Fressssssh

nedjelja, 31.01.2021.

Zvjezdano nebo

Kod snajperista najvažniju ulogu igra strpljenje, važno je ne pucati odmah, pustiti metu da se opusti, stekne neke rutine, odabrati trenutak i mjesto i biti efikasan.

Glupani su izuzetno lake mete, najlakše ih je gađati njihovim riječima, jer glupani ne prepoznaju vlastite gluposti, valjda zato i jesu glupani, pa su zato skloni potrazi za urotama, zavjerama i koječemu.

Ako glupanu kao kost baciš njegovu vlastitu glupost,’on će zagrist i neće puštat, ukopavat će se ga ne zatrpa blato njegovih gluposti preko glave.

Glupani nikad ne bi mogli biti snajperisti.

Jednom prigodom smo u nekoj birtiji motali duvan, ne znam zašto nismo imali trave, ali smo iz zajebancije solili duvan nekim čajem.

Ne sijećam se točno slijeda događaja, ni kako se birtija zvala, mi smo je zvali kod Jele, a Jela je imala neku tešku obiteljsku priču.

Ali sjećam se slika gomila muškaraca u uniformi, tri djevojke jedva punoljetne, i glupan koji raširenih ruku viče, ajme šta me je puklo, ne znam niti o kojem se čaju radilo.

Jedna od ove tri se zvala Marina, druga je bila Vedrana, a trećoj se ne sjećam imena, ona je bila najljepša.

Vedranu sam sreo jednom poslije, u nekom drugom normalnijem
vremenu, u nekom drugom gradu, kad su nas upoznavali pravili smo se da se ne poznajemo.

Jelin brat je koliko se sjećam ubio oca i bio je u zatvoru, ona je nešto petljala s Crnim koji je bio onako jedan stvarno zajeban tip, od onih koji ne moraju ništa reć, pa se niko nije usudio uradit sranje u birtiji.

I inače kad su svi naoružani, šupci su manji od makovog zrna, ne dišu,’i jako paze da ne bi koga isprovocirali, a muškarci i inače ne rade pizdarije pa je uglavnom bilo mirno.

Kad sam u tom drugom vremenu odlazio iz tog drugog grada, pristojno sam se rukovao s Vedranom, ruka joj je bila nekako poznato topla, u očima joj se za trenutak zrcalilo zvjezdano nebo.

Nismo se nikada više vidjeli

Prije pucnja snajperista zadrži dah, i dok metak još putuje duboko udahne.

- 18:13 - Komentari (31) - Isprintaj - #

Kraj jedne ljubavi

Baš nešto čitam pe enternetu kako se objektivni i profesijonalni novinari jugoslovenske provenijencije, na čelu a Antom poznatijim ka kanta govana, sprdaju i izrugivaju, sa do jučer omiljenom im stožernom strankom ljevice u Hrvata.

Otužna piskarala se ponašaju ka Impotentni mužjaci koji su našli mladu ženku, pa nakon tries godina shvatili da im je zakonita žena s kojom imaju buljuk dice, debela, ima veliku guzicu, brkove, prdi i hrče.

Tako sad objektivni i profesijonalni novinari jugoslovenske provenijencije seru po unjkavom Peđi i bezličnom Marasu, koje su zamijenili s nadasve muževnim Tomaševićem i sedam histeričnih skojevki.

Nije to ništa što nije već viđeno.

Ako se podsjetimo vremena kad su objektivni i profesijonalni novinari jugoslovenske provenijencije, u procesu detuđmanizacije, zdušno navijali da gradonačelnik Mile dođe na vlast u Zagrebu.

Sjetit ćemo se da je tada sve tolerantno i progresivno na čelu s nacijonalnim manjinama i homoseksualnon zajednicom, glasalo za gradonačelnika Milu, bivšeg istaknutog člana saveza komunista, bivšeg istaknutog člana esdepeja, antifašistu, i zagovaratelja bratstva i jedinstva.

Objektivni i profesijonalni novinari jugoslovenske provenijencije na čelu s Antom poznatijim kao kanta govana, će se onako kako su zatajili gradonačelnika Milu, pa sad Marasa i Peđu, jednom zatajiti i nadasve muževnog Tomaševića i svih sedam histeričnih skojevki.

Sad ćemo imat igru asocijacija

Kad Hrvat na Srbina baci



Bude što ?




Kad Srbin na Hrvate baci



Bude što



Eto igra asocijacija je bila za one koji ne čitaju ovaj blog, oni bolje razumiju vako u slikama.

Šta vi radite, imate li kupone za popust u intersparu, idete li na grudvanje, koliko torti imate za rođendan.

- 09:53 - Komentari (29) - Isprintaj - #

subota, 30.01.2021.

Natjecanje

Kao što je općenito poznato mi Vodenjaki smo najposebniji oroskopski znakovi, naš seksi um, nas čini posebnima, a nije ni za bacit to šta smo u pravilu zgodni i obdareni.

Zato ćemo za moj rođendan ove godine imat natjecanje u pisanju najlipše čestitke.

Onaj ko se najiskrenije i najlipše bude divio nama vodenjakima, i ko napiše najlipšu čestitku dobit će na poklon sliku koju je naslikala moja štićenica, pod radnim nazivom Lanterna, u prekrasnim plavim nijansama, pošto je nama vodenjakima, plava najdraža boja.

Osim toga morete dobit i memoare Zdravka Tomca, i Libar Miljenka Smoje, potpisan od uže zagrebačke ekipe.

Koristim priliku zahvaliti našem dragom Blogiju koji promptno ispunjava želje po mom blogu, pa neka neko kaže da se ne isplati bit Frešovac.

Sliku morete vidit na blogu moje štićenice, i usput ostavit uzdahe divljenja a ne da ona misli da njen blog pogleda samo par ljudi.

Ona ne razumi koliko ste vi samozatajni.

- 18:05 - Komentari (29) - Isprintaj - #

petak, 29.01.2021.

Otimači izgubljenog Jelena

- 20:32 - Komentari (18) - Isprintaj - #

četvrtak, 28.01.2021.

proporcionalnost

ne znam jeste li primjetili

nekim blogerima i blogerkama smeta da se piše o politici

nekima smeta poezija

nekima smetaju ankete

mnogima smetaju činjenice

nekima smeta kad se neko drugi zabavlja

nekima smetaju top blogeri

nekima smeta balavi administrator

nekima smeta Mentor od balavog administratora

nekima smetaju instalirane žene iz Istre

nekima smeta uža zagrebačka ekipa

nekima smetaju djeca


uglavnom možemo zaključiti da je netalentiranost, i bezveznjaštvo proporcionalni količini smetnji

ili što veći glupan, više prigovora

- 09:26 - Komentari (25) - Isprintaj - #

srijeda, 27.01.2021.

Antifašista

Milorad je bacio bombu.

Trojica je ranjenih, jedan u životnoj opasnosti, jedan teže, jedan lakše ranjen.

Milorad ima dva sina, jednog u Srbiji, jednog u Nizozemskoj, koji očito ne vode računa o Miloradu, kao i sinovi one starčadi, sa Banovine nad čijom sudbinom hudom, progresivni i tolerantni na čelu s Majom Sever, zdvajaju.

Zamislite braćo i sestre da je neko bacio bombu na Milorada.

Sad bi čitali traktate o fašizmu.

Precjednik vlade, države i sabora bi se odricali svega Hrvatskog, jedan drugi Milorad bi držao dramatičnu presicu, blogerica Bi napisala usplahireni post, na kojem bi se skupili svi Srbi, Jugosloveni, i svi koji ne podnosu Frešovce, pa bi dijelili zabrinutost, pričali o rvatinama, katolibanima, ustašama, afroameričkim košuljašima.

Danas je Milorad pokušao ubiti trojicu ljudi.

Bombom.

Otkud Miloradu bomba?

Milorad je garant antifašista.

- 19:36 - Komentari (18) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.01.2021.

Visibabe vrapci i komarci

Kao što rekosmo miriše proljeće, nema veze što će večeras pasti snijeg, miriše proljeće.

A u proljeće kad zamirišu Jorgovani, kao što to pjevaju Dino Merlin, Vesna Zmijanac i Sarah be, budu i neki izbori.

Tako se i sada spremaju neki izbori, oni lokalni, koji eto u naše živote vraćaju ustaše i partizane, jer poznato je da su ustaše i partizani ključni za lokalne zajednice u našoj lijepoj domovini.
Jebes gradonačelnika ili načelnika koji ne zna sve o ustašama i partizanima, taj ni za čega nije.

Jel vama više pun kurac toga da idioti iz oporbe prije svakih izbora kreću u nesmiljenu bitku protiv ustaša iz redova svojih bivših kolega iz saveza komunista u vladajućoj stranci koja redovito koalaira s četnicima.

Nije li vrijeme da već jednom kažemo da su sva obilježja pod kojim su počinjeni zločini nad Hrvatima trebaju u cilju nacionalne higijene biti zabranjena, kako fašistička, tako komunistička, i naravno srpska i jugoslovenska.

Trebalo bi dapače zabraniti sve fasisticke, komunističke, srpske i jugoslovenske organizacije.

Uskoro će oporba lišena bilo kakve ideje i sadržaja, kao vjesnika proljeća i izbora, pokrenuti i raspravu o pobačaju, koja je isto neobično važna za lokalne izbore, jer jebes gradonačelnika koji ne zna sve o pobačaju.

Mi u Zagrebu imamo zanimljivu situVaciju, našog gradonačelnika, bi da se kandidira pobijedio i prometni znak, ili stup od rasvjete.

Čovjek je toliko potrošen, korumpiran, ogrezao u nepotizmu, i kriminalu, i koječemu, da ga samo neinteligencija i nesposobnost tuduma koji rade po uskokima i dorhovima, spašavaju od zatvora.

E sad takvog gradonačelnika Milu, u gradu od 800 tisuća ljudi nema ko pobijedit, svi ponuđeni protukandidati, i sve političke opcije koje se nude, su gadljivije nego Mile, zato bi bilo lijepo da se svi ujedine i kandidiraju prometni znak stop, protiv gradonačelnika Mile.

Nego jel vi nekad razmišljate kako naši kolege Blogeri funkcioniraju u stvarnom životu.

Dođe li vam ponekad mučnina kad pomislite da su neki od njih možda negdje na poziciji da odlučuju o sudbinama drugih, ili što je najgore da su imali ili imaju pristup djeci.

- 10:10 - Komentari (66) - Isprintaj - #

petak, 22.01.2021.

Talija

uskoro će proljeće, a zime ko da nije ni bilo, tel poneki bezuspješni pokušaj snijega

s prvim vjesnicima proljaća, visibabe, jaglaci, i tako to, imamo i prigodnu priču o seksualno zlostavljanim ženama, iniciranu istupom neke glumice u Srbiji, koju je silovao neki glazbeno scenski djelatnik i profesor u Srbiji

taj slučaj je ponukao i hrvatske glumice da se jave pa smo eto saznali da postoji sijaset prijava za zlostavljanje, na akademiji, kako to gordo zvuči, za dramske umjetnosti

saznali smo da četvero prijavljenih od kojih je jedna žena, za koju ne znamo je li zlostavljala druge žene, ili muškarce, ili joj je bilo svejedno, još uvijek radi na, kako to gordo zvuči akademiji

da je kojim slučajem odvratni zlostavljač, svećenik, član obitelji hrvatskog branitelja, ili neko od zaostalih, zatucanih desničara već bi znali, imena, prezimena, adrese, broj cipela, i kao kruna svega broj nekretnina u vlasništvu

Jelena Veljača bi zapomagala po Zrinjevcu, Milorad Pupovac bi iznio podatak o broju zlostavljanih Srpkinja, udruga solidarna bi uz zvuke ode radosti sjela na tramvajsku prugu u Ilici, nevine blogerice bi prestale komentirati voajere i osebujne pjesnike

ovako, ništa

reakcije su kao i uvijek kad su u pitanju " naši " dečki i cure, predvidljivo mlake, pa pobogu brate, svi znamo što se u tom glazbeno scenskom svijetu radi ženama, a ponekad i muškarcima

naime nije uopće presudno to što je neka žena silovana, niti ako je imala nepunih petnaest, presudno je jesu li silovatelji naši dečki i cure, ili odvratne rvatine

zato braćo i sestre blogeri, ako imate namjeru nekog silovat, ključno je da budete, progresivni ateista, zagovaratelj tolerancije i suživota, s nostalgičnim osjećajima prema regijonu, onda morete šta oćete


šta vi cure mislite o osebujnim pjesnicima

voajerima

progresivcima s izraženim osjećajima prema regijonu

i ostalima

- 09:43 - Komentari (51) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.01.2021.

online busines



situVacija s dragim kamenom je malo lakša, nema više bolova, samo nekekva unutarnja napetost, pa ću još neko vrijeme gutat one bobe

i kolega koji je imao koronu, je negativan, pa se vraća na posao, za razliku od onog prvog koji je završio na kisiku, ovaj je prošao s blažom varijantom

ipak svi ga držimo na distanci, nikome se ne da zarazit

kolega se zarazio na obiteljsko susjedskom druženju tamo negdje oko Božića, srećom pa su bili neradni dani pa se niko drugi u firmi nije zarazio, oni koji su bili sumnjivi, su se išli testirat, na račun preduzeća, jer eto moramo poduzeti sve kako bi izbjegli zatvaranje preduzeća, jer plaćice se isplaćuju od našeg rada, nema državne sise

američki precjednik je naredijo da se sto dana moraju nosit maske, to mu je bila prva odluka, što je evidentan dokaz da je u službi ljudi guštera, pa očekujem da mu svi oni koji se ne žele cijepit, i smetaju im maske, putem svojih blogova jebu mater, i zakunu se na vjernost Trumpu koji nije nikoga gonja da nosi masku

neki strah se uvukao u anketu, kad je pao mrak, valjda u strahu od Velikog afričkoameričkog košuljaša, svi su se osim Annaboni i Sarah be sakrili, pa njima dvjema možete u komentarima čestitat na hrabrosti

ako nekome trebaju cigle, znate gdje ćete ih naći

- 11:45 - Komentari (26) - Isprintaj - #

srijeda, 20.01.2021.

sukob mišljenja




- 15:49 - Komentari (25) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 18.01.2021.

Fake news u našom sokaku


Jučer smo putem jednog od tolerantnih, istinoljubivih, progresivnih, i tako dalje, blogova informirani o demonstracijama fašista u Beču, najvećim od Anschlussa, o kojima su naši mediji zloguko šutjeli, što je izazvalo konsternaciju i zabrinutost kod lucidnih posjetitelja, i visprenih posjetiteljica tog bloga.

Kako bi odagnali te strahove, i potjerali baukače, i velike afroameričke crno Tunižane, kao nositelji tunike, priredili smo za vas izbor iz hrvatskih medija koji su zloguko prešutili te nemile događaje.


https://www.novilist.hr/novosti/svijet/pogledajte-veliki-ant-korona-prosvjed-u-becu-izbili-neredi-uhicene-23-osobe/

https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/koronavirus/na-prosvjedu-protiv-koronamjera-u-austriji-sudjelovalo-10-000-ljudi-policija-objavila-koliko-ih-je-uhiceno---636216.html

https://www.google.com/amp/s/www.24sata.hr/amp/news/10-000-ljudi-prosvjedovalo-u-becu-protiv-korona-mjera-740095

https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/tisuce-ljudi-na-prosvjedu-u-becu-podaci-o-mrtvima-su-gluposti-ne-zelim-zavrsiti-kao-u-kini-1461476

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/gotovo-10-000-ljudi-u-becu-prosvjeduje-protiv-strogih-mjera-podaci-o-mrtvima-su-gluposti-15043327


Dakle ako će vjerovat svojim očima a ne Muji, Fata će saznat da su u Beču prosvjedovali protivnici nošenja maski, antivakseri, pobornici teorija zavjere, neokomunisti, pripadnici antife, te da su na prosvjedima viđena i dvojica desničara.

Eto nevine blogerice sad mogu mirno spavat bez da im se radu bore brigalice na čelu, u Austriji nema ozbiljne opasnosti od desnicara, neke druge vrste fašizma su u pitanju, one koje promiču toleranciju, revolucionarnu misao, majice s likom i djelom Će ge vare, i tako dalje.

Ne dopustite da vas lažu, sve je tri klika udaljeno od vas








- 19:04 - Komentari (8) - Isprintaj - #

subota, 16.01.2021.

Prije odmora

Braćo Blogeri i sestre blogerice.

Iskreno sam dirnut vašom potrebom da se suprotstavite ovoj nakupini fekalija, koja već neko vrijeme smrdi po blogu, opsjednuta mojim likom i djelom.

Cijenim to jer se tako nešto rijetko događa, obično se ljudi okrenu na drugu stranu jer im se fekalije gade.

Zato su vaša nastojanja to više vrijedna, jer iako znate da s navedenom nakupinom fekalija, se vaš omiljeni bloger obračuna ko da potegne vodu iz vodokotlića, lijepo je da ste se odlučili suprostaviti ne toliko radi mene nego radi vas.

Dobro je da ste to uradili, vi koji jeste i imate svako pravo bit ponosni na sebe barem onoliko koliko sam ja ponosan na vas.

Što se tiče nakupine fekalija, njih treba ignorirat, treba ih ostavit da se guše u vlastitom smradu, ne treba ulazit s njima u nikakve rasprave, jer to je jedino što oni u stvari žele, širit svoj smrad među nama.

Svaki vaš pokušaj da bilo što kažete završio je na način da se smrad više širio, isto se događalo i meni, stoga sam sa bilo kime tko liči na fekalije prestao komunicirat, što je fekalijama najveća kazna.

Fekalije će obilazit vaše blogove, tražit potvrdu, izlazak iz izolacije, dovest će vas u situaciju da se osjećate kao da morate nešto birati, fekalije to rade, to je njihova oprobana taktika, koja bi u nekim drugim slučajevima i dala uspjeha, no ne i u ovom, jer ništa vi ne morate birati, dovoljno se znamo da, znamo tko što misli, fekalijama uprkos.

Dakle dragi moji Frešovci samo naprijed punim jedrima, ostavimo smrad fekalija iza sebe.

- 19:14 - Komentari (20) - Isprintaj - #

oni dani u godini

Kao što je blogerica Julka istaknula u svom nadasve inspirativnom postu, o mom rođendanu, bliži se događaj sezone, odnosno moj rođendan.

Julkin post je prošao iako su ga svi pročitali,’kao i sve ostalo, naizgled nezapaženo,’jer se eto nisu javljali svi oni koji se ko muhe na govno sjate kad im se učini da Julka govori protiv Blogija.

Ali da se vratimo na meritum,‘znači još malo pa će bit moj rođendan, pa bi bilo lijepo da ga i obilježimo, ako radi ničega drugoga, onda da uznemirimo homoseksualnu nzajednicu koja je načisto opsjednuta s vašim omiljenim blogerom.

Meni je isto nakaradno da muškarci danima usplahireno pišu o drugom muškarcu, ali to je demokracija, nemoreš je konzumirat kako ti paše, jer onda ona gubi svoj smisao.

U Amerikami je sumrak demokracije, takozvani demokrati, silom žele smijeniti Trumpa kako bi ga spriječili da se za četri godine ponovo kandidira, ponašaju se kao da je taj Trump, neki eksces a ne predsjednički kandidat, za kojeg je glasalo više od sedamdeset milijuna birača.

Budale koje su haračile po kongresu se naziva ruljom, a posredno i sve Trumpove birače, dok su prije četri godine idioti koji su palili i pljačkali diljem amerika, bili borci za ljudska prava i slobode, ko masovni ubojica Će ge vara.

Isto je tako i u našem malom sokaku, nakupina fekalija, koja stalno nešto laprda o slobodi i pravima, bi najradije vašeg omiljenog blogera smijenila, i zabranila mu da se kandidira jer ne vjeruje da muškarac može postat žena, niti da su ljudi gušteri, koji partijaju s Hitlerom u šupljem mjesecu, poslali koronu kako bi ametice čipirali nevine blogerice, niti mu se može prodat priča, o zlim velikim Crno košuljašima, zbog za nečiji ukus pretjeranog spominjanja agresije koju su Srbi i Jugosloveni, izvršili na Hrvatsku, te njega, Smjehuljicu, i još ponekoga, prognali iz njihovih domova, koje su onda pljačkali rušili, palili, što je neviđen atak na bratstvo i jedinstvo.

Sve to skupa nas neće naravno spriječiti da dostojanstveno proslavimo moj rođendan, ono štafeta, blogerice u opsceno kratkim suknjicama, El dijablo, davi Josipu Lisac da ne piva himnu, fotografi slikaju međunožja blogerica u opsceno kratkim suknjicama, kupus vrti janjca, Bičvica radi salate, Anuška se pravi važna jer je imala izložbu, Sarah be se oće udat, Julka se isto oće udat, Nisa je povela mater, Domenico dili dolore, Mikrovalna utjeruje porezne karticei tako to bi bilo u grubo, ne mogu vas sve nabrojit, i pazit šta radite i sami znate da ste ka stado koza,

pozvani će biti svi koji nikome ne bi zabranjivali da se kandidira za četri godine

proslava će se održati na bloghaeru

započet će prigodnim postavljanjem ankete o superherojima, koju će osmislit Jelen, a moderirat naš napaćeni Blogi, koji trpi nesminjene nasrtaje, prepotentnih žena i impotentnih muškaraca, pa ćemo mu dati podršku jednim gromkim


ommmmmmmmmmm

- 09:52 - Komentari (23) - Isprintaj - #

petak, 15.01.2021.

O ljubavi i hrabrosti

Danas je godišnjica međunarodnog priznanje RH

Dvadeset deveta, vjerojatno se sjećate gdje ste bili i što ste radili tih dana, barem vi kojima je stalo, što se zasigurno ne može reći za objektivne i profesijonalne “ hrvatske” medije, u kojima sve to prolazi prilično neobilježeno.

Umrla je Olga Carević, Hrvatska znanstvenica, Srpkinja, koja se od prvog dana javno i nedvosmisleno suprostavila velikosrpskoj agresiji na njenu domovinu Hrvatsku.

Olga Carević je bila i majka poginulog hrvatskog branitelja Mislava Carevića, čija smrt u objektivnim i profesionalnim “hrvatskim” medijima prolazi eto prilično nezapaženo.

Objektivni i profesionalni “hrvatski” mediji su rezervirani za neke druge.

- 19:55 - Komentari (26) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.01.2021.

WinB

Ka šta imamo Men in Blek, koji isćeruju zle duhove po olivudu, tako i mi na blogu imamo Womana in Blak, koje isćeruju zle duhove po blogu.

Dakle moglo bi se reć da i mi konja, odnosno kobilu, odnosno više njih za trku imamo.

Svjedočili smo naime, kada su popularnog blogera koji je neslućenu slavu stekao umjetnošću sastavljanja anketa, podvrgli unakrsnom ispitivanju s ciljem išćerivanja zlih zloduhova.

Womana inB su nevinom blogeru rastumacile kako on uopće nije on, nego je zaposjednut zloduhom koji je reinkarnacija Velikog zlog Crno košuljaša.

Jel vi mislite da je lipo šta velike bijele sveštenice, tehnikama ritmičkog trepćanja, usvojenih na seminarima uz milozvucne taktove glazbe Tonija Cetinskog, ćeraju zloduhove iz nevinih blogera.

Kaže meni nevina blogerica nakon što mi je rekla da odjebem i bla, bla, da to nikome prije nikad nije rekla.

Šta vi mislite, zašto je nevina blogerica rekla baš meni tako groznom da odjebem, jer se eto nisam držao teme, zašto nije i drugima koji se nisu držali teme, rekla da odjebu.

Mislite li vi da nevina blogerica, ima dvostruke kriterije, ili da jednostavno zna tko joj od onih koji se ne drže teme, neće zamjerit ako mu kaže da odjebe.

Koga bi više voljeli imat za prijatelja, groznog blogera kojem možete reći da odjebe, a da vam ne zamjeri, ili one kojima se to ne usudite reći.

- 19:50 - Komentari (21) - Isprintaj - #

srijeda, 13.01.2021.

divota prašine

nekako mislim da će generacije koje dolaze, uspjeti popravit ovu zemlju

ovi koji je nisu željeli, i koji je ne mogu podnijeti ni u kojem obliku će valjda crknut od jada

pomalo ćemo otić i mi trajno oštećeni životom u socijalizmu, iz kojeg smo uspješno prenijeli samo korupciju, lopovluk i rodijačko partijske veze

ostat će ovi koji uzmu godišnji i potroše ga popravljajući nečiju kuću srušenu u potresu

ostat će ovi koji su se do jučer mlatili po benzinskim pumpama a danas ujedinjeni raščišćavaju ruševine, skupljaju lovu za izgradnju srušenih kuća, razvoze hranu, odjeću, sve što treba

prekrasna je ta mladost, pomalo zapuštena, prepuštena sama sebi, a opet tako divna

sociološki mi je bilo jako zanimljivo, i čuđenje naših sugrađana srpske nacionalnosti, po Banovini, kako to da im Hrvati pomažu, a desetljećima im govore kako ih ti isti Hrvati mrze, jednom su ih čak nagovorili da protjeraju svoje susjede Hrvate, i sada ta mladost s kojom ih toliko plaše, pomažu starcima po Banovini, onima koje su njihovi najmiliji eto napustili kad su bježali u strahu od odmazde za sva zla koja su počinili

ta mladost je jedina svijetla točka, koja zaslužuje da joj se posveti pažnja, ni gradonačelnici, ni dogradonačelnici, ni načelnici, ni Trutovi, ni Međedi, ni Pupovci, ni Plenkovići, ili bilo koja od Jelena Veljača

samo ta mladost, koja je uzela godišnji, i otišla pomoć čovjeku u nevolji, ne pitajuć ga ništa, pomalo zapuštena, prepuštena sama sebi, a opet tako divna

- 13:31 - Komentari (31) - Isprintaj - #

utorak, 12.01.2021.

E moj Rajko

Imam puno posla, kolega ima koronu, to je onaj virus oko kojeg se diže previše galame, od kojega je umrlo preko 4000 ljudi, koji u stvari nisu umrli nego je njihovoj rodbini Bill Gates dao lovu da umru, pa moram Radit i svoj i njegov posao, što znači da radim njegov posao, dok je moj na čekanju.

Zato se ne stignem toliko zabavljati s vama, promaknu mi vaši postovi, mislim komentirat pa nekud odem i zaboravim i tako nešto.

Ovo pišem jer znam kako ste osjetljivi, da primjetite kad vam se ne javim, i odma mislite da je neka zavjera u pitanju, ili da vas ne volim kao ranije.

Kamenac me lagano maltretira, ponekad i ne baš lagano, budi me i po noći, tako kad zbrojimo potrese, umišljene potrese i kamenac, spavam s jednim okom otvorenim, ka baba od onog jednog lika, kad primi pensiju.

Umoran sam, trebao bi otić na uzv vidit koliko mi je kamen naraso, pa da ga odem razbit, i popišat, glupan i ne zaslužuje bolje.

Vidim na blogu je dinamično, izgleda da je nakon Blogija i Jelen prešao na mračnu stranu, te da je mikrovalna u stvari Lion Queen, ili možda blogerica instalirana od mračnih sila dark weba, a možda sam to u stvari ja zarobljen u tijelu ljubiteljice kaktusa, ko bi ga znao, sve je to sumnjivo.

U stvari Blogi i Jelen mi kvare koncepciju s tim anketama jer tako pružaju Lucidima da iziđu među ljude, ja bi ih izolira na njihovim blogovima da ćaskaju jedni s drugima, to im je najveća kazna.

Malo sam i od vas umoran, možda vas ostavim na milost i nemilost Lucidima.

- 20:25 - Komentari (25) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.01.2021.

dilema



kao što se vidi iz priloženog danas meditiramo nad srdelama

doduše ne moremo nego meditirat, jer je lovostaj pa ih nema na peškariju

meditirat ćemo na slijedeći način

prvo će muški pivat nije kriva srdela šta je riba plava

a ženske će reć ommmmmmmmm

onda će ženske pivat, već od vina rumena mene boli glava

a muški će zbog očitih problema s alkoholom reć ommmmmmmmmm

nekad davno smo znali čekat posli noćnog izlaska plivarice da se u svitanje vratu s mora, pa bi uzeli kašetu srdela, i odma ih bacili na gradela, a u šipca u pekari kupili vrući kruv

to je ostalo ka jedan od onih neponovljivih okusa i gušta iz davnih dana, koji se više teško mogu reproducirat

mislim srdele su još uvik tu, i kruv i gradela, jedino fali mladost, koja je ošla u tempe pasate

nagradno pitanje za danas je jesu li bolje srdele u Mimice, ili kod Prdele ispod Krčkog mosta

- 10:52 - Komentari (38) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.01.2021.

Valentino i Renato

Nema ništa tako tužno ko što su neugledni muškarci koje mame kad su bili mali nisu volile.

Iako žene nisu izbirljive, bar što se tiče muškaraca, puno su zahtjevnije prema drugim ženama, i dovoljno je da muškarac bude muškarac, ne mora biti ni lijep ni pametan ali barem mora bit muškarac.

Na žalost imamo ovdje neke primjerke koji nit su lijepi, nit su pametni, a nadasve nisu muškarci, nego prestrašeni dječaci koje mame nisu volile.

I tako našim blogom odjekuju kompleksi, jer eto uvijek ljubav koje su oni tako željni dobije neko drugi, iako se uvijek iznova nadaju, stvarnost ih ošamari svaki put iznova.

Nekad mi ih je žao, niko nije zaslužio da mu vlastita majka to uradi ma kao neugledan bio, ali brate znaju bit naporni, sa svojom fiksacijom na one koji su za razliku od njih muškarci, koje vole žene.

Možda bi promjena spola pomogla, šta ja znam, trebalo bi nešto poduzet.

Budite hrabri, uradite nešto, ovo što sad imate nije život dostojan čovjeka.

- 19:44 - Komentari (12) - Isprintaj - #

Bukvalno

Kad bi neko bukvalno, sama rič koja u korjenu ima bukvu, sve kaže, iša tumačit aktualnu anketu, pomislija bi da ljudi imaju nešto protiv poezije, šta naravno ne odgovara istini.

Radi se jednostavno da su neki od samoproglašenih pjesnika i pjesnikinja, užasno iritantne osobe.

Bilo je doduše i ranije na bloghaeru iritantnih pjesnika, ali su barem imali nešto talenta, koji je amnestirao tu iritantnost.

Za razliku od ovih talentiranih, a iritantnih, današnji iritantni su apsolutno netalentirani, i onda se događa uobičajena pojava nadoknađivanje manjka kvalitete, kvantitetom, bilo da se radi o hiperprodukciji nemuštih uradaka, ili objavljivanje jednih te istih pjesama sto puta.

Zamislite braćo i sestre da bilo ko drugi osim naših vrlih poeta sto puta objavljuje jedan te isti post, jel tako da bi mu svi uključujući i poete, rekli da nije normalan.

Zar je problem da kao i svi ostali na ovom napaćenom bloghaeru, onaj dan kad nemate inspiracije napisati nešto, ne objavite ništa.

O ostalim anomalijama vezanim za poeziju na bloghaeru, ne bi, o tome bi trebalo voditi računa uredništvo koje ne postoji, i pronaći načina da se zaustavi privatiziranje ovog portala za malo poduzetništvo.

Sad mi se ne da više pisat pa ćemo odma napisat zaključak.

Apsolutno mi se jebe šta će kojekakvi samozvani pjesnici radit, dokle god ja ili bilo ko ima pravo reć koliko su njihovi postupci retardirani.

Ja se samo zalažem da se rezultati ankete ne shvate bukvalno, sjećate li se one riječi s bukvom u korjenu.

Niko nema ništa protiv poezije, pogotovo ne one koju pišu oni talentirani koji sebe nikada ne nazivaju pjesnicima, barem ja nisam vidio da Liv, Sarah be, Olja, Eve, pa ni Annaboni koja je što se poetskog nerva tiče space shuttle za skupinu ovih iritantnih, apostrofiraju sebe kao pjesnikinje.

Poezija je uvijek dobro došla, bar ona kvalitetna, od one loše se kao i od lošeg vina konzumentima povraća, i što je veća količina to gore.

Ovo ne znači da se bilo kome na bilo koji način treba ograničit ili ne daj Bože onemogucit da piše što god hoće.

Bez obzira radi li se o nemuštim stihovima, ili mišljenju o istima.


Zabraniti treba jedino one koji bi zabranjivali.

- 10:11 - Komentari (42) - Isprintaj - #

subota, 09.01.2021.

O dragom kamenju

Jeste li se ikada upitali a što ako nisam u pravu.

Što uradite kad vidite da se s vama slažu samo najveće budaletine.

Moj omiljeni kamenac na bubregu se opet aktivirao, a bio je miran jedno dvije godine.
Danas sam ipak morao ić Radit i još sam morao obavit i posao kolege koji je bolestan, u stvari uglavnom sam i radio njegov posao.

Jurica iz Splita i Danijela iz Petrinje su se kažu zaljubili i razrušenoj petrinji, sta ti je ljubav nema te prirodne sile koja je može zaustavit.

Što će se dogoditi kad Jurici istekne godišnji za dva tjedna, i bude se morao vratiti, na posao, nemamo pojma, ali Ostat će zauvijek priča o ljubavi jačoj od potresa.

Jurica je Dalmatinac koji je uzeo godišnji da bi pomagao ljudima koje nikad prije nije čuo ni vidio, po vokaciji huligan, heteroseksualac, koji od poezije zna samo navijačke pisme.

Danijela se zaljubila u muskarca, koji nikada nije bio na večeri poezije, nego je spreman riskirati vlastiti život, da bi spasio nečiji drugi.

Imate li vi racionalno objašnjenje zašto žene više vole huligane nego pjesnike.

- 19:50 - Komentari (26) - Isprintaj - #

petak, 08.01.2021.

meditejšn




braćo i sestre blogeri

obzirom na neviđeni uspijeh nekih meditacijskih grupa koje su zen mudrost dosegle gledajuć u razne pulsirajuće objekte i subjekte, a na nagovor blogerice Nise, koja stalno nekoga nešto nagovara, a koja je odlučila uradit velku retrospektivu čvapa, i drugi pušećih objekata i subjekata, i mi smo odlučili organizirat meditativnu grupu

danas je prvi dan meditacije

tehnika je slijedeća

prvo svi gledamo u ćevape

onda vođa meditacije kaže, nu ćevapa

onda svi kažu ommmmmmmm

onda opet gledamo u ćevape

pa vođa meditacije kaže, jupiter i saturn su poravnati

onda svio kažemo ommmmmmmmmm

pa opet gledamo u ćevape

pa vođa meditacije kaže, doša je ejđ of akvarijus

pa svi kažemo ommmmmmmmmm

pa vođa meditacije gledajuć u ćevape kaže, ovo je poezija

pa svi kažemo ommmmmmmmm

pa vođa meditacije kaže, ko se natuka kapule, usmrdit će nam meditativni blog

pa svi kažemo ommmmmmmm, ommmmmmmmm

- 10:43 - Komentari (38) - Isprintaj - #

srijeda, 06.01.2021.

Zdravica

Koja ste vi sramota od blogera, a pogotovo blogerica.

Pojavi se onaj prevarant Domenico šta fotokopiranin dolorin mami nevine blogerice, a vi se skupite ka kokoši kad neko baci kukuruz.

Je li ko vas je trpijo dok njega nije bilo, ko je mora čitat vaše pisme, gledat kolače, tješit vas, plakat s vama, imat cyber sex s vama, pisat van komentare, slat puse i cmokice.

Dakle stvarno mislim ono

Dobro je rekla blogerica koja nikad neće bit top blogerica da mo on, dakle Domenico, ni njegov pajdaš, El kumpanjo ne zaslužuju bit top blogeri.

Dakle da zaključim

Dragi Domenico baš nam je drago, da si nam se vratio, ovo ovde je s tobom bolje misto, a i mi top Blogeri s tobom smo jači,

Eto to bi bilo to iden sad popit nešto.

- 11:44 - Komentari (27) - Isprintaj - #

utorak, 05.01.2021.

banijska praskozorja










- 11:47 - Komentari (21) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.01.2021.

Rezolucija


ovo djelo je plod fikcije, većina likova je toliko nevjerojatna da je bio potreban veliki trud da se izmisle, svaka sličnost s bilo kime je upravo nevjerojatna



Jeste vidili kako je lijepo kad se svjetonazorski, vrijednosno, i intelektualno podudarna ekipica sastane i ćaska, ima li ista ljepše od toga, to je tako inspirativno, da će se pojedine izjave brilijantne ekipice, još desetljećima citirat umisto Meše Selimovića, Keanu Reevesa i Hameda Bangoure.

Jedino šta ne smiju predugo bit zajedno jer će se poklat, to su jednostavno takvi karakteri.

Uglavnom zaključak je da će me život sigurno kaznit, jer mislim da su glupi, ne znam vjerojatno je to sukus njihovih zivotnih iskustava, ko zna šta su oni radili kad ih je tako pokažnjavalo.

Ali dobro nećemo se bavit time.

Danas ćemo krenuti na dijetu, i pojačati tjelesnu aktivnost, moramo se nečim zaokupiran, ne možemo samo čekat kad će opet zatrest.

Dobro imamo i koronu za bavit se s njom, aj priznajte da niste ni primjetili da smo prešli četri tisuće preminulih, doduše malo usporava otkad smo na užasavanje boraca za slobodu, zatvorili kafane, i teretane, pa ćemo uskoro doć na relativno podnošljive brojke, i tako poštedit koju tisuću da ne umru sad nego nekad kasnije.


Uglavnom, smanjit ćemo unos ugljikohidrata, jesti više svježih salata i variva, nećemo pit gazirana pića koja su sad bila neophodna jer kako bi provarili tu odojčad.

Alkohol i inače slabo konzumiramo, i ubacit ćemo svakodnevno kretanje po svježem zraku koliko vremenske prilike i neprilike dopuste.

Drugovi i Drugarice,’iskoristite ovo vrijeme, dok se nemore sidit po kavama i mlatit praznu slamu, da se spremite na za plažu.


Unišli smo u ejđ of akvarijus, kad će se svi ponašat razuzdano, pa bi bilo šteta da se ne stešete zeru, istepilirate i odete na plažu, ko zna kad će opet bit prilike.


Dakle šta smo zaključili, da trebamo dati svu podršku našim Lucidima u njihovom druženju s ciljem da iskristaliziraju stavove šta bi oni to meni zabranili da mislim, radim, pišem, ili govorim, i da odluku prije prezentacije nekoj višoj sili donesu konsenzusom.


Mislim bilo bi glupo da se neko od njih slozi sa mnom da Korona nije izmisljena, ili da Hrvati nisu zaostala i zatucana nacija, ili da abortus nije prihvatljiva metoda kontracepcije, ili da su Srbi izvršili agresiju na nas, ili da je nepristojno maltretirat ljude i po cijele noći spamat na njihovim blogovima, ili da muškarac s najboljom voljom nemože posta žena.


Podupiranjem bilo kojeg od tih klevetničkih stavova, plemeniti Lucidni ciljevi bi došli u pitanje, zato je važno jedinstvo, koje je najbolje iskazat odbijanjem cijepljenja, svečanom izjavom da su Hrvati zatucani, obilaskom Vukovara; Škabrnje i ostalih mjesta koje Srbi nisu napali i uvjeravanjem lokalnog stanovništva da to nije istina , bjesomučnim spamanjem po svim blogovima, i kolektivnom promjenom spola.



Također predlažem prvu blogersku rezoluciju, koju bi podržali svi blogeri i blogerice, da se vi ne mučite i ne razbijate svoje glavice ja sam smislio i tekst.


Najstrože se osuđuju i u potpunosti odbacuju tvrdnje blogera Freša kako slijedi:


da je korona virus iznimno opasna bolest i da se na sve moguće načine moraju zaštitit ranjive skupine, te da je zdravlje pojedinca iznad slobode drugog pojedinca da širi zarazu nesavjesnim ponašanjem

da nije u redu da se ljudima dodjeljuju nepripadajuće dijagnoze, suhe vagine, i kupovina diploma

da nije u redu maltretirat ljude nasilno spamajući po cijele noći na njihovim blogovima

da je znanstveno utvrđena činjenica da je spol pojedinca genetski definirana činjenica a ne predmet želje čestitki i pozdrava

da život počinje začećem, i da se može prekinuti spontano ili na zahtjev, ali da se bez obzira na način prekida život

da je na Hrvatsku izvršena agresija, sa ciljem uspostave velike Srbije, i da su u istoj sudjelovali Srbi i Jugosloveni

da Hrvati nisu zaostala i zatucana nacija

da su zločini uvijek zločini, bez obzira tko ih počinio, nema većih ili manjih, a pogotovo nema opravdanih

sa zaključkom kako slijedi

strogo se zabranjuje blogeru Frešu da opetovano ponavlja gore navedene laži, te pogotovo da one koji misle drugačije naziva glupanima


- 12:40 - Komentari (32) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.01.2021.

Predvidivost

nakon kičastih dizajnova, koji su odazvali društvene potrese u našoj maloj kliniki, koji su rezultovali gubitkom pamćenja, a bome i arhiva, po našome bloghaeru su se pojavile neke urokljive oči koje osim šta izgledaju urokljivo, izgledaju i poprilično retardovano

tako da se zna da ukolijko dođe do gubitka pamćenja, ili nedaj Bože arhivica, nije kriv Instalirani administrator, nego skupina okulista koji odazivaju neugodu po blogu

kako prepoznati glupana

svakome se može dogoditi, i svakome se događa da pogriješi, doduše nekima rjeđe a nekima češće, ali samo glupani se uvijek iznova zakopavaju sve dublje, dakle što veći glupan to veće rupa u koju se zakopaje

i sad opet dolazimo do prijatelja, naklonosti i moralnog integriteta

poznato je da ja rijetko ili gotovo nikad ne griješim, ali nema Frešovca, i pogotovo Frešovki koje nisu barem jedno sto puta popizdile na mene, kad su kojekakve teme u pitanju, najčešće svjetonazorske, s posebnim akcentom na ženska pitanja, i izgovorile mi i napisale koješta, pa smo onda imali žive i visprene rasprave, ili bi se ja pokunjio jer bi shvatio da griješim

zato me čudio da glupanima, baš niko neće da kaže da griješe, nego im daju svesrdnu podršku dok se ovi u nemuštim pokušajima obrane vlastite budalaštine, zakopaju sve dublje

baš bi volio čuti od vas zašto to ljudi rade

je li problem u glupanima, koji su toliko uvjereni u svoju nepogrešivost, da ne dopuštaju drugačije mišljenje

ili su ovi njihovi kobajagi prijatelji, u stvari samo očajne kućanice, i žene zarobljene u muškom tijelu, svjesni da su im glupani jedino preostalo društvo

zašto se kontinuirano raspravlja o tome kako sam ja prost, vaki naki, a ne raspravlja se o tome kako su neki jednostavno glupi

ako se već družite s prostakom kao što sam ja, jer sam nevjerojatno šarmantan, i ono što vas najviše uzbuđuje intelektualno superioran

zašto se ljudi druže s bezličnim glupanima

ja mislim da je u pitanju očaj, a vi ?

Osnovna karakteristika glupana je predvidivost, tako smo u javnom prostoru zadnjih dana imali niz predvidivi istupa glupana, od onog Brojača krvnih zrnaca Pupovca, preko lažnog invalida Peđe Matica, i gradonačelnika koji više minja partije nego neke blogerice mudante Dumbovića, pa do mitskog epohalnog glupana Truta kojem ime sve kaže.

Zato je vrlo važno da se glupani uklone iz svih javnih službi, jer je šteta koju tamo čine nemjerljiva, i baš je glupo da ih plaćamo da nas zajebaju, nek oni lipo budu glupi na vlastiti, račun ili na račun nekog ko je veći glupan od njih.

Ono na što glupani računaju je zaborav, ljudsko pamćenje na nivou čovječje ribice, i vaša pohlepa za komentarima, oni će uvijek odigrat na kartu, da ćete vi ko zadnji idiot, zbog ponekog komentara blejit u pulsirajuću vadžajnu.

Zašto ljudi tako rijetko onima koje nazivaju prijateljima kažu da ne rade budale od sebe?

- 09:19 - Komentari (41) - Isprintaj - #

petak, 01.01.2021.

Prvi ovogodišnji

Vidim da vam je dosadno i da vam je glupo samo ostavljat puse po blogu, to ionako samo Frešovci rade, pa odlučih napisat jedan krajnje inspirativan post, svima onima koji se prepoznaju mogu odmah poručiti da je to isključivo njihov problem, ja sam samo kroničar događanja, ne i onaj koji ih prouzrokuje.

Strah je čudo.

Prekjučer je cijeli Zagreb a vjerojatno i šire prenosio informaciju da će novi potres drmnuti između 12 i 14 o klokova.
Informacija je dolazila od nekog lika inače neradnika prevaranta i psihičkog bolesnika, i sve bi to zvučalo kao loš vic, da gomila ljudi nije napuštala svoje domove, bauljala po parkovima i sjedila u autima čekajuć kad će zatrest.

Tako je meni kad sam vidio jednog poznanika u autu sa ženom i četvero djece, kako čekaju zemljotres došlo da zaplačem.

Lika su jučer uhitili, što je apsolutno pogrešno, majmuna treba zatvorit u ludaru dok ne prizna javno koliki je retard.

U biti sve te teorije zavjera nastaju kao produkt straha, plasiraju ih retardirane kukavice, a konzumiraju oni koji se iracionalno boje.

Normalno je bojat se, samo budale se ne boje, ali lupetat kojekakva sranja , i širit teorije kojekakvih isprepadanih Šupaka koji se toliko plaše jednog običnog virusa, da su u stanju proglasit da ga nema, jer jedino tako mogu živit s vlastitim strahovima, je osim kukavičluka, definitivno i pokazatelj manjka inteligencije.

Isto tako je i kod nas na blogu.

Prije nekog vremena se pojavio sijaset novih designova, nako malo kičastih, i onda su se počele događat čudne stvari, nestajat blogovi, i pojavljivat se, neki su dobijali satove za obljetnice, neki keš na račun, neki ništa, pa su počele nestajat arhive, koje su onda pronalazili najgluplji među nama, i šta nam drugo preostane, nego zaključit da je sve to zavjera tajne skupine administratora, kojom upravlja supertajno vijeće top blogera, koji su svi četri puta pljunuli u dlan, i vrtili se oko sebe dok su češali guzicu i tako se zakleli na vjernost najsupertajnijem Gazdi, masteru juniversa koji se vozi u raketi koju vuče dvanasteropreg raketnih junikorna kojima iz guzice ispadaju m&m bomboni u formaciji duge.

Hvala vam svima na lijepim željama, želim vam svima sve najbolje, volite se kažite jedni drugima da lupetate bez veze, nemojte se pravit blesavi i pustit druge da rade idiote od sebe, to nije znak prijateljstva, to je znak da ste beskarakterna osoba.

Budite mi zdravi i pametni, ako svi misle jedno, a vi nešto drugo, 99,9 % mogućnosti je da ste obična budaletina, a 0,01 posto da ste genijalci, kod nas na blogu su uglavnom bile obične budaletine, što nikako ne isključuje mogućnost da ste eto baš vi genijalci.

Mazel tov.

- 12:09 - Komentari (26) - Isprintaj - #