Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

WinB

Ka šta imamo Men in Blek, koji isćeruju zle duhove po olivudu, tako i mi na blogu imamo Womana in Blak, koje isćeruju zle duhove po blogu.

Dakle moglo bi se reć da i mi konja, odnosno kobilu, odnosno više njih za trku imamo.

Svjedočili smo naime, kada su popularnog blogera koji je neslućenu slavu stekao umjetnošću sastavljanja anketa, podvrgli unakrsnom ispitivanju s ciljem išćerivanja zlih zloduhova.

Womana inB su nevinom blogeru rastumacile kako on uopće nije on, nego je zaposjednut zloduhom koji je reinkarnacija Velikog zlog Crno košuljaša.

Jel vi mislite da je lipo šta velike bijele sveštenice, tehnikama ritmičkog trepćanja, usvojenih na seminarima uz milozvucne taktove glazbe Tonija Cetinskog, ćeraju zloduhove iz nevinih blogera.

Kaže meni nevina blogerica nakon što mi je rekla da odjebem i bla, bla, da to nikome prije nikad nije rekla.

Šta vi mislite, zašto je nevina blogerica rekla baš meni tako groznom da odjebem, jer se eto nisam držao teme, zašto nije i drugima koji se nisu držali teme, rekla da odjebu.

Mislite li vi da nevina blogerica, ima dvostruke kriterije, ili da jednostavno zna tko joj od onih koji se ne drže teme, neće zamjerit ako mu kaže da odjebe.

Koga bi više voljeli imat za prijatelja, groznog blogera kojem možete reći da odjebe, a da vam ne zamjeri, ili one kojima se to ne usudite reći.

Post je objavljen 14.01.2021. u 19:50 sati.