My spiritual exercises

ponedjeljak, 27.11.2017.

TKO JE VLADAO FRANCUSKOM UMJESTO PENNY I NJENOG TENISAČA?


Za one koje zanima čija je još supruga bila Penny, osim moje, u prethodnim inkarnacijama, pronašao sam nešto: inkarnacija Penny iz 17. stoljeća. U inkarnaciji 17. stoljeća, kao Fridrih V Falački, vladao sam od 1610., a supruga mi je bila Elizabeth Stuart, kćer engleskog kralja Jamesa I [Fani Stipković; u posljednje vrijeme mislim da je inkarnacija moguće i Lauren Bacall].
Iste godine je Francuskom zavladao kralj Luj XIII [Ryan Sweeting]. Supruga mu je bila Ana od Austrije, iz dinastije Habsburg [Kaley Cuoco]. Bila je kći španjolskog kralja Filipa III [Clyde Klotz; inkarnacija kraljeve supruge je Gillian Anderson] iz dinastije Habsburg. Bila je rođena u Valladolidu, Španjolska. (Ovakva inkarnacija engleske kraljice i vojvode od Suffolka iz 15. stoljeća shvatljivija je ako imamo na umu da je ona bila bačena u zatvor od strane novog engleskog kralja Edvarda IV [David Lynch] iz kojeg ju je izbavio odnosno otkupio Luj XI [Jools Holland], a on, William de la Pole, bio ubijen ne od strane Francuza, protiv kojih je ratovao, već Engleza.) Njen brat bio je španjolski kralj iz dinastije Habsburg Filip IV [Mark Zuckerberg].
Mnogi će se začuditi kako to da su Francuskom vladali taj tenisač i Penny iz „Teorije Velikog praska“J No, ima objašnjenje. Imali su moćnog savjetnika, u liku kardinala Richelieu-a (prvi ministar od 1624. do smrti 1642. godine), koji je stvarno upravljao državom. Njegova je inkarnacija, po mom mišljenju bivši francuski predsjednik - Francois Mitterand. Potom je, nakon što je i kralj preminuo, njihov 4-godišnji sinčić bio okrunjen za kralja, kao Luj XIV [Francois Hollande]. Richelieu-a je naslijedio kao prvi ministar njegov proteže, kardinal Mazarin [moguća inkarnacija književnik Andre Gide]. Kraljica je za to vrijeme bila regent, sve dok njezin sin nije postao punoljetan, a to se zbilo 1651. godine. Dalje znaju, oni koji su pročitali nedavni post o „Sunčanom kralju“.
Image and video hosting by TinyPic
Btw, kao sadašnja inkarnacija kralja Henrika VI, nekako sam se karmički povezao sa svojom bivšom suprugom Margaretom Anžujskom. I nakon šest stoljeća zapravo shvatio da mi je bila takva karma u toj inkarnaciji, da me je ona varala sa dvojicom vojvoda - Edmundom Beaufortom, vojvodom od Somerseta [Henry Cavill], i također sa Williamom de la Pole-om, vojvodom od Suffolka [Ryan Sweeting]. Kako će se završiti ova karmička veza u ovoj inkarnaciji, ostaje da se vidi.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za one koje nisu čitali postove od prošle godine, ponoviti ću da sam nakon sna od Valentinova, 'zaprosio' Penny, ako se to može reći, putem bloga. Tada zapravo nisam imao pojma da mi je ona nekad davno bila supruga. U vezi ove beskonačne serije inkarnacija – od nje je zapravo i počelo, negdje u 6. mjesecu – a kasnije onda David Lynch, Charlie Sheen i ostali.
Godinu dana kasnije, šetajući se ispred pulske Arene, zapazio sam jednu ženu, koja me je jako podsjećala na Penny. Pošto sam kratkovidan, ne mogu biti siguran, samo sam u prolazu primijetio da ima neki depresivni izraz na licu. Kako je na gotovo svim forkama na Google Image-u nasmiješena, nije mi baš ličila na nju. Ona je primijetila da je gledam, i na moje iznenađenje, skrenula pogled. Tamo, na tom zidiću ispred Arene, bile su dvije mlade cure, kojima se taj prizor učinio smiješnim. No, ja sam mirno nastavio dalje, misleći da se radi samo o nekoj ženi koja joj je slučajno slična. Tek sam nakon nekoliko dana razmišljanja, počeo uviđati da je to stvarno mogla biti ona.
Kako smo ja i Penny u telepatskoj vezi (da, ovo je istina), upitao sam je da li je to bila ona, i zašto je skrenula pogled, umjesto da me pogleda pravo u oči i nasmiješi se, kao što bi se to moglo očekivati od žene koja vas voli. Ona mi je dala odgovor, i to je zvučalo nekako, ajmo reći, uvjerljivo.
Dva mjeseca kasnije, znači u 8. mjesecu, u centru grada sam ponovo primijetio „ženu koja veoma nalikuje Penny“. Dok sam prolazio pored nje, rekao sam: Ovo je ona. I iako je razgovarala preko mobitela, upitao sam je, na engleskom, „Do we know each other?“. Ona me je iznenađeno pogledala i rekla: „Nee“, smiješeći se. Ja sam pomislio da se možda zajebava, i taj dan sam bio zapravo u jednoj totalnoj konfuziji. Popodne sam ponovo otišao u grad, i ponovo sam je sreo u centru grada. Prošla je na par metara od mene. Ja sam tada krenuo za njom i uhvatio je za ruku, a drugom je obuhvatio, tako da nije mogla mrdati. Opet sam je na engleskom upitao isto, i opet pomislio, da me zajebava. Tada sam je natjerao da kaže, na našem jeziku, „Ja nisam glumica Kaley Cuoco“, što je ona i učinila. Tek tada sam je pustio, da ide svojim putem.
I na kraju ovako, mislim. Radi se o masonskoj spletci sa Penny-dvojnicom, u kojoj su me pokušali izluditi, misleći da neću sakupiti hrabrosti i prići toj dvojnici, i da će me masoni moći tjednima i mjesecima zajebavati. No way.



27.11.2017. u 17:38 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 23.11.2017.

INTERESTING COINCIDENCES REGARDING PAST INCARNATIONS OF SCARLETT JOHANSSON

Recently, I discovered that in her previous life Scarlett Johansson was also an actress, Mary Philips, and that she was the second wife of famous actor Humphrey Bogart. Some time before that, I discovered that she has been the 11th child of Austrian Empress Maria Therese - Maria Johanna. To my surprise, today I made another incarnation discovery, finding out that in between she was also Swedish opera singer named Jenny Lind. (In 1850, she went to America, gaving there 93 concerts; perhaps was there present at one in Boston also William Dickinson, her husband in next incarnation.)
There are some interesting, almost astonishing coincidences in their numerology, and obviously, regarding their names. Someone perhaps already noticed similarity between her name “Johanna” in 18th century incarnation and family name “Johansson” in present. To my surprise, when she again incarnated in 19th century, she got practically the same name, only put reverse – Johanna Maria Lind! (Later, she adopted stage name “Jenny”.)
Further coincidence is also between the date of birth (according to Gregorian calendar) in first, and numerological value of her adopted name and surname in second incarnation, they are the same (12=3). The pattern repeats in third and fourth incarnation, because “Mary Philips” has the same numerological value as date of birth of Scarlett Johansson (10=1).
Considering astrology, we don’t have such striking coincidences, except that both Maria Johanna and Mary Philips were born in sign of Aquarius. On the other hand, we of course don’t have ascendants, which would also bring further coincidences, for sure.
MARIA JOHANNA ---- 9+8=17=8
15/02/1750
8+4=12=3
[JOHANNA MARIA] „JENNY“ LIND ---- 8+4=12=3
06/10/1820
7+11=18=9
MARY PHILIPS ---- 8+2=10=1
23/01/1901
6+11=17=8
SCARLETT JOHANSSON ---- 7+6=13=4
22/11/1984
6+4=10=1
Image and video hosting by TinyPic

23.11.2017. u 17:13 • 0 KomentaraPrint#

ANTONIJA MIŠURA – INKARNACIJA ANN BOLEYN I ELSE LANCHESTER


Kada sam prije pet godina uočio na TV košarkašicu Antoniju Mišuru, odmah sam je, automatski, u sebi nazvao princezom i holivudskom glumicom. Nisam ni sanjao da ću nekoliko godina kasnije 'otkriti' da je je u svojim bivšim životima odista i bila baš to – glumica Elsa Lanchester (u 20. stoljeću) i princeza Maria Wilhelmina von Neipperg (u 18. stoljeću).
No, također sam otkrio da je prije toga, u 16. stoljeću, bila i engleska kraljica, Ann Boleyn. O kralju Henriku VIII i o kraljici Ann Boleyn već sam pisao prije više od godine dana. Samo da navedem jedan citat:
„...ja mislim da su se njih dvoje inkarnirali na prijelazu 19/20. stoljeća kao glumci Charles Laughton i Elizabeth Sullivan–Elsa Lanchester, te potom vjenčali, da bi čitav život proveli u braku. Nekome, tko zna da je kralj dao pogubiti kraljicu ova tvrdnja zvuči protivna razumu, no po meni je bilo odista tomu tako. Zašto? Odgovor je jednostavan. Henrik VIII je od svih svojih žena najviše volio upravo nju – Anne Boleyn. A dao ju je pogubiti zato, jer je sumnjao da mu nije bila vjerna. Ne samo nju, već jednog dvorskog muzičara, te pet aristokrata (i njenog brata također), pod izlikom urote i izdaje. Anne Boleyn prije pogubljenja mu je oprostila, i hvalila ga, te je otišla u smrt mirno. ('I pray God save the king and send him long to reign over you, for a gentler nor a more merciful prince was there never: and to me he was ever a good, a gentle and sovereign lord.')“
Anne Boleyn imala je jednog brata, koji se zvao George [u inkarnaciji iz 18. stoljeća njen suprug, princ Johan Adam von Auersperg, odnosno njen sadašnji suprug, Marko Sandrić]. Također je imala i jednu sestru, čije je ime bilo Mary [inkarnacija glumica Ann Sothern], i ona je, kako vele historijski izvori, bila kraljeva ljubavnica prije nego li je njena sestra postala kraljevom suprugom.
Image and video hosting by TinyPic
-------------------------------------------------------------
WIVES OF HENRY VIII AND INCARNATIONS
• CATHERINE OF ARAGON(m. 1509; annulled 1533) – MELANIE GRIFFITH [1957-]
ANNE BOLEYN (m. 1533; executed 1536) – ELSA LANCHESTER [1902-1986]/ANTONIJA MIŠURA [1988-]
JANE SEYMOUR (m. 1536; d. 1537) – ANDIE MacDOWELL [1958-]
ANNE OF CLEVES (m. 1540; annulled 1540) – VIVIAN LEIGH [1913-1967]/COBIE SMULDERS [1982-]
CATHERINE HOWARD (m. 1540; executed 1542) – PETULA CLARK [1932-]
CATHERINE PARR (m. 1543, he died in 1547) – DEBORAH KERR [1921-2007]
Image and video hosting by TinyPic

23.11.2017. u 17:03 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 14.11.2017.

MAJA VUČIĆ BILA JE CARICA BRAZILA!


Ima i hrvatskih glumaca, koji su u prethodnim inkarnacijama bili kraljevi, odnosno carevi, osim Rade Šerbedžije. Jedan od njih je glumac Igor Hajdarhodžić. On je „relativno nedavno“ bio kralj (i car), u 19. stoljeću. Njegovo ime u toj inkarnaciji bilo je Pedro I (Petar I), imao je nadimak Osloboditelj, i smatra se osnivačem i prvim vladarom Brazilskog carstva. Također je kratkotrajno bio kralj Portugala. Bio je rođen u Lisabonu 1798. godine, kao četvrto dijete portugalksog kralja Joao VI iz dinastije Braganza. Nakon francuske invazije 1807. godine on je sa familijom otišao u najveću portugalsku koloniju, Brazil.
Brazil je proglasio svoju neovisnost 1822. godine, i Pedro I je izabran, kao što je rečeno, za prvog vladara. Njegova je vladavina potrajala do 1831. kada je abdicirao u korist sina, Pedra II.
Na dan 13. maja 1817., odnosno kada je imao 19 godina, bio se oženio za nadvojvotkinju Mariju Leopoldinu [Maja Vučić] iz dinastije Habsburg. Ona je bila kći cara Franje II [Buster Keaton/Jim Parson] i carice Marije Tereze od Napulja i Sicilije [Kaley Cuoco]. (Dakle, Maja je bila kći Sheldona i Penny iz popularne TV serije „Teorija velikog praska“.) U vrijeme vjenčanja imala je 20 godina. Neko vrijeme su se slagali, sve do novembra 1826. godine, kada je Maria Leopoldina odbila priznati njegovu oficijelnu ljubavnicu (moguće je da se radi o drugoj partnerici u ovoj inkarnaciji) prilikom posjete Cisplatini (Urugvaju). Došlo je do žestoke svađe, a kratko nakon toga carica se razboljela i umrla. Imala je samo 29 godina. Zajedno su imali petero djece.
Image and video hosting by TinyPic

14.11.2017. u 18:13 • 0 KomentaraPrint#

„TO CAST A PRYING EYES“ - CHARLIE SHEEN WAS ONCE ERROL FLYNN!

Over the last several months I developed a kind of special relationship with actor Charlie Sheen (and with Kaley Cuoco too, over last year and half), whatever that would mean. So, I'll call him „friend“ - even under quotation marks, he's still some kind of friend, not only relative and colleague from the past lives.
So, the news is that Charlie was not only Hollywood king in this life, but in his past (that is, the last before this, present, i.e. penultimate) life, as well. So, in his last incarnation before this he was... Errol Flynn, one of the most popular actors from 1930s to 1950s. As I was incarnation of Humphrey Bogart, we knew each other, we had mutual friends (David Niven, for instance) but it seems that we were not close friends, paying each other home visits, sharing parties etc. We were two most popular (and probably most paid) actors of Warner Bros. in 1942, after we had enormous success with our movies, my „Casablanca“, and his „They Died with Their Boots On“, film about general Custer. He only in that year became US citizen, being born in Australia, in 1909.
Errol Flynn was born on 20th of June, that means that his Sun sign is Gemini. Charlie's Sun sign is Virgo, with Ascendent in – Gemini. Their physical resemblance is more than obvious, their ancestry is similar – Irish, English, Scottish, with additional Charlie's Mexican.
By reading Flynn's biography I cannot fail to notice some further similarities in traits of their character. For instance: „Flynn developed a reputation for womanizing, hard drinking, chain smoking, and, for a time in the 1940s, narcotics abuse”. Sounds familiar, I guess.
Image and video hosting by TinyPic
And now we have something special, concerning Flynn, and I surmise (only surmise), that it could somehow, even if just remotely, be linked with my ‘friend’, too. “Flynn had various mirrors and hiding places constructed inside his mansion, including an overhead trapdoor above a guest bedroom for surreptitious viewing”. It’s not that I say that Charlie does the same in his house, but... if Errol Flynn had such proclivities, I guess that my ‘friend’ is not totally deprived of them, to put it mildly.
Well, I carefully read his poem, entitled “I-Media-Etly”. It seems that he’s pissed off by media’s prying eyes (maybe the lines are dedicated to some other prying eyes, too, who knows). “In a void space of luck, they run and they duck...” Having in mind ambiguity of meaning of ‘run’ and ‘duck’ ... good pun, Charlie. Good lines, you could be excellent poet, my ‘friend’. But, how can you present yourself to the public as victim, while being paid 1.8 million per episode. Is not there some kind of compensation included, eh?
Image and video hosting by TinyPic

14.11.2017. u 18:11 • 0 KomentaraPrint#

petak, 10.11.2017.

INKARNACIJA HUMPHREY BOGARTA!


Kada sam započeo ovaj jako dugi serijal o inkarnacijama slavnih osoba u 8. mjesecu prošle godine, naslovio sam ga „Tko su (bili) kraljevi Hollywood-a“. Tada mi uopće nije bila sinula ideja da bi i ja sam mogao biti jedan od njih (tada sam samo znao da sam inkarnacija kralja Henrika VI). Tek sasvim nedavno, uočivši da od smrti moje prethodne ustanovljene inkarnacije kao Williama Dickinsona 1895. do mog rođenja 1962. godine ima dovoljno za jedan mogući život, došao sam na tu ideju.
Prikupio sam podatke o glumcima više-manje sličnima rođenim na prijelazu od 19. na 20. stoljeće, njih negdje oko 25. No, kako sam kontrolirao godine njihove smrti, tako sam uvidio da su gotovo svi živjeli duže od samo 1962., neki su čak doživjeli i 21. stoljeće. Ostala su samo dvojica glumaca koji nisu doživjeli spomenutu godinu. Clark Gable – njega sam 'otpisao' zbog premale sličnosti, tako da je na kraju ostao samo jedan – Humphrey Bogart, slavni glumac poznat po filmovima „Casablanca“, „Afrička kraljica“ i drugima. Rekao sam sebi da su šanse slabe. Ni njegove bračne partnerice nisu na prvi pogled djelovale 'familijarno', no na drugi pogled... ipak, da.
Čudno ali izgleda ipak istinito, ja sam bio slavni holivudski glumac 'Bogey'. Moram reći da radeći ovaj serijal nisam baš doživio neke snažne emocije, ali ovo me je otkriće ipak na neki način emotivno 'protreslo'. Naime, išao sam opet redom, kao što mi je već bilo uobičajeno u otkrivanju inkarnacija, najprije sam izlučio širi izbor fotografija sličnih žena (najčešće su to ipak glumice), a onda uži, i malo po malo došao do zaključka da su moje supruge iz te, 'holivudske inkarnacije' zapravo ipak 'familijarne'.
Inkarnacija mojih prvih dviju supruga bile su zapravo kćerke cara Franje I, moje inkarnacije iz 18. stoljeća! Helen Menken bila je inkarnacija nadvojvotkinje Marije Ane, a Mary Philips inkarnacija nadvojvotkinje Marije Johane. Dakle, drugim riječima, radi se o ranijim inkarnacijama glumica Liv Tyler i Scarlett Johanssen! Bio sam iskeno zaprepašten ovim otkrićem, jer sam doista odranije gajio velike simpatije prema njima. Pa i treća supruga je također predstavljala veliko iznenađenje. Mayo Mettot, treća žena bila je kćerka u sadašnjoj inkarnaciji mojeg oca iz 15. stoljeća (Henrik V – Peter Fonda) odnosno to je glumica Bridget Fonda. Sa familijom Fonda imam neosporno karmičke veze, jer se višestruko pojavljuju članovi obitelji u rodbinskim odnosnima u ranijim inkarnacijama.
Image and video hosting by TinyPic
Najveća ljubav Humphrey Bogarta, fascinantna četvrta žena Lauren Bacall, za razliku od prvih triju supruga (koje su preminule u periodu od 50tih do 70tih), nije se još vjerovatno stigla ponovno inkarnirati, jer je preminula relativno nedavno, 2014. godine. Interesantno je da nakon što je Bogey otišao, Lauren se bila 60tih ponovno udala za glumca fizički sličnog njemu, Jasona Robardsa.
Image and video hosting by TinyPic
ASTROLOGIJA NUMEROLOGIJA i GRAFOLOGIJA
Bogart je rođen u znaku Jarca, sa ascendentom u Biku, dok sam ja rođen u znaku Bika.
Puno ime Humphrey DeForest Bogart numerološki daje 11! baš kao i Desiderio Valacco.
Potpis ima sličnosti, posebno završna linija, koji ide nagore.
PODUDARNOSTI IZ KARAKTERA
- imao tendenciju ka napadajima ljutnje, volio je pecanje, također i brodice i jahte, privlačile su ga žene snažne volje
- imao je ipak, dobre manire, jasno je i razumljivo govorio, krasile su ga odlike tačnosti i skromnosti; nije volio da ga dodiruju
- volio je žestoka pića
- Kada bi neki glumac, režiser ili studio uradili nešto što ne valja, on bi o tome progovorio otvoreno, pa su ga neki u Hollywoodu izbjegavali u privatnom životu
- igrao je dobro šah
- volio je muziku Johanna Sebastiana Bacha
PODUDARNOSTI IZ BIOGRAFIJE
Interesantno su neke podudarnosti iz biografije; neko je vrijeme proveo u mornarici i također obavljao poslove u vezi financija. Ja sam također obavljao financijske poslove, i neko vrijeme radio u mornarici. Pošto je Bogart inkarnacija Williama Dickinsona, interesantno je da je i on također obavljao financijske poslove na koledžu Amherst. Dickinson je studirao pravo na Harvardu. Bogart je bio pretplaćen na Harward Law Review. Bogart je volio pjesnika Emersona (vrlo vjerovatno i Dickinson), ja sam komponirao dvije njegove pjesme itd.
U TV adaptaciji filma „Petrified Forest“ 1955. godine Bogart je glumio zajedno sa svojim djedom iz bivše inkarnacije Henryjem Fondom (Henrik VI odnosno Henrik IV). Bogartova supruga Mayo inkarnirati će se u 60tima kao Bridget Fonda, tj. unuka Henry Fonde.
Pjevač Bryan Ferry posvetio je jednu pjesmu, „2HB“, upravo Humphrey Bogartu, sa kojim je u prošlom životu bio i rodbinski povezan. Bogart je kao Henrik VI bio nećak Ferryja, u inkarnaciji iz 15. stoljeća, kada je bio vojvoda od Burgundije Filip Dobri. Još jedna pjesma, „Tokyo Joe“, referira na istoimeni film sa Bogartom iz 1949. godine.

10.11.2017. u 16:47 • 0 KomentaraPrint#

NINO JAKOVČIĆ BIO JE U PROŠLOJ INKARNACIJI BABE RUTH


Ime 'Babe Ruth' prosječnom Evropljaninu malo ili ništa ne veli, dok Amerikancima ukazuje na jednu od najvećih zvijezda igre baseball svih vremena. Čudno je, ali istinito da je bivši istarski župan, a sadašnji euro-parlamentarac zapravo inkarnacija tog slavnog igrača. Pošto je Ivan Jakovčić dosta poznata faca u Istri, ali i šire od toga, nije ga potrebno posebno predstavljati. Zato ćemo nešto više reći o tom baseball igraču, poznatom i po nadimku „Bambino“.
Dakle, rođen je 6. februara 1895. u Baltimore-u, Maryland, a puno ime mu glasi George Herman Ruth Jr. Potiče iz porodice njemačkog porijekla, i kao dijete je u kući govorio njemačkim jezikom. Kao dijete pohađao je industrijsku školu, koja je bila jedna vrsta popravnog doma. Djeca su tamo učila razne vrste zanata, pa je tako Ruth postao vješt u izrađivanju košulja. Igri baseball podučio ga je brat Matthias, iz redova Kršćanske braće (Christian Brothers), u čijem je vlasništvu škola bila.
Počeo je baseball karijeru 1914. u malom lokalnom klubu Baltimore Orioles. Igrao je na mjestu bacača (pitcher), te vanjskog igrača. Godine 1916. već je izgradio igračku karijeru, tako da je prešao u klub New York Yankees. U 15 sezona koliko je odigrao za taj klub, osvojio je 7 šampionskih titula. Ruth je ostvario mnoge baseball rekorde, a 1936 je bio uveden u Baseball Hall of Fame. Za vrijeme duge karijere, bio je često meta štampe i pažnje javnosti, kako po svojem sportskom umijeću, tako i u „altivnostima van terena“, pošto je bila poznata njegova sklonost ka piću i ženama.
Bio je oženjen dva puta. Prvi put za Helen Woodford, godine 1914., a drugi puta (nakon smrti prve žene) 1929. godine, za Claire Merrit Hodgson. Umro je 1948. godine, od raka na ždrijelu.
Image and video hosting by TinyPic

10.11.2017. u 16:45 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 07.11.2017.

BRAĆA I SESTRE SVETOG RIMSKOG CARA FRANJE I

Sveti rimski car Franjo I (1708-1765) imao je za roditelje Leopolda od Lorene [Kacy Lockwood] i Elizabetu Šarlotu od Orleana [Amy Davidson]. Par je imao 13ero djece, međutim većina je pomrla u ranom djetinjstvu. Jedno je dijete doživjelo tinejdžersku dob, dok je zrelo doba doživjelo četvero djece. Dakle, možemo izlučiti trojicu braće, i dvije sestre. Za dvije sestre sam spomenuo kako smatram da su njihove inkarnacije glumice Meryll Streep (Elizabeta Tereza) i Cobie Smulders (Ana Šarlota).
Što se tiče trojice braće, tu bi moglo doći do nekih nesuglasja, u pogledu današnjih inkarnacija. Kao što sam već ranije bio naveo, smatram da sam upravo ja, odnosno Desiderio Valacco, inkarnacija rečenog cara, koji je bio u stvari (samo) suprug-car stvarnoj vladarici, Mariji Tereziji. Ona je bila kćer Svetog rimskog cara Karla VI [Helmut Berger]. Druga dva brata, po meni su Karl von Habsburg (Princ Šarl Aleksandar od Lorene) i Georg von Habsburg (Leopold Klement, nasljedni princ od Lorene)
Image and video hosting by TinyPic
U čemu je problem? Ukratko, u fizičkoj sličnosti (ne samo pojedinačno, već parova), te podudarnosti u horoskopima, koje su dosta zbunjujuće. Najbolje bi bilo da navedem astrološke znakove, odnosno sunčani znak i mjesec u znaku...
LÉOPOLD CLÉMENT, HEREDITARY PRINCE OF LORRAINE (Taurus/Cancer) – GEORG VON HABSBURG (Capricorn/Taurus)
FRANCIS I, HOLY ROMAN EMPEROR (Sagittarius/Pisces) – DESIDERIO VALACCO (Taurus/Cancer)
CHARLES ALEXANDER, GOVERNOR OF THE AUSTRIAN NETHERLANDS (Capricorn/Scorpio) – KARL VON HABSBURG (Capricorn/Scorpio)
Image and video hosting by TinyPic
Iz ovog je vidljivo da je moja astrološka kombinacija podudarna sa princom Leopoldom Klementom, a da je kombinacija Karla von Habsburga podudarna sa Karlom Aleksandrom. Što se tiče fizičke sličnosti sa carom Franjom i caricom Marijom Terezijom, također i Karl i Francesca von Habsburg sliče na njih, što se može svatko uvjeriti. Problem također može predstavljati horoskop bivše supruge Karla von Habsburga, jer je ona rođena u znaku Blizanci, baš poput carice. (Fani Stipković je po horoskopu Lav.) Moram priznati da sam i ja jedno vrijeme mislio da su Karl i Francesca stvarna inkarnacija cara i carice, pa čak sam razmišljao da napravim i ispravak svog posta, u kojem sam to prvi put naveo (a to je bilo prije nekoliko mjeseci), ali sam na kraju ipak došao do zaključka da smo ja i Fani inkarnacija carskog para, koliko možda god to izgledalo prepotentno. Dakle, pojednostavljeno, radi se o tome da su dva brata (iz prošlog života) oženila dvije sestre, i otuda sličnost, i teškoće u određivanju inkarnacija.

Što se tiče oca Karla i Georga, Otona von Habsburga, mišljenja sam da je on inkarnacija nadvojvode Ivana Austrijskog (1782-1859). On je bio feldmaršal, te regent za vrijeme revolucionarne 1848. On je bio sin cara Leopolda II [George Patton/Zoran Šprajc], odnosno unuk cara Franje I. Znači, u toj inkarnaciji, ja sam bio njegov djed, dok su njegovi sadašnji sinovi Karl i Georg bili njegovi – prastričevi, djedova braća.

07.11.2017. u 17:08 • 2 KomentaraPrint#

HOLY ROMAN EMPIRE XIII-XVII C. – HOLY ROMAN EMPIRE X-XIII C. - PARALLELISMS


In the eyes of the average man the term „Holy Roman Empire“ does not stand for credibility, and the only Roman empire that they recognize as genuine is that of ancient Romans. According to the official historiography, it began somewhere in 8th century B.C. and then lasted until 5th century A.D. But, Russian scholar Anatoli Fomenko decisevely proved that all the history preceding 11th century A.D. was deliberately forged, and trustful source can be only the data that comes from so called Humanism/ „Renaissance“ epoch on, that is, from about 14/15 century on. According to him, earlier biographies of rulers and historical events were 'invented' according to the newer scheme, from XIII to XVII century. We can see here one example (and there are many, in his book „History – Fiction or Science“!), how the rulers of the Holy Roman Empire from X to XIII century ('b') were all made up according to those, coming in the later period ('a').
1a Adolf of Nassau (1292-1298) – 6 years ------ 1b Conrad I (911-918) – 7 years
2a Rudolf I (1273-1291) – 18 years --------------- 2b Henry I (919-936) – 17 years
3A HENRY VII (1308–1313) + Ludwig IV (1314-1347) – 38 years --------- 3b Otto I (936-973) – 37 years
4A CHARLES IV (1346–1378) – 32 years ------------- 4b Otto II (973-983)+Otto III (983-1002) – 29 years
5a Wenceslaus (1378-1400) – 22 years ---------------- 5b Henry II (1002-1024) – 22 years
6a Robert of Palatin (1400-1410) – 10 years --------- 6b Conrad II (1027-1039) – 12 years
7A SIGISMUND (1410–1437) – 27 years ------------- 7b Henry III (1028-1056) – 28 years
8A FREDERICK III (1440-1493) – 53 years ------- 8b Henry IV (1053-1106) – 53 years
9A MAXIMILIAN I (1493-1519) – 26 years ------- 9b Henry V (1111-1125)+Lothar II (1125-1137) – 26 years
10 eruption of Vesuvius 1138-1139---------------- eruption of Vesuvius 1500
wars in Germany 1143-1155------------------------- wars in Germany 1494-1527
11A CHARLES V (1519-1556) – 37 years ---------- 11b Frederick I Barbarossa (1152-1190) – 38 years
12A FERDINAND I (1558-1564) – 6 years --------- 12b Henry VI (1191-1197) – 6 years
13A MAXIMILIAN II (1564-1576) – 12 years ----- 13b Philip I (1198-1208) – 10 years
14A RUDOLF II (1576-1612) – 36 years ---------- 14b Frederick II (1211-1250) – 39 years
15A MATTHIAS (1612-1619) – 7 years ----------- 15b Wilhelm I (1250-1256) – 6 years
16A FERDINAND II (1619-1637) – 18 years ------ 16b Conrad IV (1237-1254) – 17 years
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
And then, according to the invented scheme (X-XIII C.), were invented also rulers of the „genuine“, that is, so called „Ancient“ Roman Empire (of 2nd period, lasting from I-III century A.D.). Here is mathematical-statistical proof of historian A. Fomenko.
Image and video hosting by TinyPic

07.11.2017. u 17:06 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2017 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Travanj 2024 (1)
Siječanj 2024 (3)
Studeni 2023 (1)
Listopad 2023 (24)
Rujan 2023 (32)
Kolovoz 2023 (29)
Srpanj 2023 (13)
Lipanj 2023 (24)
Svibanj 2023 (14)
Travanj 2023 (10)
Ožujak 2023 (1)
Studeni 2022 (1)
Listopad 2022 (3)
Rujan 2022 (3)
Kolovoz 2022 (5)
Srpanj 2022 (2)
Lipanj 2022 (6)
Svibanj 2022 (6)
Travanj 2022 (5)
Studeni 2021 (2)
Listopad 2021 (1)
Rujan 2021 (8)
Kolovoz 2021 (4)
Lipanj 2021 (3)
Svibanj 2021 (1)
Travanj 2021 (1)
Veljača 2021 (2)
Siječanj 2021 (4)
Prosinac 2020 (2)
Studeni 2020 (13)
Listopad 2020 (7)
Rujan 2020 (14)
Kolovoz 2020 (14)
Srpanj 2020 (31)
Lipanj 2020 (3)
Ožujak 2020 (2)
Veljača 2020 (4)
Siječanj 2020 (1)
Rujan 2019 (17)
Kolovoz 2019 (28)
Srpanj 2019 (8)
Lipanj 2019 (6)
Svibanj 2019 (22)
Travanj 2019 (11)
Ožujak 2019 (11)
Veljača 2019 (11)
Siječanj 2019 (2)
Prosinac 2018 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Moja alternativna vizija duhovnosti novog doba i zavjera Novog svjetskog poretka

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr