Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

oni dani u godini

Kao što je blogerica Julka istaknula u svom nadasve inspirativnom postu, o mom rođendanu, bliži se događaj sezone, odnosno moj rođendan.

Julkin post je prošao iako su ga svi pročitali,’kao i sve ostalo, naizgled nezapaženo,’jer se eto nisu javljali svi oni koji se ko muhe na govno sjate kad im se učini da Julka govori protiv Blogija.

Ali da se vratimo na meritum,‘znači još malo pa će bit moj rođendan, pa bi bilo lijepo da ga i obilježimo, ako radi ničega drugoga, onda da uznemirimo homoseksualnu nzajednicu koja je načisto opsjednuta s vašim omiljenim blogerom.

Meni je isto nakaradno da muškarci danima usplahireno pišu o drugom muškarcu, ali to je demokracija, nemoreš je konzumirat kako ti paše, jer onda ona gubi svoj smisao.

U Amerikami je sumrak demokracije, takozvani demokrati, silom žele smijeniti Trumpa kako bi ga spriječili da se za četri godine ponovo kandidira, ponašaju se kao da je taj Trump, neki eksces a ne predsjednički kandidat, za kojeg je glasalo više od sedamdeset milijuna birača.

Budale koje su haračile po kongresu se naziva ruljom, a posredno i sve Trumpove birače, dok su prije četri godine idioti koji su palili i pljačkali diljem amerika, bili borci za ljudska prava i slobode, ko masovni ubojica Će ge vara.

Isto je tako i u našem malom sokaku, nakupina fekalija, koja stalno nešto laprda o slobodi i pravima, bi najradije vašeg omiljenog blogera smijenila, i zabranila mu da se kandidira jer ne vjeruje da muškarac može postat žena, niti da su ljudi gušteri, koji partijaju s Hitlerom u šupljem mjesecu, poslali koronu kako bi ametice čipirali nevine blogerice, niti mu se može prodat priča, o zlim velikim Crno košuljašima, zbog za nečiji ukus pretjeranog spominjanja agresije koju su Srbi i Jugosloveni, izvršili na Hrvatsku, te njega, Smjehuljicu, i još ponekoga, prognali iz njihovih domova, koje su onda pljačkali rušili, palili, što je neviđen atak na bratstvo i jedinstvo.

Sve to skupa nas neće naravno spriječiti da dostojanstveno proslavimo moj rođendan, ono štafeta, blogerice u opsceno kratkim suknjicama, El dijablo, davi Josipu Lisac da ne piva himnu, fotografi slikaju međunožja blogerica u opsceno kratkim suknjicama, kupus vrti janjca, Bičvica radi salate, Anuška se pravi važna jer je imala izložbu, Sarah be se oće udat, Julka se isto oće udat, Nisa je povela mater, Domenico dili dolore, Mikrovalna utjeruje porezne karticei tako to bi bilo u grubo, ne mogu vas sve nabrojit, i pazit šta radite i sami znate da ste ka stado koza,

pozvani će biti svi koji nikome ne bi zabranjivali da se kandidira za četri godine

proslava će se održati na bloghaeru

započet će prigodnim postavljanjem ankete o superherojima, koju će osmislit Jelen, a moderirat naš napaćeni Blogi, koji trpi nesminjene nasrtaje, prepotentnih žena i impotentnih muškaraca, pa ćemo mu dati podršku jednim gromkim


ommmmmmmmmmm

Post je objavljen 16.01.2021. u 09:52 sati.