Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • FreshCaYg

    Današnje nagradno pitanje je di su bolji Štrukli u Žufike ili u Kleti Kozjak

    avatar

    10.01.2021. (19:46)    -   -   -   -  

  • Žena sa stilom

    Ne znam za Žufiku, u Kozjaku nisu bogznašta...hihi

    avatar

    10.01.2021. (19:55)    -   -   -   -  

  • marival11

    U Žufike bi možda bio bolji burek. Ali nije to lagana pitalica ko u anketi:)))

    avatar

    10.01.2021. (20:08)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    Najbolje strukle slaze moja teta Zagorka, a burek moja karmicka sestra Mirsada. To je barem lako pitanje.

    avatar

    10.01.2021. (20:35)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Mogu se složiti u Žufike su puno bolji, iako bio sam neprecizan, ne u Žufike u Slavonskoj, nego u Gospodarskom klubu u Vukovarskoj, tamo je Branko koji je zanat ispekao u Esplanadi radio vrhunske štrukle.

    avatar

    10.01.2021. (22:47)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Burek je najbolji u prerade u 5 ujutro.

    avatar

    10.01.2021. (22:48)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Eto argumenti su ti zakon :)))

    avatar

    10.01.2021. (22:52)    -   -   -   -  

  • lief erikson

    Spominjat tuđe mame je jako neukusno, nekulturno, bezosjećajno i jednostavno jadno... kak bi bilo da tebi neko spomene mamu u kontekstu da provodiš dane na blogu provocirajući jer ti je to eto zabavno..? kaj, da idemo na stranu odgoja ili eto jer nije bilo dovoljno ljubavi kako ti pišeš na svom blogu...? u biti naš kaj, ak ti je svrha da imaš blog samo da provociraš druge onda ga jednostavno zbriši jer ispadaš veći idiot od svih idiota ovdje... tvojim rječnikom... meni su idioti amebe čisto da se razmemo... al nije mi jasno gdje nalaziš zabavu u tome, znači pratiti sve blogove i onda pisati post o ljudima koje ne poznaješ al se ne slažeš s njima... stavimo na stranu ako oni pišu o tebi.. da!!! stavimo na stranu ako oni pišu o tebi!... zašto? čemu? koji kurac?... vidim blogi je stavio post i zabranio komentare... umjesto da isprave greške tipa ikone @Lastavice koja ostaje danima on se bavi komentarima i svađama... da ja tak delam davno bi dobio otkaz... sve u svemu, stari moj, ne, nisi tak zabavan... kako imaš volje prcat svaki dan uz svoj svakodnevni život i kaj ti to fali u životu da imaš volje svaki dan prcat ovdje...? zbog koga??? da! zbog koga??? gledam ovu glupu anketu i provokacije od jelena koji je munja u svom svijetu i njem niš nije jasno i podršku blogia koji si samo dodatno stvara probleme... dugoročno... pa vi ste svi munjeni glavu.. kak vam se da... spram privatne svakodnevnice kak vam se da pisat uopće komentar a kamoli post samo da bi raspizdili nekog(?)... hihi hehe, kavica uživo... poserem se na takve kave kad postoje sve što postoji u blogosferi... eto...bar nije na anketi jer sam si reko da više tamo ne budem.... uglavnom, stvarno ste svi na razini razreda u osnovnoj školi... pusek, cmokač i zagrljaj... naravno, tko želi i prihvati... :* :~*{--

    avatar

    10.01.2021. (23:32)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Baš je lijepo što si izrazio svoje mišljenje, njega kao i dupe svak ima pa eto i ti, bilo bi užasno frustrirajuće da je to ostalo u tebi.

    Kao što ti je dobro poznato sva ova djela su plod fikcije, i evidentno je da se ne kužiš u pisanu riječ, jer da imaš pojma znao bi da je recimo Camus ubio majku svog najpoznatijeg junaka.
    Krajnje je bezobrazno da insinuiraš da se radi o bilo čemu nego on književnosti, ili ti možda poznaješ Valentina i Renata, to bi bilo krajnje zabrinjavajuće da poznaješ izmišljene likove.

    Također bi primjetio da si se svrstao u skupinu idiota koji bi eto drugima određivali što bi trebali ili ne bi trebali, ne znam od koje si vrhunaravnog bića dobio ovlaštenje za to, pogotovo ne znam kako ti pada na pamet prozivat druge blogere ma mom blogu, znači li to da ja mogu kod tebe doć i tvoje komentatorice nazivat pogrdnim imenima, valjda mogu ako si ti sebi uzimaš to pravo, ali ipak ne bi, nije moj stil, ja sve što imam kažem na svom blogu, a na tuđima se obraćam autoru, ostalo mi je ono bez veze.

    U svakom slučaju cijenim tvoje mišljenje makar bilo na razini dupeta.

    avatar

    11.01.2021. (00:38)    -   -   -   -  

  • lief erikson

    a Ribica mala, najpametnija na svijetu... pa znaš da sam ja mulec pa ne poznajem fikciju zbog koje te admin nije još zbrisao... al Micek, ak ti misliš da ja imam stranu onda si osoba smanjene inteligencije ;)... hmmm, ti si nešto primjetio..? to je kao da ja kažem da si ti nešto primjetio ne bi ti brak propao... znači nema smisla jer ne poznajem ja tebe ni ti mene, tak da stari moj ohladi malo!!! i ne znam kog sam ja tog drugog prozivao na tvom blogu i prozivao pogrdnim imenima!!!? alo, o čem ti to??? sve je išlo tebe i nikog drugog, čisto da bude jasno!!!
    uglavnom, jebe mi se živo... ajmo završit ovo s jednim normalnim običnim šutenjem obostrano... ja to mogu shendlat...

    avatar

    11.01.2021. (00:56)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Sretno :)*

    avatar

    11.01.2021. (01:26)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    ne volim pjesmu iz naslova, štrukle sam daaaavno jela u Esplanadi, bile odlične, i za dostojanstvo se mora boriti :) jutro cy nadam se da su se kamenčići smirili :*

    avatar

    11.01.2021. (07:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...