Kraj još jedne karijere i početak blagdanskog rasula...

Nakon dva dana cookie-tuluma padam s nogu.
Lijepo je primati kune, lijepo je raditi nešto što voliš, ali nakon dva dana neprospavanih noći nekako ne želim više raditi kolače!!!

Cookie party je inače započinjao oko 6 popodne, pripremanjem tijesta uz house ritmove, oko 7 bi se već okupile cure, 3 do 5 komada, načimalo vino, palio joint, peklo, plesalo i miješalo kukovima do 11, kad su cure polako išle doma a ja ostajala nekako baš dobro raspoložena radit... do 01.30 sam već jedva stajala na bolnim nogama, brašnjava, kose pune tijesta, ulijepljena marmeladom, s mljevenim orahom u oku (pod lećom, žuljaaaa....), sinusa iziritiranih od šećera u prahu (da, PRAVOG šećera, nego kojeg drugog!!!) proklinjući običaj da svaku novu godinu dočekam u totalno novoj kombinaciji i s totalno novim crvenim rubljem, što fali staroj odjeći, ah da - ne mogu je navuć, dakle kolači, uf, zašto nemam novaca za onu crvenu coctail haljinu iz Heruca, mijesi, peci, filaj, reži, vadi, gaaaaaaaaaaah, opekla sam seeee.... I tako do negdje tri ujutro, kad sam padala s nogu u očaj pri pogledu na brdo suđa u kadi, sniježnu atmosferu u kuhinji, boce na podu, ispečene prste i svoje bijelo izobličeno lice u zrcalu...

Pomalo strahujem od trenutka kad će Najbolja bacit pogled u vinski ormarić, budući da u njemu sad vlada pustoš.
A očistile smo joj Krauthakerov Sauvignon iz 2006, Chateau Kamnik, domaći pelješki plavac (mmmm... fini...) i malo domaćeg pošipa od mog dide i, naravno, Tomićevi Hektor (krasno vino tipa Porto, pravo žensko, moj all time favorit) i Opolo Nobile (rose', malo tanko ali neodoljivo ružičasto vino), ali ta zadnja dva sam joj ionako ja bila poklonila - da se nađe kad dođem.

Našla sam krasnu crnu charleston-haljinu na volane, Soaked In Luxury, 300-tinjak kuna na nekakvom sniženju, i uopće ne izgleda jeftino, uz odgovarajući remen (lakirani, obični, u boji), čarape ili tajice i bolero može se nositi u nekoliko kombinacija i stilova, i dok sam se ja predomišljala neka prekvarcana tuka ožbukana narančastim puderom, s golemim dupetom i sagorenim pramenovima mi je kupila ispred nosa!!! Dabogda u njoj izgledala jeftino!!!

Moj najdraži B na svijetu se pojavio u Zagrebu, kao poslom, a zapravo u potrazi za predbožićnim razvratom i razuzdanim shoppingom, te Moleculeom od Excentric Parfumes.

Excentric Parfumes se mogu u Hrvatskoj kupiti samo u Victoru.
Ne volim ići u Victor jer tamo rade nadrkane ružne babe koje te mjere zlim okom punim uroka, i znaju biti jako neljubazne. Naročito je antipatična jedna koja ima figuru kulena i goleme silikonske usne pred kojima bi se Kasandra i Vjekoslava Bach zajedno mogle poklopiti ušima od srama.
To stvorenje je bilo užasno drsko prema A kad je htjela kupiti Chloe' torbu od 9000 kuna, jer je valjda procijenila da A to ne može sebi priuštiti. A itekako može. Samo što je A bila odjevena neprilično za posjetu tom uzvišenom concept storeu... Naime, cijeli je dan mozgala da li da proviziju sprčka na nju ili na neplaćene račune, a onda ju je nazvala S1 i rekla kako bi nakon posla mogla kupit upravo TU torbu, i to crnu, a samo je jedna, jer joj je dečko odlučio kupiti za rođendan... Ja i A smo taman nakon njenog posla jele fajitu s nogu u Daily Freshu, i nisam stigla ni do pola kad je A poklopila mobitel, izvukla me šokiranu i gladnu, srećom sam bar capuccino pokupila sa stola, opalila stampedo uz Ilicu do parkinga, ugurala u auto i nagazila gas pravac Victor.
Najkraći put je bio kroz zeleni val preko Traumatologije, gdje smo proletjele nekakvim zabranjenim smjerom na parkiralište od hitne, a za nama panduri koji su taman u blizini završili globiti neko drugo auto i uključivali se u promet kad je naš Smart prošišao kraj njih. Uletjele smo dakle na parking od hitne, policija za nama, kuc-kuc na prozor... A je inače paničarka de luxe, ali valjda je žudnja za torbom bila toliko jaka da se hladnokrvno snašla u sekundi i rekla frajeru da vodi frendicu kojoj je jako zlo na hitnu. Ja sam ekspresno klonula u sic i pogledala frajera polukolabiranim pogledom kroz trepavice, nakon čega su nas još neko vrijeme sumnjičavo pratili pogledom dok smo ulazile u hitnu, gdje smo čekale kraj vrata da se maknu s parkinga, i izletjele van. Samo što se A morala na brzinu iz salonki i hlača presvući u tenisice za aerobik i duge tajice iz gepeka jer je meni u vožnji ispao poklopac s cappuccina pa se sve prolilo po bijelim hlačama i iscurilo u salonku. A nije ugodno biti u mokrome kad je hladno.
Samoubilački smo pretrčale cestu, ona obuzeta žudnjom i odlučna ko nikad u životu, ja u strahu za vlastiti život i nestabilna na 10 cm visokoj inkvizicijskoj obući, i uvihorile u Victor, gdje nas je baba sa usnama soma kapitalca zlostavljala neljubaznošću 10-ak minuta, ružno mjereći A koja je od struka naniže bila u odjeći za fitness u ne baš najboljem stanju (izgažene crne Reebokice i isprane ofucane pamučne tajce), dok A nije pazarila i torbu i Ekscentrika (kojeg zapravo nije imala u planu kupiti, ali kad je bal... nek trpi plastika!). A ni nakon plaćanja se baš nije pretgala od ljubaznosti, nego je s takvim prijezirom vezala brandiranu trakicu na vrećicu da je u meni izazivala agresiju.

Nego, ja više volim Nicholas u Kaptol centru, u kojem mogu do besvijesti prevrtati po preslatkim Baby Dior papučicama za bebe i Baby Escada pletenim torbicama od tisuću i po kuna za jednogodišnjakinke, padati ničice pred ONOM bež Marc Jacobs torbom o kojoj već dva mjeseca pišem Djedici Božićnjaku i u nesvijest zbog diiivnih Stella McCartney accessoiresa, a tete su tako ljubazne da se topim od miline...

Dakle, B je tu. A to znači zabavu, zabavu i još zabave. Opće predblagdansko rasulo.
Zabava počinje već danas, nakon što izmilim iz KICa u kojem uz kavu čačkam po netu zahvaljujući hotspotu, i preselim dupe u Flores u kojem me očekuje B i sretni par mojih najomiljenijih tetaka na svijetu.


17.12.2008. u 15:08 sati | 16 Komentara | Print | Link | On/Off | Na vrh

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Ožujak 2015 (1)
Kolovoz 2014 (2)
Prosinac 2011 (1)
Rujan 2011 (2)
Kolovoz 2011 (2)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (1)
Ožujak 2011 (1)
Veljača 2011 (1)
Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (2)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (5)
Svibanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (6)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (8)
Prosinac 2009 (7)
Studeni 2009 (7)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (2)
Kolovoz 2009 (1)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (2)
Travanj 2009 (7)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (14)
Prosinac 2008 (12)
Studeni 2008 (8)
Listopad 2008 (8)
Rujan 2008 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga

Službeni web dnevnik kaotične, hiperaktivne, lijene, zbunjene, infantilne, poročne, ćudljive tridesetineštogodišnjakinje, izgubljene u svijetu dateinga, veza, shoppinga, poništenih kreditnih kartica, poslova koje ne voli, ambicija koje joj se ne da ostvarivati, frajera koji su uvijek pogrešan izbor ali zapne za njih ko pijan za plot... (jel se to tako kaže?)



Spamove, prljave seksi forwarduše, Viagra-mailove i lance sreće šaljite na:

elle.woods.blog@gmail.com

Na Fejsbuku me najdete pod imenom

Elle Woods Gone Brunette

Čitam & komentiram...

Koji
Missilusion

Perez Hilton

Londra
Dijanin vodič...
Shimi
Brineta - Još jedna
Sebastian Wright



I još... korisni blogovi za bonkulovićku kakva san ja

Kolači par exellance...
Kuketa :)