Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Bukvalno

Kad bi neko bukvalno, sama rič koja u korjenu ima bukvu, sve kaže, iša tumačit aktualnu anketu, pomislija bi da ljudi imaju nešto protiv poezije, šta naravno ne odgovara istini.

Radi se jednostavno da su neki od samoproglašenih pjesnika i pjesnikinja, užasno iritantne osobe.

Bilo je doduše i ranije na bloghaeru iritantnih pjesnika, ali su barem imali nešto talenta, koji je amnestirao tu iritantnost.

Za razliku od ovih talentiranih, a iritantnih, današnji iritantni su apsolutno netalentirani, i onda se događa uobičajena pojava nadoknađivanje manjka kvalitete, kvantitetom, bilo da se radi o hiperprodukciji nemuštih uradaka, ili objavljivanje jednih te istih pjesama sto puta.

Zamislite braćo i sestre da bilo ko drugi osim naših vrlih poeta sto puta objavljuje jedan te isti post, jel tako da bi mu svi uključujući i poete, rekli da nije normalan.

Zar je problem da kao i svi ostali na ovom napaćenom bloghaeru, onaj dan kad nemate inspiracije napisati nešto, ne objavite ništa.

O ostalim anomalijama vezanim za poeziju na bloghaeru, ne bi, o tome bi trebalo voditi računa uredništvo koje ne postoji, i pronaći načina da se zaustavi privatiziranje ovog portala za malo poduzetništvo.

Sad mi se ne da više pisat pa ćemo odma napisat zaključak.

Apsolutno mi se jebe šta će kojekakvi samozvani pjesnici radit, dokle god ja ili bilo ko ima pravo reć koliko su njihovi postupci retardirani.

Ja se samo zalažem da se rezultati ankete ne shvate bukvalno, sjećate li se one riječi s bukvom u korjenu.

Niko nema ništa protiv poezije, pogotovo ne one koju pišu oni talentirani koji sebe nikada ne nazivaju pjesnicima, barem ja nisam vidio da Liv, Sarah be, Olja, Eve, pa ni Annaboni koja je što se poetskog nerva tiče space shuttle za skupinu ovih iritantnih, apostrofiraju sebe kao pjesnikinje.

Poezija je uvijek dobro došla, bar ona kvalitetna, od one loše se kao i od lošeg vina konzumentima povraća, i što je veća količina to gore.

Ovo ne znači da se bilo kome na bilo koji način treba ograničit ili ne daj Bože onemogucit da piše što god hoće.

Bez obzira radi li se o nemuštim stihovima, ili mišljenju o istima.


Zabraniti treba jedino one koji bi zabranjivali.

Post je objavljen 10.01.2021. u 10:11 sati.