Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

E moj Rajko

Imam puno posla, kolega ima koronu, to je onaj virus oko kojeg se diže previše galame, od kojega je umrlo preko 4000 ljudi, koji u stvari nisu umrli nego je njihovoj rodbini Bill Gates dao lovu da umru, pa moram Radit i svoj i njegov posao, što znači da radim njegov posao, dok je moj na čekanju.

Zato se ne stignem toliko zabavljati s vama, promaknu mi vaši postovi, mislim komentirat pa nekud odem i zaboravim i tako nešto.

Ovo pišem jer znam kako ste osjetljivi, da primjetite kad vam se ne javim, i odma mislite da je neka zavjera u pitanju, ili da vas ne volim kao ranije.

Kamenac me lagano maltretira, ponekad i ne baš lagano, budi me i po noći, tako kad zbrojimo potrese, umišljene potrese i kamenac, spavam s jednim okom otvorenim, ka baba od onog jednog lika, kad primi pensiju.

Umoran sam, trebao bi otić na uzv vidit koliko mi je kamen naraso, pa da ga odem razbit, i popišat, glupan i ne zaslužuje bolje.

Vidim na blogu je dinamično, izgleda da je nakon Blogija i Jelen prešao na mračnu stranu, te da je mikrovalna u stvari Lion Queen, ili možda blogerica instalirana od mračnih sila dark weba, a možda sam to u stvari ja zarobljen u tijelu ljubiteljice kaktusa, ko bi ga znao, sve je to sumnjivo.

U stvari Blogi i Jelen mi kvare koncepciju s tim anketama jer tako pružaju Lucidima da iziđu među ljude, ja bi ih izolira na njihovim blogovima da ćaskaju jedni s drugima, to im je najveća kazna.

Malo sam i od vas umoran, možda vas ostavim na milost i nemilost Lucidima.


Post je objavljen 12.01.2021. u 20:25 sati.