Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Rezolucija


ovo djelo je plod fikcije, većina likova je toliko nevjerojatna da je bio potreban veliki trud da se izmisle, svaka sličnost s bilo kime je upravo nevjerojatna



Jeste vidili kako je lijepo kad se svjetonazorski, vrijednosno, i intelektualno podudarna ekipica sastane i ćaska, ima li ista ljepše od toga, to je tako inspirativno, da će se pojedine izjave brilijantne ekipice, još desetljećima citirat umisto Meše Selimovića, Keanu Reevesa i Hameda Bangoure.

Jedino šta ne smiju predugo bit zajedno jer će se poklat, to su jednostavno takvi karakteri.

Uglavnom zaključak je da će me život sigurno kaznit, jer mislim da su glupi, ne znam vjerojatno je to sukus njihovih zivotnih iskustava, ko zna šta su oni radili kad ih je tako pokažnjavalo.

Ali dobro nećemo se bavit time.

Danas ćemo krenuti na dijetu, i pojačati tjelesnu aktivnost, moramo se nečim zaokupiran, ne možemo samo čekat kad će opet zatrest.

Dobro imamo i koronu za bavit se s njom, aj priznajte da niste ni primjetili da smo prešli četri tisuće preminulih, doduše malo usporava otkad smo na užasavanje boraca za slobodu, zatvorili kafane, i teretane, pa ćemo uskoro doć na relativno podnošljive brojke, i tako poštedit koju tisuću da ne umru sad nego nekad kasnije.


Uglavnom, smanjit ćemo unos ugljikohidrata, jesti više svježih salata i variva, nećemo pit gazirana pića koja su sad bila neophodna jer kako bi provarili tu odojčad.

Alkohol i inače slabo konzumiramo, i ubacit ćemo svakodnevno kretanje po svježem zraku koliko vremenske prilike i neprilike dopuste.

Drugovi i Drugarice,’iskoristite ovo vrijeme, dok se nemore sidit po kavama i mlatit praznu slamu, da se spremite na za plažu.


Unišli smo u ejđ of akvarijus, kad će se svi ponašat razuzdano, pa bi bilo šteta da se ne stešete zeru, istepilirate i odete na plažu, ko zna kad će opet bit prilike.


Dakle šta smo zaključili, da trebamo dati svu podršku našim Lucidima u njihovom druženju s ciljem da iskristaliziraju stavove šta bi oni to meni zabranili da mislim, radim, pišem, ili govorim, i da odluku prije prezentacije nekoj višoj sili donesu konsenzusom.


Mislim bilo bi glupo da se neko od njih slozi sa mnom da Korona nije izmisljena, ili da Hrvati nisu zaostala i zatucana nacija, ili da abortus nije prihvatljiva metoda kontracepcije, ili da su Srbi izvršili agresiju na nas, ili da je nepristojno maltretirat ljude i po cijele noći spamat na njihovim blogovima, ili da muškarac s najboljom voljom nemože posta žena.


Podupiranjem bilo kojeg od tih klevetničkih stavova, plemeniti Lucidni ciljevi bi došli u pitanje, zato je važno jedinstvo, koje je najbolje iskazat odbijanjem cijepljenja, svečanom izjavom da su Hrvati zatucani, obilaskom Vukovara; Škabrnje i ostalih mjesta koje Srbi nisu napali i uvjeravanjem lokalnog stanovništva da to nije istina , bjesomučnim spamanjem po svim blogovima, i kolektivnom promjenom spola.



Također predlažem prvu blogersku rezoluciju, koju bi podržali svi blogeri i blogerice, da se vi ne mučite i ne razbijate svoje glavice ja sam smislio i tekst.


Najstrože se osuđuju i u potpunosti odbacuju tvrdnje blogera Freša kako slijedi:


da je korona virus iznimno opasna bolest i da se na sve moguće načine moraju zaštitit ranjive skupine, te da je zdravlje pojedinca iznad slobode drugog pojedinca da širi zarazu nesavjesnim ponašanjem

da nije u redu da se ljudima dodjeljuju nepripadajuće dijagnoze, suhe vagine, i kupovina diploma

da nije u redu maltretirat ljude nasilno spamajući po cijele noći na njihovim blogovima

da je znanstveno utvrđena činjenica da je spol pojedinca genetski definirana činjenica a ne predmet želje čestitki i pozdrava

da život počinje začećem, i da se može prekinuti spontano ili na zahtjev, ali da se bez obzira na način prekida život

da je na Hrvatsku izvršena agresija, sa ciljem uspostave velike Srbije, i da su u istoj sudjelovali Srbi i Jugosloveni

da Hrvati nisu zaostala i zatucana nacija

da su zločini uvijek zločini, bez obzira tko ih počinio, nema većih ili manjih, a pogotovo nema opravdanih

sa zaključkom kako slijedi

strogo se zabranjuje blogeru Frešu da opetovano ponavlja gore navedene laži, te pogotovo da one koji misle drugačije naziva glupanima




Post je objavljen 04.01.2021. u 12:40 sati.