Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Visibabe vrapci i komarci

Kao što rekosmo miriše proljeće, nema veze što će večeras pasti snijeg, miriše proljeće.

A u proljeće kad zamirišu Jorgovani, kao što to pjevaju Dino Merlin, Vesna Zmijanac i Sarah be, budu i neki izbori.

Tako se i sada spremaju neki izbori, oni lokalni, koji eto u naše živote vraćaju ustaše i partizane, jer poznato je da su ustaše i partizani ključni za lokalne zajednice u našoj lijepoj domovini.
Jebes gradonačelnika ili načelnika koji ne zna sve o ustašama i partizanima, taj ni za čega nije.

Jel vama više pun kurac toga da idioti iz oporbe prije svakih izbora kreću u nesmiljenu bitku protiv ustaša iz redova svojih bivših kolega iz saveza komunista u vladajućoj stranci koja redovito koalaira s četnicima.

Nije li vrijeme da već jednom kažemo da su sva obilježja pod kojim su počinjeni zločini nad Hrvatima trebaju u cilju nacionalne higijene biti zabranjena, kako fašistička, tako komunistička, i naravno srpska i jugoslovenska.

Trebalo bi dapače zabraniti sve fasisticke, komunističke, srpske i jugoslovenske organizacije.

Uskoro će oporba lišena bilo kakve ideje i sadržaja, kao vjesnika proljeća i izbora, pokrenuti i raspravu o pobačaju, koja je isto neobično važna za lokalne izbore, jer jebes gradonačelnika koji ne zna sve o pobačaju.

Mi u Zagrebu imamo zanimljivu situVaciju, našog gradonačelnika, bi da se kandidira pobijedio i prometni znak, ili stup od rasvjete.

Čovjek je toliko potrošen, korumpiran, ogrezao u nepotizmu, i kriminalu, i koječemu, da ga samo neinteligencija i nesposobnost tuduma koji rade po uskokima i dorhovima, spašavaju od zatvora.

E sad takvog gradonačelnika Milu, u gradu od 800 tisuća ljudi nema ko pobijedit, svi ponuđeni protukandidati, i sve političke opcije koje se nude, su gadljivije nego Mile, zato bi bilo lijepo da se svi ujedine i kandidiraju prometni znak stop, protiv gradonačelnika Mile.

Nego jel vi nekad razmišljate kako naši kolege Blogeri funkcioniraju u stvarnom životu.

Dođe li vam ponekad mučnina kad pomislite da su neki od njih možda negdje na poziciji da odlučuju o sudbinama drugih, ili što je najgore da su imali ili imaju pristup djeci.


Post je objavljen 24.01.2021. u 10:10 sati.