Fressssssh

petak, 01.01.2021.

Prvi ovogodišnji

Vidim da vam je dosadno i da vam je glupo samo ostavljat puse po blogu, to ionako samo Frešovci rade, pa odlučih napisat jedan krajnje inspirativan post, svima onima koji se prepoznaju mogu odmah poručiti da je to isključivo njihov problem, ja sam samo kroničar događanja, ne i onaj koji ih prouzrokuje.

Strah je čudo.

Prekjučer je cijeli Zagreb a vjerojatno i šire prenosio informaciju da će novi potres drmnuti između 12 i 14 o klokova.
Informacija je dolazila od nekog lika inače neradnika prevaranta i psihičkog bolesnika, i sve bi to zvučalo kao loš vic, da gomila ljudi nije napuštala svoje domove, bauljala po parkovima i sjedila u autima čekajuć kad će zatrest.

Tako je meni kad sam vidio jednog poznanika u autu sa ženom i četvero djece, kako čekaju zemljotres došlo da zaplačem.

Lika su jučer uhitili, što je apsolutno pogrešno, majmuna treba zatvorit u ludaru dok ne prizna javno koliki je retard.

U biti sve te teorije zavjera nastaju kao produkt straha, plasiraju ih retardirane kukavice, a konzumiraju oni koji se iracionalno boje.

Normalno je bojat se, samo budale se ne boje, ali lupetat kojekakva sranja , i širit teorije kojekakvih isprepadanih Šupaka koji se toliko plaše jednog običnog virusa, da su u stanju proglasit da ga nema, jer jedino tako mogu živit s vlastitim strahovima, je osim kukavičluka, definitivno i pokazatelj manjka inteligencije.

Isto tako je i kod nas na blogu.

Prije nekog vremena se pojavio sijaset novih designova, nako malo kičastih, i onda su se počele događat čudne stvari, nestajat blogovi, i pojavljivat se, neki su dobijali satove za obljetnice, neki keš na račun, neki ništa, pa su počele nestajat arhive, koje su onda pronalazili najgluplji među nama, i šta nam drugo preostane, nego zaključit da je sve to zavjera tajne skupine administratora, kojom upravlja supertajno vijeće top blogera, koji su svi četri puta pljunuli u dlan, i vrtili se oko sebe dok su češali guzicu i tako se zakleli na vjernost najsupertajnijem Gazdi, masteru juniversa koji se vozi u raketi koju vuče dvanasteropreg raketnih junikorna kojima iz guzice ispadaju m&m bomboni u formaciji duge.

Hvala vam svima na lijepim željama, želim vam svima sve najbolje, volite se kažite jedni drugima da lupetate bez veze, nemojte se pravit blesavi i pustit druge da rade idiote od sebe, to nije znak prijateljstva, to je znak da ste beskarakterna osoba.

Budite mi zdravi i pametni, ako svi misle jedno, a vi nešto drugo, 99,9 % mogućnosti je da ste obična budaletina, a 0,01 posto da ste genijalci, kod nas na blogu su uglavnom bile obične budaletine, što nikako ne isključuje mogućnost da ste eto baš vi genijalci.

Mazel tov.

- 12:09 - Komentari (26) - Isprintaj - #