (što može biti popriličan problem, budući da se radi o ženskoj školi, a embrij u tom stadiju još nema ni noge, a kamoli nešto među njima). Kao profesionalna Socialite Mom, Mel jednostavno nije mogla ostat nepokolebljiva pred takvom prilikom... Pa se izlanula.
Naravno, Jen sad nema pojma što bi.
Sigurna je da ne želi ulaziti u ponovne kombinacije s frajerom kojeg je zatekla s nečijom kobasom u dupetu, ali isto tako nije sigurna kako će reagirati nakon što ga vidi...
Ipak se spremala provesti ostatak života s tim čovjekom (tj. u Jeninom slučaju bi to vjerovatno bilo najviše tri godine, ali ko sam ja da joj popujem...).

Rob dolazi u subotu. A Jen bi najrađe zbrisala negdje ful daleko.
Tako da joj trenutačno pripremam bijeg u Italiju, kod moje frendice. Pa nek 5 dana utvrđuje stečeno znanje o digićima...

U međuvremenu, kod mene se izdogađalo svašta.

Kao prvo, konzumirala sam svog... dečka Tugaljivog.
Kao drugo, u napadu bezrazložne ljubomore moj mi je Oženjeni na čudan način izjavio nešto kao ljubav.

Kao treće, mislim da ja zapravo u ovome trenutku ne osjećam ništa prema nikome (osim možda nešto malo tajne sklonosti i neostvarive žudnje prema Edi Bočkaju, ali samo zato jer tako prokleto liči na Chrisa Notha, šmrc!).

Seks sa Tugaljivim je ionako bio nešto što sam morala obaviti prije ili kasnije, ako zbog ničeg drugog a ono da vidim propuštam li išta. Pa sam ga maznula onako u stanju lagane ušlagiranosti, i onda još jednom sutradan, na trijezno, i zapravo nije bilo nikakve razlike.
Moj dečko se trudi. I zapravo i nije bilo tako loše.
Ali ni baš nešto posebno spektakularno.

Mislim, sve je bilo po korektno odrađeno ko po priručniku, ali s izostankom vatrometa, petardi i pomrčine uma koje obično prate svaki fizički sraz s Oženjenim.
Mada je dragi Bog kod modeliranja ekstremiteta Tugaljivog bio izdašniji u spužvastom tkivu nego kad je Oženjeni došao na red (a sudeći prema nekim najsvježijim informacijama, i u mozgu).

A nema ništa tužnije nego kad žena ravnodušno sjedi na prekrasnom muškarcu i bori se za svoj orgazam zamišljajući jednog drugog prekrasnog muškarca na mjestu onog prvog...

OMB! Sad sam još i dvostruka preljubnica!
Ne samo da fizički varam, nego i sam i mentalno i duhovno nevjerna!

Što se Oženjenog tiče, previše me zbunjuje njegovo ponašanje da bih dozvolila sebi da ga još neko vrijeme pripustim blizu.

Prvo sam od raznježenog Tugaljivog, neprilično logoroičnog u postkoitalnom zanosu, morala – između ostalog – čuti kako je onaj njegov frend o kojem mi je pričao da ima neku malu u ulici u kojoj i ja živim odjednom puko na tu svoju malu i u posljednje vrijeme je previše često i neoprezno spominje kad s društvom sjedne na pivo iza teretane.
Što njemu predstavlja problem jer zapravo mora šutit pred svojom frendicom koja je žena od Oženjenog, i koju zna puno dulje nego njega, i blabla... Uostalom, koga briga za njegove moralne dvojbe i Ženu? Još mi samo to fali!

Zatim sam primila poprilično ljutu i sasvim nepriličnu poruku od Oženjenog, koji je prije svega ipak OŽENJEN (!!!), u kojoj mi čestita na uspješnom seksualnom životu...???
Proklete muške babe!
Ni ja nisam tako brza u rastrubljivanju frendicama koliko je muška Radio Mileva...

Zatim smo se trebali naći, na njegovo inzistiranje, zbog čega sam ja preokrenula cijeli svoj raspored samo da uskladimo slobodne termine, što je on u zadnji čas otkazao uz nekakvo nesuvislo objašnjenje o naglo iskrslom domjenku???
Nakon čega je uslijedila totalno bolesna i neočekivana ljubavna izjava na Facebooku!!!

Da se normalna žena totalno izbezumi!

Sad odjednom više nisam sigurna želim li ja njega uopće ili ne želim?
Ako ga budem htjela, nije li to ipak malo opasno za moje emotivno zdravlje i mentalnu ravnotežu?
A ako ne budem... Ali kako uopće postići to da ga ne želim kad je taaaaaako dobar?

I što da uopće radim s nekim ko bi morao u cijeloj ovoj situaciji vodit igru i bit hladnokrvan i proračunat, a umjesto toga se počeo ponašat ko najgora ... ženskica? Dapače, gori je od mene???

Nego, kako ono odagnati nepoželjne misli i odgoditi rješavanje zavrzlame za neka malo smirenija vremena?

Dakle, B se pojavio na mojim vratima lud ko kupus. Od ljubavi. Sprema se počiniti nešto totalno neprilično, glupo, besmisleno, i ja sam mu trenutačno jedini spas i glas zdravog (malo dvojbeno, no dobro... nećemo bit sitničavi...) razuma...


12.02.2009. u 03:43 sati | 19 Komentara | Print | Link | On/Off | Na vrh

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Ožujak 2015 (1)
Kolovoz 2014 (2)
Prosinac 2011 (1)
Rujan 2011 (2)
Kolovoz 2011 (2)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (1)
Ožujak 2011 (1)
Veljača 2011 (1)
Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (2)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (5)
Svibanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (6)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (8)
Prosinac 2009 (7)
Studeni 2009 (7)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (2)
Kolovoz 2009 (1)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (2)
Travanj 2009 (7)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (14)
Prosinac 2008 (12)
Studeni 2008 (8)
Listopad 2008 (8)
Rujan 2008 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga

Službeni web dnevnik kaotične, hiperaktivne, lijene, zbunjene, infantilne, poročne, ćudljive tridesetineštogodišnjakinje, izgubljene u svijetu dateinga, veza, shoppinga, poništenih kreditnih kartica, poslova koje ne voli, ambicija koje joj se ne da ostvarivati, frajera koji su uvijek pogrešan izbor ali zapne za njih ko pijan za plot... (jel se to tako kaže?)



Spamove, prljave seksi forwarduše, Viagra-mailove i lance sreće šaljite na:

elle.woods.blog@gmail.com

Na Fejsbuku me najdete pod imenom

Elle Woods Gone Brunette

Čitam & komentiram...

Koji
Missilusion

Perez Hilton

Londra
Dijanin vodič...
Shimi
Brineta - Još jedna
Sebastian Wright



I još... korisni blogovi za bonkulovićku kakva san ja

Kolači par exellance...
Kuketa :)