Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kraj jedne ljubavi

Baš nešto čitam pe enternetu kako se objektivni i profesijonalni novinari jugoslovenske provenijencije, na čelu a Antom poznatijim ka kanta govana, sprdaju i izrugivaju, sa do jučer omiljenom im stožernom strankom ljevice u Hrvata.

Otužna piskarala se ponašaju ka Impotentni mužjaci koji su našli mladu ženku, pa nakon tries godina shvatili da im je zakonita žena s kojom imaju buljuk dice, debela, ima veliku guzicu, brkove, prdi i hrče.

Tako sad objektivni i profesijonalni novinari jugoslovenske provenijencije seru po unjkavom Peđi i bezličnom Marasu, koje su zamijenili s nadasve muževnim Tomaševićem i sedam histeričnih skojevki.

Nije to ništa što nije već viđeno.

Ako se podsjetimo vremena kad su objektivni i profesijonalni novinari jugoslovenske provenijencije, u procesu detuđmanizacije, zdušno navijali da gradonačelnik Mile dođe na vlast u Zagrebu.

Sjetit ćemo se da je tada sve tolerantno i progresivno na čelu s nacijonalnim manjinama i homoseksualnon zajednicom, glasalo za gradonačelnika Milu, bivšeg istaknutog člana saveza komunista, bivšeg istaknutog člana esdepeja, antifašistu, i zagovaratelja bratstva i jedinstva.

Objektivni i profesijonalni novinari jugoslovenske provenijencije na čelu s Antom poznatijim kao kanta govana, će se onako kako su zatajili gradonačelnika Milu, pa sad Marasa i Peđu, jednom zatajiti i nadasve muževnog Tomaševića i svih sedam histeričnih skojevki.

Sad ćemo imat igru asocijacija

Kad Hrvat na Srbina baci



Bude što ?




Kad Srbin na Hrvate baci



Bude što



Eto igra asocijacija je bila za one koji ne čitaju ovaj blog, oni bolje razumiju vako u slikama.

Šta vi radite, imate li kupone za popust u intersparu, idete li na grudvanje, koliko torti imate za rođendan.


Post je objavljen 31.01.2021. u 09:53 sati.