Fressssssh

srijeda, 31.01.2018.

kontemplacija


Pun je misec, luđaci pucaju ki kokice.




klikći

- 21:13 - Komentari (23) - Isprintaj - #

U zmajovu gnjizdu

Neke dvi tuke su se pošajbale, i sad su se svi uzasrali, pogotovo stručnjaki, razni zaštitnici nečega, pravobranitelji za nekoga i nešto, psiholozi, socijolozi, i ostali ozi.

Curice su samo tile rušit rodno uvjetovane podjele, po kojima se cipaju samo muški, a sve u skladu sa istanbulskon konvencijon, neće nji niko metit u neki škafetin, u kojen će one lakirat nokte, i činit frizure, to neka radu oni Đastin Biberi, one će se šajbat po cesti.

Ne razumin sad čemu tolika drama, pa nisu bile na vjerojauku, mlade djevojke, ili po istanbulskoj konvenciji već žene, su se napokon emancipirale, u onim vrimenima prije emancipacije smo se tukli samo mi muški, šta je po pitanju rodno predodređenih uloga bilo krajnje pogrešno i diskriminatorno prema ženama.

Mladim osobama, pazite ne ženama, nego osobama, jer samim nazivanjem žena, ženama, činimo istočni grijeh rodno onesviještenih pojedinaca, jer kako mi znamo kako se i ove dvije osobe koje su se pošajbale osjećaju, možda se one osjećaju kao muškarci, ko Bruce Lee i Chuck Norris.

U biti tribalo bi u cilju rodnog osvještavanja, odma u vrtićima organizirat Program Šajbanje i šminkanje, tako da pomognemo maloj dičici, da se rodno osvijeste i odaberu oće li bit muški ili ženske.

Ovako vidimo šta se događa, ko zna koliko su se ove dvi napatile, jer su in matere oblačile veštice, radile kikice, oblačile in tangice, kupovale riđipete, umisto da su prvi put kad je mamimo zlato reklo boli me kurac, odma kupile svome zlatu tablete i ugradile mu kurac da ga ima šta bolit.

Zato podrška mladim osobama, u rušenju svih predrasuda, rodno, spolno i na sve druge načine, definiranih uloga, u demoliranju stereotipa, i recimo napokon ne vjeronauku u školama, dopustimo mladima da budu ono što jesu, osobe kojima niko nikada, ali baš nikada neće osporit pravo da spavaju s kućnim ljubimcima.

- 07:43 - Komentari (76) - Isprintaj - #

utorak, 30.01.2018.

Avanture zubnog konca


Mi muški kad je ladno imamo na sebi gaće, to nisu mudante, mislin imamo i mudante, ali priko njih imamo i gaće, Bože nikad mi neće bit jasno zašto ovi Hrvati, mudante zovu gaće, a gaće nekako drugačije, jebate jesu nepismeni.

Neke žene s brkovima nosu i duge mudante, mislin ono koja pička moraš bit da bi nosija duge mudante, dobro nije obuka i steznik, i ono šta se nosi priko gaća one štucne.

neke ženske nosu gaće, a nosu i mudante, neke nosu i one tange, u stvari masu njih nosi tange, jebate koliki psiho moraš bit da trpiš neki konac u guzici, cili dan da bi neko možda shvatija da ti nosiš mudante koje na guzici imaju zubni konac, sa kojin ciljon jebate, šta bi ja triba kad shvatin da vi nosite tange, ić na kladijonicu uplatit pet kuna oćete li prnit s desne ili live strane zubnog konca

Neke i kad je ladno nosu minice, pa in se guzica smrzne, doduše nosu i one najlonke, u kojima paru ka loše zapakirani kulenovi, ja kad san bija učit nemački u Nemačkoj, onda san tamo vidija kurve, šta je meni bilo jako zanimljivo, to su bile one uličarke šta si ih moga pokupit, u auto pa
Ih jebat na parkingu ili na ulici, one su bile obučene u nekin bundican, i dopičnjacin, pa san ja mislija nako neiskusan, da kad bi ga njon stavija da bi bilo ka da ga guran u dubinski, ono nisan zna da ženske imaju ugrađeno webasto.

Mislin to sa smrznuton guzicon bi bilo zgodno za one rijetke blogere kojima se još diže a imaju problem sa preuranjenim lansiranjem projektila, oni bi ga svako malo mogli izvadit i prislonit na onu smrznutu guzicu, da se bar jedan put osjećaju ono moćno, a ne da ih te frigidne kuje kojima triba duže od trideset sekundi ponižavaju

Šta san ono tija reć

Od krucijalne važnosti je da mi na blogu zadržimo dostojanstvo, mislim na šta bi ličilo kad se izmišljeni likovi ne bi ponašali dostojanstveno, na šta bi ličilo ako bi svi govorili ono šta mislimo, jeben mu mater imamo majlove ta to, piši brate u emajlu šta oćeš, a na blogu budi odmjeren i suzdržan.

Mi Blogeri smo, to je općepoznato ka akcijski junaci, ne seremo, kad je neko nekad vidijo Supermena, Batmana, ili Bruce Willisa u umri muški na zahodu, nema majci ić srat kad si akcijski junak, pobiješ sve i vratiš se kući a da ćenife vidijo nisi.

Kakva su vaša iskustva, nosite li vi minice kad je ladno, koja vam je omiljena tehnika oživljavanja smrznute guzice, kako se osjećate kad on svrši a vi se ni zagrijale niste.

- 10:24 - Komentari (89) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 29.01.2018.

Achtung, achtung

Upozoravaju se blogeri i blogerice, ako ne žele bit jebani, da ne dolaze na orgije pijani i drogirani.

Nu desno piše šta je moja pokojna baba rekla o tome.

Svi oni koji bi se jebali a da im ne uđe neka pod hitno napuste prostoriju, This is not a drill.

Ponavljam This is not a drill.

Pusić, kisić, cmokić :))

- 19:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Saće samo šta nije

Saće samo šta nije, proliće kuca na vrata, mogu ovi Vakule laprdat o hladnoćama i snigovima, more padat šta oće ja san njega nanjušija.

Na nekom portalu je bilo takmičenje za najlipšu prognozerku na televizijan, kada san ja bija mali prognozu je govorija Buco, i oni Sijerković, ozbiljni ljudi, sad miriš kvalitetu prognoze da uspoređuješ sise od Ane Bago i guzicu od Tee Blažević.

I ni jedna da se pobuni, ni jedna Istanbulska pizda materina se ne aktivira kad se jedna struka ako ništa drugo, svodi na guzice i sise.

Jebiga tako je to, onima bez guzica i sisa teže je prošetat po televizoru nego antifašistima uć u Čavoglave, mogu tamo negdi di i se ne vidi nešto crtat i pisat, niks sise, niks guzica, niks televizor.

Obziron kako se razvijamo ka liberalno društvo ove čitačice će uskoro na državnoj televiziji prije prognoze vršit felacijo na banani, a ove na komercijalnima na crncu bez jaja.

Inače samo da znate da crnac neće postat slavonski zet, čuo san da ga je Zaskočila Annaboni i da su tome kumovale nemile količine ruma.

Još malo pa će i Valentinovo, prije prolića za koji dan.

Ajmo se sad odma dogovorit da ćete poštovat one koji viruju u Valentinovo, svečano obećajte da nećete bit kreteni ka ona govna šta su laprdala o komercijalizaciji Božića, nazivali vjernike kretenima i tako dalje.

Pokazat ćemo da smo bolji od tih smradova i svečano ćemo obilježit Valentinovo s našim kolegama koji viruju u ljubav, srca, griotte bombone i ostalo šta ide uz to.

Ostat ćemo dostojanstveni za razliku od histeričnih kretena koji se uzjebu za svaki Uskrs ili Božić, osvjedočili smo se kakvo je Čovik govno kad ne poštuje druge, njihove običaje i ostalo.

Zato ćemo sve do Valentinova dijelit kisiće pusiće i cmokiće Šakom i kapon,
#samoljubav#

Jel tako da oćemo

- 08:52 - Komentari (42) - Isprintaj - #

nedjelja, 28.01.2018.

Ganimedi

Koja bi mi zajednica mogli bit, da se ženske na blogu ne mrze, i da muškarci s viškom ženskih hormona ne mrze nas normalne muškarce.

Dobro žene imaju te hormonalne promjene, i te peedesove, neke su u klimakteriju, pa ih ćapaju ti valungi, fumade i svašta.
Kad malo Čovik bolje promisli te ženske je stvarno Bog kaznija, moraju se šminkat da bi na nešto ličile, čupaju dlake da je liče na medvide, cili život su bezuspješno na dijeti, i novi modeli stalno dolazu.

Recimo kako je to sa autima, prvo je bija golf jedinica, pa je posli nekoliko godina doša golf duja, onda su ljudi više volili golfa duju, ali je golf jedinica ima to neko svoje vrime kad golfa Duje nije bilo, i jedinica je bila jedina voljena.

Kod ženski nije tako njima konkurencija iskače ka Annaboni, i to ne bilo kaka konkurencija nego nelojalna.

Žene su ženama nelojalne, evo recimo posli toliko godina blogovanja zajedničkog, svih scili i haribdi, neke blogerice ne javljaju se staroj priji, Annaboni, a sve zato jer Annaboni ima više komentara, od njih.

Isto je i na estradi, tamo je Lepa Brena snimala nadasve objektivan film o sebi prožet kvalitetnom glazbom, pa je zvala i frendicu Severinu da obzirom na glumačko iskustvo, glumi u filmu, a Sevka je nju odjebala, neće da glumi u takvom trash filmu.

Ka drugi problem radi kojega naša zajednica nije idilična ka šta bi mogla bit javljaju je muškarci s hormonalnon ravnotežom ili takozvane žene s brkovima,

Kako pripoznat žene s brkovima, nije to lako, neki od njih izgledaju ka muški tako da izgled nije neki kriterij, mora se promatrat ponašanje

Daklen žene s brkovima se ponašaju ka i žene bez brkova, glavna karakteristika je neshvaćenost, oni su neshvaćeni, ka i žene, najlipši su najpametniji, znaju tajne života, i tako bi ih rado prinili nekome, ali niko ih ne sluša, ne razumi njihovu genijalnost, osim nekih žena u emocijonalnom rasulu.

Žene s brkovima imaju sklonost prema poeziji, tu moramo bit vrlo pažljivi jer imamo pivače jebače koji pišu pisme sa ciljon da nešto povalu, i žene s brkovima, koji bi isto nešto povalili, ali ih njihova vlastita nesigurnost u njihovu osobnu spolnu orjentaciju, spriječava da to i realiziraju, pa onda oni oni često imaju ulogu najbolje prijateljice, i tješe subjekt nakon šta je isti jeban od strane jebača.

Kako bi moja pokojna baba o precizno definirala uvik wingman nikad man.

Triba razumit te ljude, izuzetno je frustrirajuće valjda da joj on piše pisme, a drugi je jebe, ili još gore on joj rastumači sve, smisao postojanja, kako voljeti sebe, sve o slobodi pojedinca, i potencijale pozitivne kolektivne svijesti, a ona se jebe s drugim

Naravno da poslin toga žene s brkovima se biće zatvoru u garažu i plaču, gorko plaču i ne zna se koga više mrze žene ili muškarce

I tako naše žene s brkovima, žive rastrgane između onoga što jesu, a u stvari nisu, onoga što mogu, i onoga što bi htjeli biti, onoga što nisu i onoga što misle da jesu, i tako sve dok jednom ne priznaju sami sebi svoju homoseksualnu prirodu.

Mislim puno je poštenije i bolje i za subjekt i za čovječanstvo da subjekt bude homoseksualac nego žena s brkovima, jer uvik postoji opasnost da žena s brkovima usljed mržnje prema muškarcima koji jebu, i ženama koje se jebu, svoju požudu usmjere prema dječacima ili djevojčicama, pa ih siluju ka šta je drug Tito silovao trinaestogodišnju Pelagiju Belousovu ili žena od francuskog predsjednika Makarona četrnaestogodišnjeg predsjednika Makarona.

Eto važno je da osvijestimo probleme naše male zajednice, kako bi mogli dalje obnavljati mlin, krečiti, pituravat prozore, i uređivat krajobraz po feng šuiju, dok naš kolegice vridno peku krafne i fritule, doduše bilo je tu neki disonantni tonova, pa su neke blogerice koje ne pričaju sa mnom rekle da će peć crnce, i to sa nečijin drugo jajima, odma smo reagirali na taj slučaj rasizma i mizoandrije u jednome, i odlučno protestirali protiv tog vida barbarizma.

Fala na pažnji

Nagradno pitanje je ukoliko bika podvrgnemo promjeni spola, zove li se on poslije toga Milka i daje li mlijeko.

- 10:23 - Komentari (67) - Isprintaj - #

subota, 27.01.2018.

Đezabele

Ništa naše časne Blogomatrone ne more tako iznervirat ka te Jezabele, odma čin ih vidu našim doajenkama odma skoči tlak, imaju palpitacije, čini in se da in srce trokira ka wartburg kad je ladno, počnu se priznojavat, šumi in u ušiman, obliva i ladan znoj, a oči in se iskolaču ka da opću sa konjon ili magarcon.

Ko su Đezabele, samo ime sve ti kaže, to je žena koja dođe, zavede sve muške, zasjeni sve poštene i bogobojazne žene, majke, wonabee kraljice, i tu nešto ka Leptirica leprša po blogu.

U našem slučaju to su žene u ranim četrdesetima, koje još uvijek daju znakove života, nisu uključene u emajl aktivnosti, nego tu bezočno i besramno privlače sva četri ona muška blogera kojima se još diže i koji nemaju nikakvih dilema oko vlastite seksualnosti.

Te Đezabele su ako pitate naše doajenke najveće zlo na blogu, one unose nemir u naše redove. Pojavom Đezabela dolazi do neminovnog povećanja testosterona na blogu, Blogeri čak i oni kojima se više ne diže ka mački u veljači se skupu, i mijauču li ga mjauču, paru retardirani, šta naše Doajenke strašno nervira, i puna kapa in je toga da svako malo iznova preodgajaju te blogere i da to onda traje do pojave prve nove Đezabele.

Zato naše Doajenke raznoraznim taktikama vode borbu protiv Đezabela, prvo ih dočekaju glumeć simpatične ženice u godinama, bakice sa hobijima, i pokušaju ih uvuć u mrežu e-mailova, za to vrime udarna grupa već nakon trećeg posta Đezabelama zabija očnjake u vrat, i tako dok ih ove iz udarne grupe vampirišu one iz emajl grupe in nude razumijevanje i savjete, a jadne Đezabele, nemaju pojma da je to sve skupa sinhronizirana akcija kako bi ih se neutraliziralo, ugasilo njihov sjaj, snizilo nivo testosterona, i kastriralo muške blogere.

Eto to vam je priča o Đezabelama, i Doajenkama, koje se kad niko ne čuje naziva i Bogomoljkama, Đezabele obično odustanu otiđu s bloga, osim nekih koje se vraćaju, prkose svemu, blistaju po blogu i izazivaju vodoskoka testisterona, E te i takve Bogomoljke najviše mrze, onako kako se mrzi neprijatelj prema kojem imaš neko poštovanje, onako kako su stari Bogovi mrzili Ahila.

Nekad u mračnim noćima ispod neba obasutog zvijezdama koje liči na neku tamnoplavu livadu posutu srebrenim margaritama, uz logorsku vatru onako ispd glasa se pričaju legende o Blogerima, prelijepim Đezabelama i Bogomoljkama koje Blogerima koje Đezabele previše zaslijepe odgrizu muda.

- 14:45 - Komentari (64) - Isprintaj - #

petak, 26.01.2018.

Ona spava






Poput zvijezda, poput trava
i tisine sto nas spaja
poput rana sto nas bole
poput djece sto se vole
ona spava, ona spava
ona spava, spava, spava
ona spava

Nikad vise snene oci
nikad vise crne kose
nikad vise noge bose
sto je nose, sto je nose
nece vidjet' smiraj dana
ona spava, ona spava

Nek umuknu sva zvona
da ne zvone, da ne zvone
ustrijelite sve ptice
da ne lete, da ne lete
i okujte sva mora
da ne sume, da ne sume

Pustite je, neka spava
neka spava, spava, spava
neka spava



ovu prekrasnu pjesmu posvećujem kolegici blogerici, koja je imala naporan tjedan, prvo je potirala kolegicu blogericu Luki i njenog pasa, onda se svadila sa pola bloga, napadala nesmiljenio na precjednicu, i na kraju zamalo sama ratificirala cilu istanbulsku konvenciju

P.S. molijo bi da mi neko kaže kako se zatvoru komentari na blogu, velika mi je želja to napravit, a ne znan

fala unaprid

- 17:43 - Komentari (46) - Isprintaj - #

Važno je zvati se Mate


Marin Čilić je dobar dečko iz Međugorja, tenisač profesionalac, Hrvat, katolik, dešnjak, heteroseksualac, i pokusni kunić čudotvorne gospe Međugorske.

Naime Marin Čilić je kao i ostali Hercegovci u Hrvata, najveći dio vremena kozojeb, zaostali Hercegovac, jedan od onih koji su otjerali naše Srbe, Bosančina koja plaća porez negdje tamo.

Onda se svako nekoliko dogodi čudo, Gospa Međugorska izmenađira da Marin Čilić dođe u finale nekog grand slam turnira, i Marin postane Hrvat Uno di noi, doduše ne toliki da bi HTV uzeo u obzir mogućnost da će Marin možda postati hrvat, pa na vrijeme otkupio TV prava, kako bi i ostali Hrvati mogli gledat kako se Marin natječe s najboljima na svijetu.

Hateveju je puno važnije dat milijun nečega Tariku Filipoviću, ili Aci Stankoviću, kao bi Hrvati mogli gledat Tarika Filipovića, i Acu Stankovića, jer općepoznato je da Hrvati puno više vole gledat njih nego ove Hercegovačke kozojebe, koji intervencijom Gospe Međugorske postanu Hrvati.

Tamo Down under, u dalekim Australijama, po loptici lupa i Mate Pavić, Dalmatinac, Hrvat, katolik, heteroseksualac, ljevak.

Mate je ne zna se čijom intervencijom, sumnjiv je za sada najviše Sveti Duje, dospio u finale Australian opena, i to dvaput, u muškim parovima, koji bi se mogli smatrat homoseksualnim, te mješovitim parovima koji bi se mogli smatrat heteroseksualnim.

Dakle na sveopće iznenađenje i konsternaciju svih onih koji ne vole sport, a pogotovo ne kad igraju hrvatske reprezentacije, ili Hrvati uopće, intervencijom Gospe Međugorske i za sada samo osumnjičenog Svetog Duje, Hrvat i Hercegovac koji čudotvorno postaje Hrvat, svako nekoliko, od pet mogućih finala igraju u tri, čemu naravno nećemo svjedočit, pa niti intervencijom ministarstva kulture sporta ili tako već nečega, oni su potrošili sve novce na neke filmove koje pogleda oko sedamdeset četri gledatelja.

Inače u zemlji i svijetu pa i na blogu u nedostatku bilo kakvih sadržaja, kolege levičari laprdaju o Istanbulskoj konvenciji, u akciji Demagogijom na Demagogiju, ka da je to uopće nešto važno.

Mislin da je važno neko bi reagira na seksističke napade na seksističke napade na kolegicu Razvedenicu na blogu dana, koja za razliku od nekih muškaraca s kojekakvim pobudama, voli sport i hrvatske sportaše.

Mislim ono šta vam je prvo su je čerupale žene zato šta je mlađa i ljepša od njih, a sada i muškarci sa viškom ženskih hormona i oni koji ne vole hrvatske reprezentacije, pa dokle tako drugovi, čitajste li vi istanbulsku konvenciju.

Ka da je to uopće sve skupa važno, važno je zvati se Mate.

Bravo Mate.

- 11:21 - Komentari (48) - Isprintaj - #

četvrtak, 25.01.2018.

Direktna demokracija


Najgore šta se čoviku more dogodit je da se rodi u pogrešnom tijelu, evo recimo imamo nekoliko blogera koji su tipične žene, zarobljene u muškom tijelu, kao što imamo i neke blogerice koje se uporno trude dokazat da imaju najveći kurac na blogu.
Taki ljudi ka recimo naš Miralem koji je u stvari žena zarobljena u muškom tijelu, silnu muku prođu u životu, pogotovo kad se rodu u nekim zaostalim sredinama, pa niko ne razumi njiove potrebe za poetskim izražavanjem, umisto da ih operiranu i ugradu in cice nji pošalju ili u pope ili u vojsku ili u policiju, jer je tamo mukte, tako su i Miralema poslali u JNA di je pisa pisme o drugu Titu, onako više lirske nego borbene, šta one oficirčine nisu razumile, takve koji vole pisme a ne vole recimo sport inače niko ne razumi, i stalno ih svi nešto tretiraju ka muškarce ka da su oni krivi šta su se rodili u muškom tilu.

Još je gore s ovim ženama šte mlate kurcom okolo, one se zovu feministice, one nisu ni svjesne da su jednako
Dosadne i nakaradne ko Miralem, ono brate naporne su za popizdit, operirajte se ugradite si kurac pa mlatite okolo šnjin, koga to uopće zanima, zanimljive ste ka i Miralemova poezija i njegovo mišljenje inače.

Baš san danas dobre volje, evo gledan nekog Nounara na Yutelu, Čovik sve zna, jebate koji bi to bloger bija, skoro ka ja, šteta samo šta ti nounari ne vladaju, ja bi evo sad odma smjenijo sve pulitičare i metijo nounare, vako pametne i razumne, a precjednik bi se bira na blogu, nebi majci više ona Kolinda paradirala okolo i nervirala časne blogerice, odma bi učinili anketu i izabrali precjednicu.

Inače kad mi učinimo anketu o popularnin Blogerin, onda ona uvik bude iznenađujuća, pa recimo neke blogerice kojima mase blogera pokoljenjima hodočaste, dobiju bodova ka Hrvatska na euroviziji, to je ono takmičenje u pivanju kad ni susidi ne glasaju za nas.

Stvarno su ti Blogeri nezahvalni smradovi, ako neko dobije devet glasova, odbij dva jer je glasa sam za sebe sa mobitele i sa laptopa ostane sedam, onda oduzmemo tri od BFF koja je glasala s mobitela, laptopa i kompjutora na poslu ostanu četri, šta znači da je još za tu blogericu glasa jedan pjesnik i još neko.

I sad vi meni recite jesu li ti Blogeri smradovi ili nisu, naravno da jesu.

Šta san ono mislio reć, aha, šta mislite da umisto ove ankete o mačkama i pasin, metimo anketu za precjednicu, bloga za sada, dok sa nounarima ne osvojimo cilu vlast.

Blognjuz odma meći anketu, koja ja najveća alfa ženka na blogu i u vaseljeni, i buduća pvjesjednicaaaaaaaaaa.

- 09:28 - Komentari (62) - Isprintaj - #

srijeda, 24.01.2018.

Novi design

Vidijo san ja svi imaju te neke mudrolije po blogu pa san i ja stavijo izreku od Mate Baturine i moje pokojne babe Luce, razumiš ti mene, nećemo ni mi zaostajat za tin Bjukovskin, Rumijima, i Đokon Balašovićon, tija san metit i nešto od Vuce ali mi nije stalo.

Prije san minja design, bilo je od one Evil Kenivel, ti designova kolko Oćeš, a sad to ne mogu nać, a baš bi volija metit nako neki pičkasti design, ono djevojka koja pruža ruke suncu, malo da sve to nekako okekša, vako sve pari ka zapisnik sa ovršnog postupka.

Od svi debila najveći debili su nounari, prvo su niki dan srali da su propali neki organi jer nije radija aerodrom, onda su se uzjebali zato šta je Mile Fontana dobija zamjenski Mercedes. Drama je zato šta je dobija skupocjeni mercedes kako oni kažu od četristo iljada kuna, to šta onaj koji je na servisu vridi petsto, to nema veze, vidi se da su debili sa politologije izašli, jedino osu ona govna s filozofskog gora.

Eno profesorica s politologije, Mirjana Kasapović, koja je poznata po tome šta je bila članica CKSkh sa Vilijon Matulon, i koja tvrdi da
Su komunistički pokolji opravdani, je zaključila da za rat u devedesetima nisu krivi Srbi nego Slovenci, koji nas po njoj eto sto godina mrze za razliku od Srba koji su nam braća i ono s tenkovima in se samo Zalomilo.

Eno i oni Cvetković šta trenira rukometaše kaže da smo mi i Srbi braća, nemoj brate da budemo braća, Ajde da budemo susjedi i prijatelji mi to možemo stotinama godina smo mogli, a onda su nas krenili bratit, pa od tada gledamo samo di će ko koga priklat.

Evo sa Slovencima nikad nismo bili braća pa ćemo se opet u miru dogovorit, Bože kad se sitin kako mi je Annaboni a i druge blogerice i Blogeri s viškom ženski hormona bili uznemireni, oko te situacije u Sloveniji, samo šta nisu nosili postere sa likom i djelom Danila Latina, a sad više nikoga ne boli kurac šta je sa Slovenijom.

Nije samo ova lažljiva krmača sa politologije problem, ima ih još masu, recimo Josipović kojemu je ustavni sud sve zakone srušio, a on profesor na pravu, ili Besna Pusić koja je ka ministar vanjski poslova radila protiv svoje zemlje, ti se zovu kvislingi i nji se strelja, ili recimo profesor Pupovac koji je šef etnički čiste stranke, ja mislin da ni narodna partija Kurda nije etnički čista ka Pupijeva partija.

Dobro oće li meni neko reć di je ona Evil Kenivel da prominin design a??

- 14:19 - Komentari (51) - Isprintaj - #

utorak, 23.01.2018.

Power of Women

Nakon nominacija za Oskare, kažu da je akademija dobila gomilu pritužbi jer ni jednu nominaciju nije dobio film Woder Women, koji je režirala žena i u kojem glume samo žene.

Sami kažu da nije baš dubokouman ali je kažu revolucionaran.

Za očekivat je od američkih libtarda, da u skorijoj budućnosti snime film u kojem će glumit samo pasi i koji će režirat pas.

Da ne bi gubili korak sa svijetom i mi bi trebali snimit film u kojem će glumit samo idioti, scenario bi moga napisat Ante Tomić, a režiju odradit Oliver Frljić.

- 22:16 - Komentari (28) - Isprintaj - #

Đekna još nije umrla a ka će ne znamo

Obični ljudi kad umru onda umru, i gotovo.

Doduše neki neće da umru pa žive dvista godina, izjebu i šefa i stanicu, pola rodbine in umre čekajuć da se dokopa nasljedstva.

Prije su ljudi umirali puno prije, nisu živili stodvaes godina ka sad, i zauzimali stambeni prostor, mista po busevin i tranvajin, radili gužvu po ambulantan, na bankaman di god se okreneš.

Prije se znalo kad bi Čovik uvatija četeres godina roditelji bi mu umrli i oslobodili stambeni prostor, za dicu, odnosno unuke od blagopočivajući, sad vitalni sedamdesetogodišnjaci čekaju oće li in više ćaća i mater umrit da i se riješe više, a unuci odnosno praunuci, sele u Irsku jer nemaju di živit pošto su sav stambeni prostor zauzeli ovi šta neće da umru.

Od ti stari ljudi šta neće da umru gori su jedino Blogeri, s njima nikad nisi na čisto jesu li više umrli i odjebali, ili će se vratit za petnajst minuta.
Ja kad san prvi put umra vratija san se za sedan godina, drugi put za dvi ure, a treći put za jedno dva miseca.

Annaboni kad umre ona se vrati do popodne, jer nemore mučat, jebate je meni nekad dođe milo tog njenog muža likara, šta mislite vi kako je njemu, biće mu ona stalno melje li ga melje.

Evo recimo hrvatska brodogradilišta, umiru ima dvaesipet godina, i nikako da umru, taman misliš da su odjebala, kad ono evo nji opet, nemoš i se riješit ka neki blogera, prije dvaes godina san sudjelova u izradi nekog gospodarskog predizbornog programa za jednu veliku stranku, i tada smo izračunali da bi se značajne uštede ostvarile ako bi svim radnicima u brodogradilištima dali plaću i da stoje doma, problem bi bio puno manji da su doma svirali kurcu, nego šta su radili brodove,

A nema tako davno da su se falili kako su jednom zauvik riješili problem brodogradnje, ili recimo ona Petrokemija, i ona nikako da umre, imaju dvi iste takve u Njemačkoj, tamo u istočnom dijelu, to je stara francuska tehnologija koju su oni uvalili komunistima, da podrivaju komunizam ka valjski neprijatelj, švabe su svoje zatvorili odma kad je propa komunizam, jer samo glupi komunisti mogu održavat na životu mrtvaca, u normalnom svitu kad neko umre, zakopaju ga ili spale, samo tamo di su na vlasti glupi komunisti mrtvace drže u dubinskom i primaju penziju

Neki blogeri ni umrit ne znaju kako triba, samo nestanu, klikneš a ono iskoči eror 404, bloger iz not faund, džaba si krečio, mislin dobro svak ima pravo umrit kako oće, ali nema u tome nikakve dramatike, puno je lipše kad bloger napiše oproštajni post, upre prston u krivca za njegovo samoubojstvo i onda skuplja komentare.

Puno je lipo kad na blog umirućeg navalu čestitari, pa daju podršku, izražavaju razumijevanje, a pritom paze da ne bi slučajno uvridili one koji ostaju, makar umirući u njih uperijo prston, i reka

Mozes li da osetis
da dusu mi lomis kao klas
umrecu zbog tebe, umrecu zbog nas


mislin ono jebiga nije se dobro nikome zamirit, ovi je ionako umra, ko ga jebe, ajmo izrazit saučešće i piči dalje

Umirući za to vrime stosedandeset i osan puta dnevno otvara svoj blog, i gleda je li dobija još koji telegram saučešća, i misli, vidi ona kuja mi još ništa nije napisala, a stotinu komentara san jon ostavila, pa onda klikće po blogovima onih zbog kojih se ubija, jer blogeri se nikad ne ubijaju radi neki viši ciljeva, uvik se ubijaju radi drugi blogera, tamo gledaju ko je tim užasnim ljudima ostavija komentar, i žali za svakin komentarom koji je takvima ostavija.

Najekstremnije umiranje zabilježeno na blogu je kad umire neko od bivši ljubavnika, to zadobije jednu sasvim dramatski drugačiju dimenziju, ako umre ženski dio golubijeg para, onda blogerice kalkuliraju s tim kad je vrime za počet aktivno tješit ucviljenog blogera, mislin ako je još upotrebljiv, ako je impotentan ko ga jebe, biraju najpogodniji trenutak, da nije prirano, a da i neka kokoš ne pritekne, onda bude posebno uzbudljivo.

Kad se ta šta se bila ubila radi nesritne blogerske ljubavi vrati, onda je sve one šta su izvisile u pokušajima tješenja, muškog dijela golubijeg para, dočekaju ka Kolindu kraljicu Balkana, i onda skupa s njom onako dvosmisleno jebu mater onoj koja je priuzela tješenje.

sad mi se više ne da pisat,

evo van jedna pjesma o umiranju

Umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno, al' trebas mi ti

Umirem i opet se budim
i tako sve dok ne poludim
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno, al' trebas mi ti


i to je to

- 10:04 - Komentari (74) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 22.01.2018.

Air Asia

Neka blogerica je letila sa avijonom, biće iz Hong Konga u Sydney.

U Hong Kongu bi na aerodromu moga živit, ima svega stotinu dućana, kafića, restorana, kapelica, kina, svaki čudesa, tako da bi bloger namjernik moga bit tamo baren tri miseca ka Tom Hanks kad su antifašisti okupirali Krakoziju.

Sve je to lipo kad imaš posla sa pametnin blogerima, ali šta se dogodi kad se umišaju blogerice, prvo najebu stjuardese.

Tako je ta blogerica, koja je letala umisto da je stala kući i čuvala unućad, popizdila na stjuardese Air Asie, da imaju prikratke suknje, a jednon je rekla i da zakopča dekolte da jon se ne vidu sise.

Iz priložen foto dokumentacije



Vidi se da zla stara blogerica kojon nevista neda unuke jer je stara nenormalna kuja laže.

Mislin koliko bi jada na svitu bilo kad bi te neviste bile manje nepopustljive.

U Nemačkoj se radi velika koalicija, to van je ono šta se zove prevara birača, ili da privedemo na blogerski jezik, to je ka kad se bivši blog sweethards, svadu pa se popičkaju, svak ima svoj klan pa ratuju jedni protiv drugi, onda se oni opet sližu a pripadnici klanova se osjećaju ka posrani, šta bi rekla ona ministrica tako van je to u braku u Nemačkoj.

Zanimljivo je da svi oni koji su takav kurvarluk kod nas osudili, viču da je to u Nemačkoj super, ako nas to ne spasi neće ništa, i šta Čovik more zaključit nego da su to obična srala.

U Amerikama je prvo odala ekipa od Željke Markić, bilo je ružno vrime u Washingtonu, neke mećave i šta ti ja znan pa ih je bilo nešto više od pedeset iljada.

Drugi dan je u Oaklandu u Californiju di je bilo lipo vrime bija marš žena pridvođenih glumicama koje su pijane i drogirane bile na orgijama, pa su ujutro vidile da su silovane. Skupilo ih se oko četrdeset iljada. Njih su izjebali oni Weinsteini, i oni pedofili ka Polanski i Woddy Allen, i oni drugi antifašisti šta volu muške pa nisu slovali njih nego neke dječake. Te glumice i ostale koje su se skupile da bi štrajkale protiv toga šta se to događa ženama, su iako su ovi koji su ih jebali zakleti demokrati, štrajkale protiv Trumpa i republikanaca, jer ka šta Oliver Frljić kaže u svojon neizmjernoj mudrosti, nije važno šta si jeban ako te mi jebemo.

Šta se tiče Američki i ostali svjetski medija, prvi štrajk s nije ni dogodijo, a drugi je bijo veleban skup.

Daklen kako sve zlo kreće iz Amerike, koja je ka šta se sićamo kad su Englezi koji su nepostojeća nacija sastavljena od prognanih Švaba koje nisu valjale, poslali najgore među njima s brodon i naselili ih u Amerikama, a onda su oni poklali Indijance koji su gledali svog posla i lovili bizone.

Tako moremo iz tog slučaja vidit kako bi tribala izgledat ta borba protiv govora mržnje, oformit će se komisija u kojon će bit Rada Borić, Sanja Sarnavka, Saša Leković, Zoran Pusić i Milorad Pupovac koji će određivat da marš Željke Markić ne smi bit u javnosti, a da proslava rođendana maršala Tita bude veleban događaj.

Šta vi mislite ko vlada ton Amerikon, Trump koji bi žene vata za pizdu, ili koalicija Polanskog koji je jeba trinaestogodišnjakinju, i Woddy Allena koji je jeba usvojenu maloljetnu kćer.

- 10:53 - Komentari (30) - Isprintaj - #

nedjelja, 21.01.2018.

Bore Lee iz našeg sokaka

Ka šta vas je kolega Tigi informira trash redatelj Oliver Frljić koji pokušava nekako doseć kvalitetu prvog trash redatelja u Hrvata Bore Leeja, što je ipak prevelik zalogaj za otužnog bjegunca kojem je neko oduzeo domovinu pa on sad pluta ka govno na površini.

Lajtmotiv predstave su bile praseće glave, što je poznati lajtmotiv iz redateljeve izgubljene domovine, u kojon je veliki vođa prožda praseću glavu, i onda mu je bilo loše, i otad je praseće glava simbol svega lošega.

Inače veliki vođa na Čije nasljeđe se redatelj i njegova publika poziva je bio pedofilčina koja je nategla trinaestogodišnju Pelagiju, a onda kad mu je dopizdila prijavio je ka špijuna braći komunistima koji su je sprašili u logor. O ostalim nestašlucima ne bi baš previše ostavit ćemo to za drugu prigodu, samo ćemo se malo zadržat na ljubavi velikog vođe prema pederima, toliko ih je volio da ih je zatvara na psihijatriju i kampove ograđene bodljikavom žicom, da in ko ne naudi.

Pederska udruženja nikako ne mogu zaboravit ljubav velikog vođe i komunističkih režima prema njima pa zato na svojim okupljanjima nose komunistička obilježja i slike od Će ge vare koji je isto bijo ljubitelj pedera i veliki demokrat.

Jedan moj prijatelj peder, mrzi Srbe jer su ubili nekog njegovog prijatelja pedera, osim šta je peder i mrzi Srbe, on je i Purger pa mrzi i Hercegovce, jer mu je dosta tih dotepencov, mrzio bi i Dalmatince ali mu je pola ženske rodbine udato za Dalmatince, pa je malo nezgodno.

Jedan drugi moj prijatelj peder, je napola Hrvat, napola Srbin iz Bosne, jebate triba to izdržat, on isto ne voli Hercegovce jer oni ne vole pedere, ne znam kakva je situacija sa hercegovcima pederima, koga oni ne vole da mi je znat. On je naša dečka i malo po malo se udaljio od nas prijatelja, mi smo ostali isti, jebe nas se s kim se on jebe, ali on se uklopio u ekipu od tog svog dečka, valjda je on više žensko u toj vezi, ne znan uzimaju li pederi prezime svog muža kad se udaju, morat ću pitan njega ili nekoga drugoga.

Jedna frendica je lezba i ima curu, ona je rodila i sad nji dvi imaju dite, to su oni iz slikovnice, i idu jon na živce pederi i lezbe šta marširaju, idu jon na živce svi šta marširaju.

Jedna druga frendica je isto lezba iz Bosne, mislin živi ovde Srbi su je potirali iz Bosne, njen stari ne zna da ona voli cure, pa ga jako muči kako to da ona glasa za te komuniste di su sve Srbi, ona isto ne voli Hercegovce i Tonsona, i sve koji idu u crkvu, jer ti ne vole lezbe, ne znan jesu li uključene i lezbe iz Hercegovine ili su isključene, ona u stvari voli Srbe, ali samo ove urbane hrvatske, jer oni vole lezbe i pedere, Srbi odma čin priđu granicu na Bajakovu postanu antifašisti i neobično vole pedere, tamo s druge strane ih mlate i glasaju za Četnike.

Ja sve svoje prijatelje pedere i lezbe volim, i od bilo koga bi ih branio, kao i bilo koga svoga, istim žarom kojim sam branio i domovinu, život bi bio spreman dati za njih.

Nagradno pitanje je imate li vi prijatelje lezbe i pedere.
Drugo nagradno pitanje je bi li ih branili ili bi to gledali preko TV a kao kad je domovina bila u pitanju.
Treće nagradno pitanje je podržavate li mržnju koju ispoljava izbjeglica iz Bosne, napola Srbin napola Hrvat, koji za svaki slučaj nema domovinu da ne bi triba ne daj Bože šta branit.

- 11:38 - Komentari (40) - Isprintaj - #

subota, 20.01.2018.

Crtice

Kad san bija mali ima san papigu, onako srednje veličine, jedan dan je doletila na balkon, zvali smo je Adolf, neko je priča da se Dado Topić zove Adolf i nama je to bilo urnebesno pa je papiga dobila ime.

Adolf nije tija bit u ćibu, kad bi ga stavili unutra tresa je kljunom cilu ćibu i larma, pa je Adolf bija vanka, volija je gledat televiziju s nama, nekome bi sletija na glavu i pomalo kljuca, dok ga ne bi taj neko potira, i tako u krug.

Kad bi iša u dućan ili tako negdi Adolf bi mi bija na ramenu i nešto laprda i galamija, odletija bi napravija đir okolo i vratija se.

Jedan put je nesta odletija je i nije se vratija, možda ga je zgrabila mačka, možda neki Čovik nikad nismo saznali.

Kad je moj stariji si bija mali imali smo Njemačku ovčarku Besi, ona ga je toliko volila, da bi kad bi ga legli spavat priko dana jer je bija ono skroz mali čuvala njegove šlapice, mater je pizdila jer mu nije mogla nikako oprat šlapice, a bile su šporke, Besi bi jon okinila ruku da je takla šlapice.

Kad se Besi okotila nikome nije dala ni blizu mladunčadi osim mom starijem sinu, on se valja skupa s njima, a svak ostali uključujući i mene je bio u životnoj opasnosti, dok ona nije drugačije odlučila.
Moji pasi nikad nisu bili na lancu, ja pasima to ne radim, moje pase nije tribalo ni vodit na uzici.

Moj mlađi sin je ima neki auto na struju, i mačka Fiću jednog iz plejade mačaka, koje su landrale oko kuće, Fićo se vozija u tom autiću na struju i bio si je cili važan, inače bija je blesav mačak, znali smo obisit ribu na odrinu da se odmrzava i Fićo bi skaka ka sumanut, to je bija jedini mačak koji je skočija i bio toliko zanesen da je pa na
Leđa ka daska umisto da se dočeka na noge:

Patak i patka su se zvali Šime i Zrinka, došli su nekad valjda s idejom da postanu hrana, ali bio je zajeb s mojim starim, ako bi neko dobio ime izgubio bi i najmanju šansu da postane hrana, Šime i Zrinka su se odazivali na svoja imena, i nisu tili bit u ogradi nego su živili di su oni tili, svaki dan bi otišli do ribnjaka i tamo se brčkali i vratili se nazad, a onda je Zrinku zgazija jedan dan auto, a Šime je lega i umra od tuge, nije se htio ni kupat ni jest, ništa, jednostavno je zaspa.

Ima san i zeca koji se zva Žuža, taj zec bi mi se popeo na prsa i kra hranu iz usta, ja bi jeo štapiće s jedne a ona s druge strane, i špek je jela, sve ono što sam ja jeo morala je i ona. Imala je onu gajbu ali nije tila bit unutra pa je Živila po cilom stanu, Živila je za zeca neuobičajeno dugo i danas me ulovi tuga kad je se sitin.

Kad smo se upoznali ja i Purgerica, ona je imala pasa Lolu, već tada je bila stara, ali joj to nije smetalo da me usvoji, glava joj je bila stalno u mome krilu; mene je budila po noći da je vodim na pišanje, unatoč silnoj ljubavi prema Purgerici i maloj, odlučila je da je ona moj pas, barem što se tiče hranjenja i tjelovježbe, a ja sam kupova ribu koju ona najviše voli, i drugu hranu, jer moj pas ne jede one glupe kuglice, ako barem nisu pomiješane s juhom i mesom, pa bi se meso pojelo a kuglice ostavile.

Prije nekog vremena smo je morali dat uspavat jer je bila toliko stara i bolesna da joj se nije moglo nikako više pomoć, sve smo pokušali, valjda dva mjeseca je vodili svaki dan na previjanje, i na koncu je zaspala Purgerici u naručju a ja sam je morao mazit, uvijek nas je volila imat sve na oku, prošlo je već dosta vremena a još uvijek mi se zna dogodit da je tražim, i kad spremam ribu pomislim kako ću Loli dat glave.

Moga bi vam pričat još o Žutome, Šarki i Mićini koji su svake godine iznova napuštali svije vlasnike i postajali moje mačke, o Neri mješanki terijera i ko zna čega, spašenoj sa zadarskog ratišta i rotvajleru Reksu zarobljenom pripadniku JNA sa dubrovačkog ratišta, i sve to bez potrebe za obiteljskim preseravanjem.


Toliko o tome

- 09:27 - Komentari (42) - Isprintaj - #

petak, 19.01.2018.

Kučke

Naravno da bi se poklonio hrvatskim žrtvama, kaže Bakir Izetbegović, ne znam što ga to spriječava, i to toliki niz godina, valjda mu žena neda, kučka jeba jon pas mater, kako se koji novi precjednik u Hrvatskoj izabere, tako se triba ić klanjat muslimanskim žrtvama, i neka lipo je to, pogotovo je lipo šta su hrvatske prve dame i Jakov tako normalne pa puste naše precjednike da se klanjaju, a ne ka ona Izetbegovićeva kučka.

Za muslimanske žrtve su suđeni raznorazni Hrvati i Srbi, to je zato šta su oni dostupni pravosuđu, sa Hrvatima je zajeb šta su njih pobili vanzemaljci koji nisu dostupni nikome pa ni Izetbegovićevoj ženi, inače bi im ona jebala mater, ne bi se oni majci klanjali.

Rukometaši su došli igrat u Zagreb, baš u nezgodno vrime, ljudi su potrošili novce na doček Đorđa Balašovića u pratnji njegove ćeri Bebe, koja svako malo zapali enternet svojim objavama, pa je neki dan popizdila jer se neko usudijo reć da velika umjetnica Fahreta nije tribala u filmić o sebi mećat Cecu Ražnjatović, mislim stvarno bez veze, šta bi se Fahreta tribala odreć Cece, a kad je bilo najteže u istoj uniformi su paradirale.

Nije mi jasno šta ti rukometaši oće, tribali su lipo dogovorit da Đorđe Balašović, u pratnji neizostavne Bebe, otpiva himnu, i onda bi bila puna dvorana, mislim zagrebačka publika je izbirljiva, nisu oni ka oni u Splitu da in himnu jauče neka klapa, žena šta se dere, i na koncu Domenico, mora bit Balašović ili barem Aca Lukas da bi se napunila dvorana.

U biti ja mislin da je sve kriv Bandić, umisto da je kupija karte za rukomet on ziđa fontane, a još je gori onaj Mamić, on svakome ko dođe gledat Dinamo da kobasice pivo i sto kuna da ima za poslin.

Hercegovačka posla, da in je ka onima doli u Splitu da moraju plaćat članarinu za Hajduka, i za to ne dobit ništa, i svaki put kad bilo ko igra plaćat ulaznice, bili bi i oni naviknuti platit ulaznicu, ovako je to brate šokantno.

Inače kad se u Zagrebu igra rukomet onda ne tribaš ić kupit ulaznicu, ideš na benzinsku, i tamo ti daju ulaznice, ovi put nisu davali pa je primjećeno da masu Zagrepčana u čudu stoji na benzinskim i gleda u daljinu.

Sve je to u stvari splet nesretnih okolnosti, za sve su krivi Balašović, neizostavna Beba, Hercegovci i oni nenormalni Dalmatinci koji plaćaju ulaznice pa makar in Domenico piva himnu.

- 11:08 - Komentari (48) - Isprintaj - #

četvrtak, 18.01.2018.

o ljubavi sekretarima i ministrantima

prvo su gong, aca stanković, ida prester, kontra, i željko jovanović, zavapili dosta je mržnje u medijima, triba zaustavit mržnju na enternetu

onda je anemični dezerter, sa četrdeset razbojnika reka, mi ćemo ka u nemačkoj aploudat zakon kojin ćemo kažnjavat mržnju u medijin, i na enternetu

onda su se vesna teršelić, iskorak,mile kekin, i deomagoj hajduković javili i zavapili, avaj gospodaru anemični to je cenzura

daklen, ka da i je oliver frljić režira naši levičari izvode performans, jebali bi se al da nam ne uđe, po staroj socijalističkoj navadi iz priče o vanjskom i unutarnjem neprijatelju, i držanju lopova

šta bi se stvarno dogodilo da se zabrani govor mržnje u medijima

zabranili bi se istupi slijedećima

velimiru bujancu

anti tomiću, borisu dežuloviću, draganu markovini, vedrani rudan, viktoru ivančiću, gordanu dugačeku, hrvoju marjanoviću, vojislavu mazzocu, miloradu šikanjiću, zoranu šprajcu, hrvoju klasiću, miljenku jergoviću, sanji modrić, jeleni lovrić i tako dalje

indekshaer i novosti bi se po sili zakona ugasili, a slobodna, jutarnji, večernji i novi list bi izlazili tri puta godišnje

evo danas je bivša divasica na svim portalima sa svojom izjavom o odnosu prema Bogu, pa se iz prve ruke možete uvjeriti kako izgleda govor mržnje, samo kliknete

zaključke izvedite sami

kad smo mi bili dica onda nas je odma u prvom razredu uvalilo u pijonire, savez komunista bi mladu nevinu dušu zgrabijo i nije je pušća, prvo pijoniri pa omladinci, pa skoj i na kraju partija, od godine sedme pa dok ne umreš partija te je imala na oku, i pazila da ostaneš na liniji, da sa puta ne skreneš

oni se nisu toga sami sitili, di će se oni bilo čega sitit, glavni in je bijo bravar, pomoćni postolar, najveći povjesničar i nakladnik ništa, a većina članstva kojekakvi krkani iz kojekakvih vukojebina

oni su se samo sitili kako su išli na vjeronauk, bili ministranti i nosili župnicima gudice, piceke, vino i rakiju, pa su rekli ajmo i mi tako

danas više nema pijonira, vratili smo se ishodištu, malu dicu čin ulove sedan godina safataju i na vjeronauk, pa pričest pa krizma i tako redom

iz toga moremo zaključit da su olinjale komunjare kad su se primale u to nešto u stvari primali sakramente, i da su za razliku od ovih kršćana kojima zamjeraju šta viruju u to neko mitsko biće virovali u šepavog bravara, i njegove apostole postolara i ostale

danas su pederi odlučili otić korak dalje, vidili su da su ta dica, ti sedmogodišnjaci uglavnom postali loši kršćani i nikakvi komunisti, pa su odlučili napast još u vrtiću

nema čekat sedam godina, u svakom vrtiću odma isprid jasličke grupe triba bit po jedan peder sa slikovnicom, i čim se neki potencijalni kršćanin ili nedaj bože komunista, probudi odma mu triba uvalit slikovnicu

buci, buci, vidi malog potencijalnog kršćanina, vidi kako je šarena slikovnica, ovo je adam, a ovo je steva, oni se jebu u guzu, to je tamo di ti kakaš, e to smrdi, smrdi, bljak, čika adam i čika steva su kupili malog prodiksana u konzumu, i oni su obitelj, i to ne bilo kakva, nego dugina, jel bi ti bio dugina obitelj jel tako da bi, buci buci

ovo sa jasličkom grupom mora bit da je osmislio neki intelektualac, kršćanskim ili komunističkim krkanima to ne bi palo na pamet, oni su iz nekog razloga čekali do sedme godine, možda zato i jesu tako neuspješni

- 11:52 - Komentari (43) - Isprintaj - #

srijeda, 17.01.2018.

Taj mračni predmet želje

Kako sam ja užasno ljubomoran

Ima ta jedna grupa blogera koji su predmet mržnje, ljudi moji kako ja njima zavidim, da je meni bit barem na trenutak tako značajan da me neko mrzi, evo zamolio sam kolegicu V i drugaricu Mecu da me bar malo mrze, ona V je ošla spavat a Meca se češlja ili već nešto priča s ogledalom, ja ne razumin taj Mecin odnos s ogledalom, mislim ona ga voli ko neke druge blogerice pasa, garant spava s ogledalom, a može bit da ga je i prišarafila na plafon u spavaćoj sobi.

U Nemačkoj su uveli zakon protiv mržnje, i sad su svi šokirani, upisali su u kompjutor šta je sve mržnja i ispalo da su mrzitelji u nejvećoj mjeri oni koji sebe smatraju naprednima, nešto ko naši osviješteni, pa bi sad ukinuli zakon ili bar iskopčali kompjutor, šta ima kompjutor njima govorit ko tu koga mrzi, valjda oni znaju

Meni ti značajni ljudi koji su predmet mržnje, kod nas na blogu recimo više izgledaju kao predmet sprdnje, nego predmet mržnje, mislim kako mrzit te produkte zajebancije majke prirode i oca karikaturiste

Kolega Domenico je značajno znalački izveo himnu, a onda smo izgubili pa ubuduće Domenico more pivat samo dok se tušira, prve dvi utakmice smo dobili zato šta su izvođači himne dobro ispripadali protivnike, ona operna pivačica je tako strašno pivala da su i oni Vikingi Islanđani umrli od straja, i potomci Ragnara Lothbruka usrali su se više od nje nego sam Ragnar kad su ga bacili u onu rupu sa zmijama

Doli u Splitu se ujedinila ljevica, odnosno esdepe koji se svaki petnajst dana ugasi pa upali, jer ga ima bit popravljaju ka ja kompjutor, i stranka ustrojena po modelu šiptarske pekare, koji su toliko pametni da su sami sebi dali ime pametno su se udružili

Prije ih ništa nije moglo ujedinit, ni Milanska radodajka Opara, ni najveći Vlaj među vlajima Kerum, niko i ništa dok se u Split 3 nije počela ziđat crkva

Ništa ljevicu u Hrvata ne ujedinjuje toliko ka zidanje crkve, čin vidu vriću cimenta za ziđat crkvu ljevičari zbijaju redove, isprepliću se u jedno veliko kozaračko kolo i pružaju aktivni otpor

Eno i u Zagrebu kad je Banderas počejo ziđat crkvu odma su svi došli, i Mrak Sataraš, i Rada Borić, i Urša Raukar, i Vili Matula, i Tošo Celakoski, posli mu nisu ni park dali ziđat jer u park je triba bit oni bazenčić di se dica igraju u pržini, a tamo di ima Pržine začas se nađe i vrića cimenta i saziđa se crkva mala japanska minijaturna a stane pedeset iljada svita u nju

Moga bi ja prominit zanimanje, ionako me ništa ne zanima, i umisto konzultant bit pi ar menađer, umisto onome Brownu, more Bero u zemlji čudesa meni dat milijun nečega, ja ću priko svoji ljudi plasirat spin da će se ziđat najveća crkva u svitu, pa će ona u Barcelonu parit ka bespravno saziđana garaža kraj naše

Kad to čuju ovi iz esdepeja, aenesa, esdesesesesea, iskoraka, pametnoga, esenvea, kontre, Oliver Frljić, Marina Škrabalo, oni šta spavaju s pason, Boris Jokić, Aleksandar Stanković, documenta, Neva Tole, svi će se uvatit u jedno veliko kozaračko kolo, i reć ne gradnji crkve, onda in samo triba uvalit olovke i reć glasajte za nas, mi slušamo ploče i sviramo rok


- 09:37 - Komentari (48) - Isprintaj - #

utorak, 16.01.2018.

Rasti i cvjetaj

Cili dan gledan ove sise šta ih je Meca natakarila, i sve nešto mislin blago nama muškima, uopće ne moramo vodit računa o svojim sisama, samo o tuđima

Ne moramo patit jer su male, ni ić se operirat

Mi muški, koji imamo normalnu razinu hormona, dakle ne ove plačipizde na rubu nervnog sloma, kad oćemo povećat onu stvar kod koje veličina ko fol nije važna samo pogledamo neke sise, ili ih barenko vizuvaliziramo i ne skači nego samo reci hop ono naraste

Jeba sliku svoju nekad naraste i kad nećeš

Kažu da sise narastu kad i se masira, a narastu i u trudnoći, sad ja mislin da bi bilo bolje da Blogeri recimo Domenico i El dijablo nude uslugu masaže, ono blogerice su većinom starije, ko bi u to utra trudnoću prikinilo bi mi kumpanja i kumpanja

I zamisli još da neka dica skupa sa ovin pasin šta spavaju u krevetu počnu skakat po blogu, ono mala dica a imaju brčine ka domenico, jebate ako bi ko normalan i svratija na blog mislija bi da mu je neko elesdija u kavu stavija

Ja san primjetija da kad ja pišen neke budalaštine onda se niko ne ljuti na mene, osim onih šta su već ljuti, više popizdu kad pišen činjenice, manit svit nema in ništa draže nego pizdit na činjenice, sve mogu podnit osim činjenica, da je napisat da je sedan puta osan pedesetšest, pomanitali bi grizli bi okolo ka bisne čimavice na ekstaziju

Saće mi Počet utakmica iden ća ne mogu više dangubit s vama

- 20:21 - Komentari (34) - Isprintaj - #

Sise Ive Aliović

Super je ovo Europsko prvenstvo, samo je šteta šta u cilju emancipacije i uvođenja ravnopravnosti ne igraju i ženske ekipe, vako bi to da nije srićon neki detalja ispa ka neki peder bal.

Bilo bi super kad bi mogli recimo naši igrat protiv Islanđanki, pa da Čupić naganja neku Flosadotir po vasceloj dvorani.

Ili bi recimo mogli imat mješovite ekipe pa ko koga ufati.

Obziron da te moje brilijantne ideje neće niko da prihvati ka i inače uloga žena se svodi na Slijedeće:

Ka prvo i najvažnije nastupaju ka cheerleadersice



Svi pišu o vrućin čirlidersican, o njiovin vrućin međunožjiman, guzicama sisama, svaka majka koja ima ćer čirlidersicu mora bit ponosna kad svi okolo komentiraju međunožje njene ćeri

Stvarno su ti muški stoka, ka na ne mogu ka oni muški s viškom ženski hormona prijezirno otpuhnut ka čirlidersica pokaže međunožje, nego oni odma moraju komentirat šta bi in oni radili, odma se pritvore u istarske ili neke druge goniče, uši in se zašilje i njuškaju, ka da priko televizije mogu nanjušit međunožje od čirlidersice

Kad je žensko rukometno prvenstvo onda nema nikakvih čirlidana koji bi na poluvrijeme pokazivali međunožje, tih čirlidana koji bi u trikoićima skakutali okolo ima malo, pa svi odu na balet, a neki postanu i Boris Jokić pa oće radit kukurikularnu reformu umisto da pokazuju međunožje kad ženske igraju rukomet

Osim toga ženske i pivaju


Tako je i ova neka pivala himnu pa je parilo ka da je Jakov Gojun uvatija Borisa Jokića, i iša mu objasnit šta misli o muškima sa viškom ženski hormona, jebate koji su to jauci bili.

Dakle ta pivačica za koju niko nikad prije nije čuja, dakle moga san tako i ja ić pivat, je operna pivačica, ona je naučila da nju sluša nji pedeset, i da ona piva, pola nji spava, a drugi muču dok ona piva.

Doli je za razliku od te birane publike bilo dvanajst iljada dalmatinaca, a ko je vidija da Dalmatinci muču, evo morete li vi zamislit da ja, ili Annaboni mučimo, Daklen himnu je tribala pivat Maja Šuput, ona je naučila pivat u svatove i te druge derneke di niko ne muči, u stvari mogli su dovest bilo koju žensku pa i ovu opernu sa Mišon, i onda Mišo digne ruke, pivačica muči, a Poljud piva, jebate koja bi to pisma bila, da se naježiš, suza da ti krene, ovako su svi umrli od smija kad je ova jaukala, tako da osim u operu ova može pivat i u kazalištu komedija

Još je jedna važna uloga ženski na rukometu, a to je da imaju sise, u konkretnom slučaju radi se o sisama Ive Aliliović



Iva je na instagramu ili nečemu drugomu, to je ono di se Jelena Veljača kupa sa svojon ćeri metila sliku sa sisama, to je izazvalo nesmiljene reakcije blogerica koje su starije od Ive, ružne, nikakve, one kojima riđipet i ne triba, one koje spavaju sa pason, one koje patu od nejebice, i one koje volu ženske pa i nervira šta Iva spava sa muškin

Iva je uznemirila i muški dio populacije, odma su se podilili na desničare i levičare, desničari su se odma kurčili ko bi više izjeba Ivu, a levičari su je tili poslat nazad u Hercegovinu

Eto iz toga se more zaključit da su ti levičari tolike pederčine da im ni sise Ive Alilović ne mogu pomoć da se unormale

Povela se i žustra i nadasve stručna rasprava o tome jesu li sise Ive Alilović prave ili plastične, koliko koštaju ako su plastične, ko je to platijo i sve te prikovažne stvari koje se tiču sisa

U ciloj toj halabuci niko osim mene nije primijetijo da Iva ima neki čudan grč na licu, pa jon usta pare ka guzica od kokoši, ko zna more bit da su jon pritisli neki živac kad su jon ugrađivali sise, tako su meni jedanput davno kad su mi ugrađivali radijo u auto probili rupu kroz koju je onda poslin prokišnjavalo, pa bi svakako tribalo saznat ko ja Ivi ugrađiva sise da druge Ive ne iđu tamo

Sve u svemu iako je muško rukometno prvenstvo, šta je samo po sebi diskriminatorno, i nije u duhu spolne a kamo li rodne ravnopravnosti, žene tu ipak imaju svoju ulogu

I sad mene muči, ako bi se Boris Jokić, ili neko drugi koji nije baš fasciniran sisama Ive Alilović osjeća ko žensko, bi li u skladu sa rodnom ravnopravnosti moga igrat za žensku rukometnu reprezentaciju

- 10:37 - Komentari (52) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.01.2018.

#samjubav#

Ka šta vas je već kolegica Annaboni informirala u Splitu se igra rukomet, mislin igra se i u Zagrebu, ali naši igraju u Splitu pa je to važnije, atmosfera na utakmicama je super, oni doli orjunaši iz dna duše navijaju za Hrvatsku, šta je dosta čudno

Svaka čast svima ostalima ali kod nas nema nigdi takvih navijača ka u Splitu, ja san obiša cilu Hrvatsku, skoro cilu Europu i pola svita odajuć po tim utakmicama, i sa ponosom mogu reć da su splitski navijači al pari onima u Napolija, Marseilleu, Dortmundu, i Liverpoolu, i daleko iznad svih ostalih što se tiče atmosfere koju naprave

Posli utakmice naši rukometaši su se veselili i pivali pisme od Miše Kovača, to je zato šta su bili veseli, kad si veseo onda pivaš pisme od Miše Kovača, a kad si nadrkan onda pivaš nešto od Mile Kekina ili od Elemental

Na pirovima i kad se dica krstu, onda se pivaju pisme od Miše, svi dignu ruke u zrak i pivaju, niko ne piva pisma od Mile Kekina, i Mile Kekin kad se je ženija piva je Mišine pisme

Iz svega toga moremo zaključit da su ljudi koji vole Mišu veseli, a oni šta vole Milu Kekina i Elemental nadrkani

Dvadeset pet posto ateista kad in je teško obraća se Bogu, odnosno toliko ih je priznalo u istraživanju koje je rađeno u Engleskoj, oni su ka oni šta su se upisali u partiju da dobiju stan, nije baš da viruju u to sve skupa ali jebiga stan je stan.

Jelena Veljača se slikala sa ćeri u kadi, obe su bile gole ali ništa se konkretno nije vidilo, nisan vidijo sliku, eto priživit ću Jelena i nako nije baš moj tip, neću je ni vidit jer je instagram izbrisa sliku, nekome je smetala slika matere s ditetom

Zato bi da svit ne ostane zakinut za Jelenino golo rame tribalo pridložit da se Jelena slika gola u kadi sa pason, tu sliku jon niko ne bi obrisa

Kažu neki da je to zato da ne bi pedofili vidili sliku, ako ćemo se sutin rukovodit odma triba zabranit blog od mažoretkinja jer tamo pedofili napasaju svoje okice, tribalo bi zabranit i reklame za pelene, tamo isto dica odaju goluždrava, i za đonson i đonson šampon

Posebno bi tribalo obratit pažnju na stare pedofilčine Michelangelo i Leonarda, oni su slikali tu golu dičicu i matere kojima su se i sise vidile a ne samo golo rame

Sve matere i dicu triba maknit iz javnosti, ostavit samo matere sa pasima, radi pedofila dok se pedofilija ne legalizira, nije nan se problem strpit još zeru, prvi korak je već napravljen evo niki dan je neki zubar dobija društveno koristan rad jer je pedofilisa neku curicu

Znam da niste čuli za to, koga briga ako nije svećenik, dakle samo nam je još koračić osta od društveno korisnog rada do legalizacije, ono #samoljubav#

I sad Ajmo se brzo Slikat sa pasin jer neko će se već sitit čin legaliziramo pedofiliju da imaju i oni šta volu pase i ovce i koze, to se zove Zoofilija, onda nam predstoji grčevita borba za legalizaciju zoofilije ono #samoljubav#

Za sve ćemo se mi izborit, neće nama niko naše slobode sputavat, ni određivat koga ćemo volit

Mala stavi neku od Elementala


- 11:25 - Komentari (64) - Isprintaj - #

nedjelja, 14.01.2018.

Od kolijevke pa do groba

Je li vama ža ovih blogera koji mene ne vole

Ono mi se zajebajemo, nekad svadimo, nekad pametno diskutiramo, radimo sletove, vježbe, svake monade, a oni jadni tule tamo u kantunu.

Ima i oni šta neće da se zajebaju i svade s nama, jer to nije njihov nivo, mislin jako je važno da izmišljeni likovi koji laprdaju i lažu jedni druge drže neki nivo, šta je bloger bez nivoa.

Ministrica za školu oće da dica uču tipkat po kompjutoru, to se zove informatika, iz čega se vidi da je neupućena u aktuvalna zbivanja, iz koji je jasno da nan je najveći problem zemljopis.

U stvari more bit da je zemljopis problem samo u školama koje radu po programima srpske manjine, jer eto svidoci smo da su neki naši sugrađani srpske nacijonalnosti kad su slavili pravoslavni Božić, imali antifašističke kape sa nekim značkama sa tičurinama šta se zovu kokarde

Ne zovu se tičurine kokarde nego značke, a promovirali su ih antifašisti koji su bili sljedbenici Draže Mihailovića zvanog Čiča, poznati po masovnom prelasku u partizane, pošto su im se politički programi podudarali

Dobro to je povijest, Ajmo se vratit na zemljopis, neki naši sugrađani u tim simpatičnim kapama sa tičurinama su vikali ovo je Srbija, iz čega je vidljivo da nemaju pojma o zemljopisu, naime misto Ćelije u kojem su vikali da je to Srbija inače poznato po masovnim grobnicama, koje su proizveli neki s istim značkama koje je ima dotični galamdžija, se nalazi u Hrvatskoj, pa bi tribalo nać učiteljicu iz zemljopisa koja je tom liku dala 2 i oduzet jon licencu, da uči dicu

Ja san doduše očekiva da će na pojavu tog neznanja zemljopisa od strane predstavnika srpske manjine, nastupit salva reakcija, njegovih sunarodnjaka koji će tit dokazat da nisu tako glupi i neobrazovani ko taj sa značkom, kad ono ništa, niko ni riči

Mislio sam da će barem oni Pupovac šta je profesor na fakultetu, znat da je navedeni odgovor netočan, pa da će u cilju obrane digniteta srpske manjine zavapit nije, nije ovo je Hrvatska, kad ono ništa, ni glasa

Daklen da bi izbjegli u budućnosti neke nesporazume, i da Srbi ne bi ispadali idioti ka onaj šta je u Sarajevu na pošti napisa Ovo je Srbija, triba odjebat tu informatiku i svim silama se bacit na učenje zemljopisa

Zato evo barem vi moji me volite, i nije vam toliko stalo do nivoa možete ovde dat svoju podršku učenju zemljopisa, i izrazit svoje neslaganje s ministricom, jer bili smo svjedoci koliko ljudi izgine zbog nepoznavanja zemljopisa od strane nacijonalne manjine

Mogli bi u stvari razgovarat i o povijesti, ali o tome će više reć oni Blogeri kojima je toliko smetala ploča s natpisom Za dom spremni, nije valjda da će propustit osudit i nosanje ovih značaka, koje je promovira onaj šta su ga zvali Čiča, ja eto ne mogu virovat da bi se tako nešto moglo dogodit, mislim šta bi to reklo o njihovom integritetu, sroza bi im se nivo skroz,

Kako lipa rič skroz, moga bi je neko i etimološki obradit da zaokružimo ovu priču o obrazovanju

- 10:12 - Komentari (100) - Isprintaj - #

subota, 13.01.2018.

Ciganin al najljepši

Časni zastupnik u Hrvatskom saboru Veljko Kajtazi, pobunio se protiv predstave Ciganin al najljepši koja po njegovom mišljenju razvija stereotipe o Romima, koje se u navedenom djelu naziva Ciganima, što je inače zakonom zabranjeno i kažnjivo.

Negdje u isto vrijeme udruge branitelja iz domovinskog rata, su se pobunile zbog filma Ministarstvo ljubavi, koji se bavi udovicama poginulih u domovinskom ratu, koje su u izvanbračnim vezama.

U oba slučaja autori se brane umjetničkim slobodama i pjene se da kako se neko usuđuje uopće dirat se u njihov rad i preispitivati njihove motive.

Moram priznat da nisam gledao ni jedan od dva navedena uradka, niti me pretjerano zanimaju, jer je umjetnost u Hrvatskoj prilično šupačka, oduvijek je takva i bila, ovisna o kojekakvim proračunima nikad se nije usudila pomicat granice, otvarat zabranjene teme, i ić mimo struje.

Uglavnom je sve ono oko čega se dizala velika prašina, na kraju ispala neka u većini slučajeva malograđanska bljuvotina, jer je većina hrvatskih umjetnika upravo to malograđanska bljuvotina na državnoj sisi.

Mene bi recimo zanimalo da neko od hrvatskih umjetnika napravi kazališnu predstavu o dvojici homoseksualaca koji siluju usvojenog dječačića, to bi bilo kontroverzno, a ne to što se neka udovica jebe s nekim.

Možda bi se mogao snimiti i film o sveučilišnom profesoru u Zagrebu Srbinu koji ima brata Četnika, u uvodnoj sceni bi mogli njih dvojica braće u ljeto devedeset prve sjedit na terasi roditeljske kuće u malom selu kod Benkovca, i brat Četnik kaže bratu profesoru, ja ću ih puškom, a ako ja ne uspijem ubij ih ti politikom, nije za tebe puška, ali tvoje oružje je opasnije.

E to bi bila umjetnost, kakvi cigani kakvi bakrači koga to još zanima.

U Čačku je otvoren DNK laboratorij, i preliminarni rezultati pokazuju da dvadeset posto djece nisu djeca svojih očeva, nego poštara, komšija, zgodnih konobara i recepcionera na moru, sekretara partije, i lokalnog popa.

Rezultat je dosta lošiji nego u Sloveniji, di je trideset posto takvih slučajeva ili nešto malo veći u europskoj uniji.

Za te nemile događaje možemo možemo optužit vegane koji jedu puno banana i bacaju kore okolo, pa se nevine blogerice dok mirno hodaju i gledaju svog posla okliznu i natalnu na kurac poštaru, susjedu, zgodnom konobaru ili recepcioneru, a nekad i obadvojici, sekretaru partije i lokalnom popu.

Doduše određen dio odgovornosti snose i gore navedeni, jer šetaju okolo sa isukanim kurcom, te na taj način dovode u opasnost nevine blogerice da se nataknu, ako se okliznu ka koru od banane koju su neoprezno odbacili vegani.

Obzirom da Meca voli kratke postove, a da ovih dana njena naklonost donosi tri komentara, neću više iako sam zbunjen jer zadnjih dana čitam kako je to sa komentiranjem grozno, da u biti mora bit što je moguće manje komentara, da su u stvari najbolji oni blogovi koje niko ne jebe dva posto, i sad ne znan šta ću, morat ću novi blog napravit :)


- 11:26 - Komentari (72) - Isprintaj - #

petak, 12.01.2018.

Pet minuta slave

Šta ti je slava, začas dođe, začas ode, ako Oćeš bit popularan ka ja moraš vridno radit, ka mali Mrav iz istoimene pjesma Mali Mrav, opustiš li se i na sekundu odma uskoči neko drugi, svi te zaboravu, blogerice lipu slike nekoga drugoga po zidovin, okrutno je to, nemilosrdno brate.

Ljudi su stoka, neviđena, evo niki dan je kolega bloger stavija post o svojoj dragoj, blogerici Orhideji, koja triba ić na operaciju, blognjuz je učinija svoje stavija je to na blog dana, i jedva nekom mukom se petnajst vas udostojili nešto napisat, svi ostali eto nekim čudom nisu bili tu, da je napisa da neko ne triba bit top bloger, bilo bi barem dvista komentara, eto zna se da se ja nisan baš nešto slaga s kolegicom blogericom, ali joj od sveg srca želim sve najbolje, da nam se zdrava vrati,
Pa se moremo nastavit svađat do Mile volje.

Nema danas ni Mare, nigdi ni riči, niko je ni ne spominje, prošlo pet minuta slave, Mara je povukla optužbe i niko je ne jebe dva posto, uvik slava duže traje kad iznosiš nego kad povlačiš optužbe.

Nema ni zapjenjenih tekstova o ministrici, čak je i Annaboni objavila novi post sa guzicon, moran priznat da jon je to jedan od pametniji u zadnje vrime.

Osviješteni su shvatili da je pucanj u ministricu, pucanj u prazno, nisu uspili isprovocirat nikakvu reakciju javnosti, kojoj je dopizdilo napadat stalno istu ministricu, javnost je krvoločna oće nove žrtve, jebe ih se više za neku tamo Maru i ministricu na koju stalno pucaju, a njoj ništa, javnost oće da se malo šara, oće nove mete.

Ova ministrica je baš ono loša meta, samo osviješteni su toliko glupi da oni to ne mogu nikako pokopčat, Bernardica je bila meta za poželit, zgodna dovoljno da je mrze žene, pametna dovoljno da je mrze muškarci, i karizmatična, dovoljno da je mrze žene zarobljene u tijelu muškarca, ova pari više da je ona kuvarica u nekoj provincijskoj školi a ne Mara

Mara je napravila frizuru, i našminkala se, čini mi se i da je vježbala scenski nastup prid ogledalon, i sva čarolija je nestala, nestala je jadna izubijana ženica u borosanama i svjetloplavom mantilu, a pojavila se adekvatna kandidatkinja za ljubav je na selu, ko zna ima li ko DVD snimaš da Mari napravi kompilaciju njenih nastupa na estradi

Iako je ministrica jako loša meta osviješteni je napadaju, udrugari moraju držat tenzije, jebe se njih za Maru, njima je važna Istanbulska konvencija, jer tamo piše da se udrugama mora osigurat nemila količina love, za nedefinirane programe koje će oni provoditi, dakle još se ne zna ništa o programima, s tim se niko nije bavio, samo se zna da triba nemila lova

Jer šta bi Sanja Sarnavka, Sandra Benčić i Marina Škrabalo, da ne pomažu već nekome, prijavile se na Biro, ošle radit sezonu ka konobarice u Biograd, zato nam ne preostaje ništa drugo nego čekat, već će ministrica nešto reć, bilo šta, šta god da kaže bit će dovoljno dobro za nesmiljene napade i bespoštednu borbu, za nemilu lovu koja udrugašicama triba za kako rekosmo nedefinirane programe kojima se sadržaj ne zna ali se zna da tribaju nemili novci.

Ćaća od braće Navojec čeka dite u sedandesetoj godini, eto šta van ja stalno pričam ko je jebač, jebač je, sa takvin ni ona misteriozna blogerica kojoj je malo tri puta na noć ne bi ostala nezadovoljena.

Dakle da zaključimo zakurac vi ovde duše prosipate, linkate Boru Dežulovića, vrtite spotove Đorđa Balaševića, nema ništa od slave, za pet minuta slave triba optužit nekoga za zlostavljanje, ili sa sedandeset godina jebat nekoga, i Napravit mu dite, ako baš i neide uvik se žena može jebat s nekim mlađim, važno je samo da se vi kurčite da je vaše.

- 13:31 - Komentari (72) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.01.2018.

Društvena mreža treiler

Daklen došlo je vrime da snimimo novu sapunicu, ka šta vidite iz naslova radnja će se događat na enternetu, da budemo aktualni, nećemo više snimat po pripizdinama, koristit ćemo digitalnu tehnologiju i sve najmodernije trikove


Da. Se upoznamo s glavnin likovima

Wolwerina, žena starije dobi, udovica, živi sama nakon smrti muža zlostavljača, emocionalno hendikepirana usljed strogog, moglo bi se reći vojničkog odgoja, i dugogodišnjeg zlostavljanja, jedini konkretan osjećaj koji osjeća je mržnja prema suprugama svojih sinova, koje je zaobilaze u širokom luku

Heraklije, muškarac starije dobi, živi s mamom, nesiguran u vlastitu seksualnost, brutalno iskompleksiran s latentnim osjećajem manje vrijednosti, kao posljedica opsesivno posesivnog odnosa njegove majke prema njemu, pasionirani radio amater

Kamikazina, žena starije dobi, živi sama s psom, ima izmišljenog dečka, kojega nitko nikad nije vidio, u suštini užasno nesretna rubno suicidalna osoba, obožavateljica Đorđa Balaševića

Klaudije, muškarac srednjih godina koji već godinama pokušava skupit hrabrost da bi priznao vlastitu homoseksualnost, ogorčeni protivnik religije, zbog davnašnje mladenačke zaljubljenosti u seoskog župnika

Hidroelektra, žena srednje dobi, podvojena osobnost, Zaljubljena u fatalnog muškarca i uvjerena da je i on zaljubljen u nju, iako ga viđa s drugom

Abdulah, muškarac ljut na cijeli svijet, koji se cijeli život bezuspješno trudio postati nešto, i ostao u okviru bezličnog prosjeka, napaljen na Hidroelektru

Đijuđica, muškarac kojem je život obilježila mržnja prema vlastitom ocu, koji je od njega očekivao da kao i svi ostali mladi ljudi otiđe branit Spartu a on je uz pomoć majke Atenjake uteka na Kretu

Elektra, žena starije dobi, udata za doktora koji je vara s glavnom medicinskom sestrom, užasno frustrirana klišeom u koji se njen život pretvorio.

- 22:11 - Komentari (36) - Isprintaj - #

Mara u zemlji čudesa

Mađarski građani su na nekoj vrsti savjetodavnog referenduma u ogromnoj većini odbili primiti izbjeglice iz kvote koju im je EU odredila.

Dakle ne radi se o tome da je tamo neki fašista Orban tako odlučio, mađarski građani su tako odlučili, hrvatski građani bi isto tako odlučili, švedski građani također, o njemačkim građanima da i ne govorimo.

Razlika je samo u tome što je mađarske građane Fašista Orban nešto pitao za razliku od demokratskih vlasti u Hrvatskoj, Švedskoj ili Njemačkoj, koji svoje građane ništa ne pitaju.

Recimo u Švicarskoj svako malo građane nešto pitaju.

Znate li možda kako se zove švicarski predsjednik, ne zove se nikako Švicarska ima predsjednicu.

Znate li iti jednog švicarskog političara, sjećate li se nekoga, mislim važna je to zemlja, prevažna da baš niti jednog ne znate, ko zna možda je to zato šta oni pitaju građane.

Viš baš je zanimljivo da jedna zemlja koja se oslanja na procjenu raje tako uspješna, i ne tribaju jon neke samozvane veličine da bi upravljale njom, nema mesija, nema Tomice Karamarka da vikne imamo pvesjednicuuuu, njiova predsjednica šutke dođe, šutke će i otić.

Eto tako je pvesjednicaaAAA, pitala raju u Švicarskoj mogu li se ziđat minareti i raja je rekla nemore, pa ih je pitala oće li para a da ne radu, pa su rekli nećemo, i šta ti ja znan.

Ne znan jeste li bili vi u Švicarskoj, tamo ima skoro 25 % stranaca, raznoraznih, puno više nego u nekim drugim zemljama, ali tamo nema getoa u koje domorodci ne smiju uć, nekako je sve uredno, imigranti se ne kurče jer znaju jako dobro koliki im je rok trajanja ako se kurče po Švicarskoj, sve je nekako uredno, svi su jako disciplinirani, elijeni pogotovo, svi su uredno umiveni i začešljani, a mogućnost da dobiju švicarsko državljanstvo je istovjetna statističkoj pogrešci.

Za razliku od one otromboljene babuskare Angele, Švicarska pvesjednicaaaaaa, ne glumata kad joj treba radna snaga, ne glumi humanitarku nego priupita raju šta misle o tome i uveze koga ona oće, kad raja kaže da more.

I sad se ja pitam ko tu koga jebe, ovaj mađarski fašista koji pita mađarske građane, ova Švicarska diktatorica kojom ne znamo ime, ili humanitarka Angela, i maštam o tome da jednog dana i u mojoj zemlji, na referendumu raja kaže da neće lovu ako ne radi, i da niko ne viče imamo pvesjednicuuuu, nego da šutke i dolaze i odlaze.

Mara je povukla sve optužbe za zlostavljanje protiv Alojza.

- 11:49 - Komentari (62) - Isprintaj - #

srijeda, 10.01.2018.

Klikni za ljubav

Josip Grabovac je ušao na listu 100 najpoznatijih modnih blogera na svijetu, Tigijev Hercegovac iz Širokog, modni mačak, ne samo da se Tigiju dođe ubit kad to vidi, nego evo i meni, zar to zlo barem Široki nije moglo zaobić, poštedit.

vidiš ti kako je to nenormalno, svaki neboder u newyorku ima više stanovnika nego Široki, kad ono ćorak, mukte crnci, meksičke bande, newyork knicksi, doktor phil i oprah, naš mali Tigijev rođak iz širokog se pita, a ne ona ella dvornik, njena mater danijela i baba žarka

đavliji su ti opinion mejkeri, evo naš blognjuz je reka da mene najviše klikćete kad san blog šetemane, na što je blogerica Annaboni, žena doktora, imala ispravak netočnog navoda, jer sve je to namištaljka, kakva je to uopće konkurencija di nje nema, i to radi tog istog blognjuza, koji sustavno i maliciozno slaže balvane ne njen put do slave, ka u krajini 91

sve je to namištaljka u režiji blognjuza i mračnih sila, jerbo da je njon normalnon blogerici kako ona kaže, valjda predmnijevajuć da ste vi neki koji niste ona nenormalni, samo dat bokunić prilike da zasja, ona bi šljaštila ka super misec, pasi bi zavijali, niko ne bi moga spavat, srdele bi skakale dva metra iz mora, cipli bi salta radili

ne triba nju niko gurat ka šta se neke gura, samo da jon ne meću te balvane po putu prema slavi, ona bi se popela ka ivana orleanska na barikadu isukala mač, razdrljila se i vikala, pucaj, pucaj u grudi junačke imaš i ušta

Eto tako je u svitu, tamo di se pošteno broju Klikovi i Josip Grabovac iz Širokog more uć u prvi sto, ovde di kolo vode mračne udbaške tvorevine, koje našoj Annaboni nikako ne mogu oprostit šta ima muža doktora, a oni nemaju, i šta ima moći Svetog Ante u takuinu, ovde poštena blogerica nemore ni u prvi deset.

Dokle tako blognjuz, šta će tebi muž doktor, triba te poškropit blagoslovljenom vodom i istirat sotonu iz tebe.

Klikni za ljubav :))))

- 20:43 - Komentari (32) - Isprintaj - #

#prokletbioizdajicasvojedomovine#

Sramota brate, gledan u nedilju nediljon u dva, i baš na Badnjak naše pravoslavne braće u Kristu, ono Jugislavensko govno Stanković dovede onoga Ustašu udbaša i veleizdajnika Mesića.

Stvarno koliki bijednik moraš bit da na pravoslavni Badnjak pustiš na televiziju da priča lik koji je tvrdio da su Srbi u Jasenovac slani na oporavak, koji je pjeva ustaške pjesme i šta ti ja znan skuplja čekove, kako se zove ta numizmatika kad skupljaš čekove.

Možda ga je zva zato šta je bio suradnik udbe i Jugoslaven ko i on, svi ti Jugoslaveni su govna, nikad im ne smimo oprostit šta su nas svadili sa Srbima, dva naroda koja su se uvijek pomagala, čim su se idioti počeli igrat Jugoslavije odma se poklaše.

Eto ta dva Jugoslavenska govna samo uzmi, jedan je iša svjedočit protiv interesa Hrvatske dok joj je bio predsjednik, a drugi ga zove na pravoslavni Badnjak u goste, valjda da mu piva Juru i Bobana.

Tako da je cila ta emisija u nedilju bila pomalo nadrealna, prvi put u povijesti je zabilježeno da su dva šupka međusobno razgovarala, pa bi
Tribalo pokrenit inicijativu da se to zove Šupak sunday, ako ima bladisandej, šta ne bi mogla bit i šupaksandej.

Sad mene zanima ima li neko od vas idiota tu koji ste glasali za Stipu Mesića, ima li neko ko bi možda prizna da mu je neugodno, ili ćete se držat one Borine, ostani đubre do kraja, ka i Stevica.

Annyone ???

Je li vi pripadnici satnije Đoka Balašović, ima li kogod da mu je mrvicu neugodno.

Ima li koji antifašista da kaže to ustaško smrdljivo govno ne pripada među nas, ja ga se javno odričem.

Meni je to baš zabavno, ko sise od Melanie Griffith, onako podatne, iz mladih dana prije botoksa, ko zna mirišu li te botoksirane sise ko ove naturals, more bit da Vlad zna on se potuca po tim europama, ili Euro on je to garant negdi nekad onjušio, Čovik je deklarirani nevegeterijanac.

Nije mi jasno zašto vi mislite da se ja ljutim kad ovako laprdan protiv kojekakvih protuha, i jebem im mater :))
Ne ljutim se ja meni je to zabavno, kad se naljutim onda sam tih, jako tih do ugriza kobre, a i onda ne drečim ja nego onaj ko najebe, inače ja se stvarno rijetko ljutim, ljudi su predvidivi, užasno predvidivi, pa je besmisleno ljutit se kad unaprijed znaš što će bit.

tužna vijest za sljedbenice haundema, slikali su malog crnca u majici ka kojon piše , ja san prvi majmun na Cool listi u džungli, i sad su se svi uzjebali, da je maneken bija bil nikoga ne bi bilo briga.

Catherine Deneuve je rekla, da nabije na kuki sve te Amerikanke šta su se uzjebale, sa tim zlostavljanjem, da se stvara Paranoja u kojoj će se muškarcima zabranit da se udvaraju uopće, dobra stara Catherine je naravno u pravu, dosta je više potresnih svjedočanstava žena koje su znale da idu na orgije, tamo su se drogirale, malo prilegle u krevet s likom za kojega znaju da je nasilnik i onda ujutro zapanjeno shvatile da su jebane.

Mislim ono jebala vas ta vaša politička korektnost u kojoj ako ženu malo bolje pogledaš odma si nasilnik, osim ako si refjuđi from newerland, onda je to tvoj običaj pa moreš, ne bi vas Čovik seruć sluša.

Šta vi mislite :)))

- 10:09 - Komentari (49) - Isprintaj - #

utorak, 09.01.2018.

Anka brazilijanka

Evo se poslin dramatični događaja vezani za Ornelu Višticu, i Matu kuvara, javila i Linda Begonja.

Linda Begonja je ne baš naročito uspješna glumica koja bi teško privukla značajniju medijsku pažnju da se ne jebe s Oliverom Frljićem.

Linda je nakon šta je cili život mirno Živila i nije imala nikakvi primjedbi, kad je upoznala Olivera frljića shvatila kako je ovde strašno, i to sve otkad je nestalo Jugoslavije.

Veliki je fenomen taj Oliver Frljić svaka koju on nategne najedanput progleda, tako da bi tribalo ozbiljno razmislit da ga se angažira u zdravstvenom turizmu, Oliver bi moga natezat žene i muškarce koji ne vidu, i one koji su u komi, tako da bi oni mogli progledat i osvistit se iz kome, šteta je takvog čudotvorca čuvat za neke voditeljke i glumičice triba ga podilit sa širokin narodnin masama.

Nije lako Oliveru Frljiću, ja njega razumin i njegove tegobe, samo mislin da ih rješava ka zadnji šupak umisto da prihvati odgovornost.

Narod njegove matere već više od jednog stoljeća oće silom vladat narodom njegovog ćaće ubija ih zatvara i progoni , narod njegovog ćaće je onda pobio narod njegove matere, zatvara ih u logore, i šta ti ja znam, narod njegove matere izvršio agresiju na narod njegovog ćaće prognao ga i pobio ih na tisuće, narod njegovog ćaće je potira narod njegove matere u pizdu materinu odakle su i došli

Naš Oliver umisto da je prihvatio teret odgovornosti i materinog i ćaćinog naroda, on je zapiva minus i plus, ko Amer i Rus, valjda u nadi da će se ta dva minusa poništit, i odlučio je bit ništa ka zadnja pička, i sad svakoga ko je bilo šta, a ne ništa ka on smatra lošim jer to je jedini način da on bude dobar

Našem Oliveru nikako da padne na pamet da ako traži od ćaćinog naroda da se suoči sa svojim djelima, i materinog naroda da se suoči sa svojim djelima, da se je on mora suočit sa djelima oba ta naroda, i prihvatit odgovornost, a ne kmečat ko pička

Ko zna kako pička kmeči, ako je neko od vas čuo molim da mi opiše u komentaru

Ima tamo u Bosni u Kladnju jedan izvor di teče muška voda, to je u Kladnju, tamo se radi namještaj za Ikeu, a ta muška voda kažu da dobro djeluje na muške pa se tako i zove, pa imaju masu dice i dedovi od sedandeset osandeset godina radu dicu, jebate da je donit par gajbi te vode i dat ovima po blogu da radu dicu umisto šta mene nerviraju

Eno su se uzjebali zašto Kolinda nije išla kod Pupija za Božić, zato šta nije krkanuša ka ovi šta su išli, bijo je pravoslavni Božić, nije bio Srpski Božić to ne postoji, ka šta ne postoji Hrvatski božić, nego katolički.

Zato nije u redu kad ti u zemlji u kojon si predsjednik živi više pravoslavnih zajednica, ka šta su Bugarska, Makedonska, Crnogorska, Ukrajinska i druge, nije u redu da fagoriziraš ni jednu pa tako ni najbrojniju, pogotovo što SNV di se jazavci okupljaju nije vjerska organizacija, nego politička u privatnom Pupijevom vlasništvu.

Mislim u konačnici lako je meni narod mog ćaće nije ništa uradio narodu moje matere, ka šta ni narod moje matere nije ništa uradio narodu mog ćaće, tako da mogu bit šta oću, ne moran bit ništa, srat da san osviješten, tražit viši nivo svijesti, i sve te pizdarije.


- 09:15 - Komentari (60) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.01.2018.

Banzai



Dvadeset milijardi dolara teška japanska porno industrija je u krizi, zbog izuzetno malog broja muških glumaca, svega ih je sedamdesetak, u odnosu na deset tisuća žena koje su aktivne u okviru iste.

Zbog čega je toliko teže muškarce nagovorit da glume u pornićima da ih ima sto pedeset puta manje nego žena.

Ima li kakvo objašnjenje


- 19:57 - Komentari (40) - Isprintaj - #

Žene u crnom


Eno su dilili ono drugo šta nije Oskar, za serije a ne za filmove.

U zadnje vrime su serije masu bolje nego filmovi, pa svi gledaju serije, još malo pa se filmovi uopće neće ni snimat.

Mislin ono gledanje serije ti dođe ka neka veza, film je više ka seks za jednu noć, a zna se šta ide posli seksa za jednu noć, walk of shame, mi mlađi koji se još moremo seksat znamo šta je to, vi koji morate guglisat okanite se ćorava posla.

Dakle sad kad smo apsolvirali Elizabet Banks u žutoj haljini moremo se vratit na žene u crnom.

Daklen najbolja serija je Sluškinjina priča, u kojoj ne glumi Elizabeth Banks, nego Elizabet Moss, koja nije rodica od Kate Moss, serija je o tome šta su jedne žene u stanju radit drugima, i šta se dogodi kad poremećeni ženski um osmisli sustav kojim upravljaju muškarci s viškom ženskih hormona, u stvari da pojednostavnimo za vas koji niste gledali radi se o totalitarnom društvu u kojem su dominantni latentni homoseksualci i neplodne žene.

Najbolja glumica je Nicole Kidman koja ne glumi u sluškinjama nego u Malim Lažima, u kojon žene koje lažu ubiju siledžiju, u seriji utvrdimo da je svak od aktera na neki ozbiljan način poremećen, kako bi se svi oni koji su koliko toliko normalni osjetili prozvanima, i poželjeli biti koliko toliko nenormalni, inače tu nagradu je tribala dobit Reese Witherspoon koja je maestralno odglumila glupaču iz više srednje američke klase, zajeb je šta se ove sezone nose zlostavljane žene a ne glupače, pa je nagradu dobila Nicole koja je zlostavljana, a ne Reese koja je glupača iako ju je Reese objektivno govoreći pojela za doručak.

Ali da se mi vratimo ženama u crnom, u znak toga šta se otkrilo, ono što se oduvijek znalo, da je Olivud leglo razvrata, nasilja, pedofilije, mizoginije, i svega lošega šta pomračeni umovi mogu smislit, a ne neka
napredna sredina kojom se predstavlja, akteri su odlučili svi se obuć u crno.

Dakle Olivud je još jedan put pokaza da prati trendove, i sad more mirno nastavit dalje, silovat žene, djecu, organizirat orgije, drogirat se, silovat muškarce i životinje, i usput snimat filmove sa jakin porukama o pravima žena, dice, Rin tin Tinova, i ostalih.

- 09:16 - Komentari (54) - Isprintaj - #

nedjelja, 07.01.2018.

Ti si sav moj bol

Jel da da je bilo zabavnije dok sam pisa dva posta dnevno, mogli ste nešto pročitat ujutro nešto popodne

E pa ako vam se to sviđalo možete zahvalit Annaboni šta više nije tako, nisan moga više podnit da mi prigovara

Za ove druge ishlapjele doajene, i ove šta im moja pojava makar ova virtualna izaziva komplekse manje vrijednosti, baš me briga, oni se i tako junače tamo negdi iza zatvoreni vrata, kad i niko ne vidi, onda u svojim glavama sebi izgledaju ka mišavina Sokrata, Apolona, Georga Clooneya i Paula Walkera, ne znan koji je ovaj zadnji ali Afro stalno laprda o njemu pa je biće neki jebač.

I taman kad to sve izmiksaju, ne bi li parirali mojoj malenkosti, mjehur se raspline i oni ostanu ka popišani u svojon realnosti.

Ma dobro oni; ali ta Annaboni mi stalno nešto prigovara, a niko od vas da joj reče da prikine, jebate šta ona u stvari oće, kako njoj mogu nabijat komplekse manje vridnosti, pa mi smo različite vrste, ni ja, ni Elvis, ni Mišo Kovač, nikad nismo zavidili Vesni Pisarović na sisama, nismo jon zavidili na ničemu, jebate kako bi nas o Vesna Pisarović mogla ugrozit, nikako brate, isto ka ni Annaboni.

Ja mislin da je u pitanju njen majčinski instinkt, svi ovi njeni pisnici i blogofrendovi, kad se usporede sa mnom pare ka otužni promašaji treće vrste.

Sad kako Anči ima ekstremno izražen taj majčinski instikt, onda stalno ima potribu nekoga branit, a obzirom da samo moje postojanje ove njene čini beznačajnima onda Anči nji brani i kad i ja ne napadan.

Onda ona brontula kad ja pišen dva posta dnevno, jer ako pišem jedan onda je bol njene usvojene mladunčadi upola manja.

I sve je to dobro i sve bi bilo super, da ja nisan vizualni tip i da ne vizualiziran ove dworfove od Annaboni, kao jedan po jedan trče da i AnaBoni usekne, i obriše im sline, da ne ulazimo sad u ostale slike koje podrazumijevaju očuvanje imuniteta mliko i sise.


U konačnici važno je bit skroman, skromnost je jedna divna osobina, a tako podcijenjena, recimo i ovdje na blogu, ko zna koliko ima onih šta razmišljaju o samoubojstvu, a Mel Gibsonu nikako da upane fen u kadu, pa da more čitat misli i spasi ih.

Budite mi sretni debeli i skromni.

Kisić Pusić Cmokić

P.S. Slobodno recite Annaboni šta mislite o njenim prigovorima meni, toleranciji slobodi govora i izražavanja, i tim Ezopovim kompleksima.

- 17:49 - Komentari (29) - Isprintaj - #

Put k Swanu

Jučer je počeja Uttarayan, to je kad u Indiji tamo di živu Indijci a ne Indijanci, puštaju zmajove.

Mislin da je puno bolje da puštaju zmajove nego da puštaju vitrove, iako i puštanje vitrova nije baš nešto strašno, ako ga gledaš na televiziju, vako u direktnom prijenosu mogle bi i trepavice otpast u nekim slučajovima puštanja.

Baš gledan te Vikinge, jebate baš su brutalni, odma te puknu sikiron, baš in se nije dobro zamirit, za razliku od ti vikinga mi Mediteranci dakle južnjaci više smo skloni intrigama, spletkama, otrovima ne vatamo odma sikiru, ili čakiju ka bosanci.

Brunhilda recimo koja je bila kraljica Islanda, je bila Valkira ratnica, ka Lagertha prva žena od Ragnara, a bila je i mater od druge Ragnarove žene. Ona je bila zajebana pa je maltretirala Odina, žensko šta ćeš.

Onda je Odin nju začara, ka šta je ona začarala trnoružicu, dok ne dođe neki junak i oslobodi je.

Eto vidiš nikad se ne zna kako se zva oni šta je zažvalija trnoružicu, ali Brunhildu je oslobodija Sigurd, a onda se ona ubila jer je mislila da je Sigurd nju privarija, sa nekon drugon blogericon, a njega je u stvari bila začarala Grimhilda pa je on bijo začarat ko trnoružica

Mislin da bi Brunhilda puno lakše podnila da je Sigurd petlja sa crnon cigankon nego sa drugon blogericon, ko zna more bit da je otvorija još koji blog za švalerisat se, ne piše na wikipediji

Ti ljudi šta puštaju zmajove, su baš Cool blogeri, otiđu na nasip i zafrljače te zmajove gori i ubijaju vrime, mislin bolje bi in bilo da imaju pase ili malu dicu, jer blogerice se najviše ložu na malu dicu i pase

Još na malu dicu imaju najveći fetiš, ono kad imaš malo dite sve se bacaju pod tebe, ono ka ne bi triba bit opasan, isto ka da mala dica djeluju ka sredstvo za smanjenje potencije, ko zna postoji li to, valjda postoji nama su u JNA kažu davali neki brom da nan se ne diže, valjda su se bojali da nebi ko koga natega

Ja kad san bija mlad ima san Brankicu, ka šta je Bill Muray ima Curly Sue, ja bi Brankici ulija vode u neku bocu, i probija čep i posla Brankicu da zalije neku žrtvu, onda bi ja doša vikat na Brankicu, pa bi ona počela plakat, onda bi ja žrtva zagrlila, pa bi skupa tješili Brankicu, onda bi Brankicu ošla po sladoled a ja bi osta sa žrtvon i tumačila jon kako mi Brankicu nije ništa, nego mi je samo draga

Brankicu je u stvari bila terorista koji je stalno tija da je nosim na ramenima, i još me je potezala za uši, kad je naresla velika, postala je ubitačan komad, a po meni je plazila isto ka kad su jon bile četri godine, i bila stravično dosadna

Ja san ima zmaja kad san bija mali, svi drugi su sami pilali letve, i razvlačili neke nailone, pa su in zmajovi bili za kurac, moj zmaj je bija švabo, i ima je plastične letve nije bija od najlona nego od onoga materijala za lumbrele

Nije mi bilo to zmajovanje nešto napeto, ka ni lovanje leptira s mrižon, ili utapanje čele u žlici čaja

Kad nako malo bolje promislim mene su uvik najviše zanimale žene, pa eto razmišljan ako more Bruno Šimleša bit ljubavolog, moga bi ja bit ženolog, ko zna možda bi i knjigu moga napisat, i mnoge poštedit ozbiljnih boli i patnje

- 09:41 - Komentari (54) - Isprintaj - #

subota, 06.01.2018.

Saga o šparogama

Jemima gata iz šparoga, pogodila je osam od jedanaest, nekad bi Jemima bila predmet sprdnje, da ne govorimo o onim mračnim vremenima, kad bi je vjerojatno spalili, ako se Jemima ne zajebaje, tribalo bi je poslat u ludaru, ali ako bi pričanje pizdarja bilo kriterij za ludaru onda bi tribalo sazidat puno ludara.

Milorad je reka da bi se tribalo ugledat u Preradovića, pa onda mržnja prema Srbima ne bi bila mjera slobode Hrvata ili tako već nešto, ne može govno ni na vlastiti Badnjak da ne smrdi, ne mrze Hrvati Milorade svoju pravoslavnu braću u Kristu Srbe, nego takva govna ka šta si ti Milorade, jer ideolog klanja nije bio Stevo iz Donjeg Lapca nego govna poput Milorada koji je kad je klanju došo kraj, ostao u Zagrebu jer je tamo veća lova, ni jedan Milorad nije sjeo na traktor i otišo u neku nedođiju, Miloradi su ostali da skupa s našim lešinarima naplaćuju tugu onog Steve koji je iz svog Donjeg Lapca otiša u neku pizdu materinu

Mali Noa je uteka babi, sija u tramvaj, pribacija se u drugi tramvaj, doša doma, upalija televiziju i gleda crtane filmove.

Mali Noa ima pet godina.

Iz navedena prispodobe moremo zaključit da se petogodišnjaci savršeno snalaze u prometu, znaju koji je koji tramvaj, znaju kud idu, i barataju elektroničkim uređajima.

S druge strane moremo zaključit da je život u socijalizmu toliko sjeba penzijonere da nisu u stanju čuvat ni nacrtane ovce, a kamoli petogodišnje unuke.

Men se čini da su za pojavu osviještenih krive žene, a jebate koji san ja kralj, jednin udarcon i žene i osvišćene.

One su krive zato šta vole ovakve zatucane siledžije ka šta san ja, a ne ove ispaćene mislioce, i onda to u njima izaziva frustraciju, mislin ono ka da je lako bit osuđen na ulogu u najboljem slučaju utješne nagrade, ne da bi se osvistio, ubijo bi se.

E sad pošto se oni nemaju muda ubit oni se osvišćuju.

Kako god okreneš sve na ovom svitu se svede na to kome će one ukazat milost i pustit da in se uvuče u mudante.

Pa sad neka neko kaže da je lako bit osvišćen, sam sebi bi Čovik onu stvar odgriza, ionako mu ničemu ne služi.

- 17:24 - Komentari (25) - Isprintaj - #

petak, 05.01.2018.

Tušek, Pišek i ona treća

Eno su i u Gloriji objavili našu ekskluzivu o Mati i Orneli, malo kasnu ali štaš nemaju tako sposobne novinare ka mi.

Javija se Ivica Đikić vidija je da smo ga prozvali u prethodnom postu, kratko se obratijo i popljuva svog kolegu znanstvenika radi nečega, u stvari zadnji deset godina i nije napravijo ništa drugo nego šta svako malo popljuje nekog od kolega, usput se je popiša po svima onima koji sve ovo vrime rade od njega neku moralnu veličinu i šta ti ja znan, pokaza je da je u stvari uskogrudni zavidni sebeljubni šupak i ništa drugo.

I šta sad da ja učinim a da ne budem zločest, da svima vama koji ste me proglašavali zaostalim i šta ti ja znam, kad sam tvrdio da je dotični uskogrudni zavidni šupak, znanstvena Tušek, Pišek i ona treća, kažem jesam li vam rekao i značajno otpuhnem pramen kose sa čela.

Eno je i onu Marinu Abramović nad čijom umjetnosti osviješteni svršavaju safatalo jer je zamračila neku lovu, more reć da se borila protiv trulog kapitalizma i mainstreema jer je zamračila lovu od Beyonce i Đejzija, uvik more reć da je to u stvari performans, jer ako je performans kad leftardi seru, pišaju, drkaju, i šta li još rade može bit i kad mrače lovu.

Najbolje bi bilo da scenarijo za performans napiše Jergović, a režiju da potpiše Frljić, Rade Šerbedžija bi moga glumit ruskog mafijaša kojem vlada neke vukojebine pokloni otok, Mira Furlan bi mogla glumit ofucanu instant zvijezdu pobjednicu prvog pljeska, a Urša Raukar seosku luđakinju, u vezi sa poremećenim seksualnim terapeutom, kojeg bi moga glumit Božidar Alić, a gostijoničara koji špijunira za policiju bi glumija Zlatko Vitez, dok bi reket od predsjednika Tuđmana, glumio reket od predsjednika Tuđmana, pa bi performans moga bit i autobiografski.

Baš se spremao performans u Puli di će se čekat pravoslavna nova godina, u skladu s multikulturanošću koja se tamo sa majčinim mlijekom usrče, eminentni umjetnik performer Bora Drljača trebao je izvesti performans protkan stihovima o srpskim junacima, Draganu Vasiljkoviću i Ratku Mladiću.

Međutim došlo je do šekspirijanskog obrata, morat ću jedanput proguglat šta to u stvari znači, utvrdilo se da je srpska zajednica u Istri bila brutalno zavedena od strane Navedenog performera Bore Drljače, te da nije imala pojma o tome što dotični performiše.

Neko zloban bi sad citira Dobricu Ćosića i njegove izjave o laži i Srbima, ali ja neću but zloban nego manipulativan i ostavit da svako izvuče zaključak kakav hoće.

Eto, samo neka još čujem nešto protiv Maje Šuput.

- 12:06 - Komentari (44) - Isprintaj - #

četvrtak, 04.01.2018.

Zlo i naopako



Meni je jedna blogerica rekla da jon iden na živce, kad sam namjerno zločest


i sad se ja čudom čudim,
kad sam ja to namjerno zločest,
jesu li i drugi Blogeri zločesti,
kako se bude namjerno a kako nenamjerno zločest,
mislite li da bi ja trebao prestat bit zločest,
mogu li biti zločest prema onima koji lažu
mogu li biti zločest prema onima koji imaju loše namjer
mogu li biti zločest prema onima koji su glupi
mogu li biti zločest prema onima koji su zločesti

Mogu li bit zločest prema šupcima koji brišu komentare koji im se ne sviđaju
Mogu li bit zločest prema kokošima koje blokiraju one čije mišljenje im se ne sviđa


E još nešto me zanima jeste li slučajno nekad primjetili da je neko bio zločest prema meni, ja mislim da nije jer apsolutno nikad nije bilo nikakve drame zar ne :))))

- 22:14 - Komentari (50) - Isprintaj - #

I bogati plaču


Evo san cili izbezumljen, razišli su se Mate kuvar i Ornela Vištica, mislin ono kad su se oni razišli kakve šanse imamo mi obični smrtnici.

Saćete se vi uzjebat ka ne znate vi koji su to, i bla bla, vi samo Ivicu Đikića pratite, pa da ne laprdate

Orjela je lipa



Nije lipa ka ove plastične krkanuše, lipa je nako prirodno, niko normalan ton lipoti ne bi ništa ni oduzejo ni nadoda, ima nešto produhovljeno u sebi, to je zato šta ima nenormalne roditelje, pa se jadna napatila za popizdit

Poznato je da ženske patu, i da posebno patu lipe ženske, i šta su lipše da više patu, jer i muški oće povalit i skakat po njima a ženske i mrzu, jer su lipše od nji.

Kad to sve uzmemo u obzir naša junakinja se napatila ka Isus na križu, evo ako meni ne virujete morete pitat Annaboni, nju su pokoljenja ženski mrzila radi njene lipote, a o muškima i manitin pisnicima i njiovin namjerama da ni ne pričamo.

Kad tome nadodamo nenormalne roditelje, koji su se odlučili razmnožavat a da nisu prominili bezime, dođe čoviku da proplače od muke, ko normalan more radit dicu i to žensku a da se preziva vištica.

Ali to nije sve, ako nazovete za petnaest minuta dobijete držač za lakat, i istoimeno ime po istoimenom omekšivaču.

Eto to bi bilo sve manje više o našon junakinji, koja je svim jadima uprkos izrasla u jednu pametnu, samostalnu, bogobojaznu, i poštenu ženu.

Sad malo i o dotičnon fukari kuvaru Mati, jebate s tin kuvarin nikad na zelenu granu, ako ne virujete meni pitajte Sarah be, ona van more sve reć o tik Eškofjeiman.

Obziron da je poznato da ljubav ulazi doli, ne tu doli jebate samo van je to na pameti, nego kroz želudac, taj kuvar je upotrijebijo standardne tehnike zavođenja, on je njon kuva, onda jon je dava ist, prstiman, onda bi jon ka slučajno uvalija prste u usta i značajno je gleda, onda jon je kuva školjke i radijo neke opscene pokrete sa jezikon i srka školjke i značajno je gleda.

Naša junakinja je ka i naša nevina blogerica Sarah be pala na te trikove ka kruška, i njon nako bogobojaznon i poštenon, nije imalo šta drugo past na pamet nego da je on oće ženit.

Mislin šta je nakon onog srkanja školjke mogla i promislit, pa je onda pitala Mate a kad ćeš ti mene vinčat.

E sad dolazimo do stare kineske poslovice, nit je u moru mire, nit je u kuvaru vire, iz koje je evidentno da se kuvaru nemore virovat, zašto se more spominje ne znamo a nije ni važno.

Dakle kuvar je odma počeja nešto vrdat, pa vako pa nako, a naša junakinja je rekla neš ti mene zajebavat, nisan ti ja neka tamo, aj ti lipo srči nekon drugon.

Daklen nakon ovog potresnog svidočanstva, moramo radit na povećanju svijesti kod roditelja da pazu kad dici daju imena, jer kako kaže stara kineska bolje prominit bezime, nego se zajebavat s kuvarin.


Šta se svega ostalog tiče, sve je u redu prošlo zahvaljujuć nesebičnon podrški kolegice blogerice V i drugi blogerica, koje su bile kako triba za razliku od oni smradoljuba Domenica, Kupusa i El dijabla, koji su gori od ovog kuvara i samo mislu di bi šta posrkali.

I za kraj jedna obavijest za sve koji nisu dobili blogopoklone, osigurali smo psihološku pomoć, naš tim sastavljen od Brune Šimleše, razgovarat će sa svakim od vas kome je to potriba, a onda će se održat grupno pročišćavanje i Gong tuširanje, odma čin lociramo Odu radosti.

- 09:27 - Komentari (47) - Isprintaj - #

srijeda, 03.01.2018.

Grad svitlosti

Tamo u Pariz, mladi Arapi su čekali Novu godinu, pa su se zeru igrali prikardašiana, i onda je došla pulicija, pa su in mladi Arapi okrenili autić na krov, i naprokidali ih ka konje, malo žešće su naprokidali pulicajca koji je žensko, satrali su je nogama, pa je njiov precjednik žrtva pedofilke predatorice Makarun, reka da to nije lipo

U Nemačkoj su za svaki slučaj stavili ženske u rezervat tako da su ih mladi Arapi mogli samo gledat ka medvida u Kutarevu, nisu i mogli vatat za sise i međunožje ka lani, za očekivat je da u slijedećem koraku žene ostanu doma, koji kurac uostalom imaju one čekat novu godinu izazivat mlade Arape

Post iđe dobro, od sinoć nisan ništa izijo, doduše nije taj suvi post jer obziron na ovu virozu i temperaturu koja mi skače, vjerojatno bi završijo na itnoj, pa se natačen čajovin šta se more svatit i ka neka pokora.

Kod nas su mladi, bili za razliku od mladi Arapa, relativno normalni, ali zato su penzijoneri manitali išli se kupat pa se utušili.

Akerički penzijoner Donald John Trump, je kad je vidijo da se oni Kim nešto priti, odma na Twitteru reka da je njegov veći.

Iz svega toga je vidljivo da bi penzijonere tribalo redovito cijepit, a neke i uspavat.

Mladi Arapi su inače čuli da se Pariz naziva i gradom svijetlosti, pa su prigodno zapalili i tisuću automobila, što se smatra već tradicijom pa se očekuje da se to uvrsti u turističku ponudu, popiješ kavu i mlatneš croisant, na Monmartru, a onda u 18 arrondissementu zapališ auto.

U tom Parizu je nekad bilo mirno ka i kod nas, mladi Arapi nisu tukli puliciju ni palili aute, u metrou se nisi mora bojat da će te neko priklat, i na Monmartru nije bilo leglo narkomana, a onda je nešo pošlo u krivo.

Isto tako i kod nas su pensijoneri, čuvali unuke, pekli rakiju, i radili kobasice, nisu izigravali ljude tuljane, i tušili se, a onda je očito nešto otišlo u krivo

Dok ovo pišen, i postin a moji dragi prijatelji kupus domenico i El dijablo me zajebaju, čini mi se da bi moga počet i meditirat, možda spoznam sam sebe ili već bilo koga, zašto bi jedino ja mora bit normalan.

- 10:23 - Komentari (57) - Isprintaj - #

utorak, 02.01.2018.

Post

Kad san ja bija mali, da mi se bilo naist parizera, stari bi kupija svake godine tri prasca, pa bi ih baba ranila, dok ne bi imali dvista kila, i onda bi i beknili, tako da je uvik u kući bilo pancete, kobasica, pršuta, i svega toga blaga, ali nije bilo parizera, jer je stari reka da to ne valja.

Srićom u to vrime u školama nisu kuvali iako su nama bili napravili novu lipu školu koja je imala i kužinu, ali koja je profunkcionirala tek godinama kasnije, pa smo išli marendu kupovat u dućan.

Tamo bi onon ženi reka koje ćeš salame i za koliko para pa bi ona odma složila sendvić, sigurno in je bilo super kad bi nas pesto došlo po sendvić.

Parizer je ima neki nako osebujan miris i okus, koji nema veze s ovin danas, danas nema ni okusa ni mirisa, i bio je spiza za manje imućne, a onda je to konzumiranje parizera poprimilo epidemiološke oblike, i dica su navalila gucat taj parizer, u ovin drugin salaman su in bile, te žlundre, te masno, te ovo i ono, samo u parizeru nije bilo ničega, parizer je neka
Amorfna struktura ničega.

I tako sad kad ja otiđen u Kaufland, tamo za kilo parizera moš kupit dvaipo kila vratine, dva kila svinjskog buta, kiloipo šunke od gavrilovića, i pršut odnosno neke njegove inačice znaju bit jeftinije od parizera.

Eto šta ti je globalna zavjera, uvale ti parizer ka sirotinjsku spizu, navuku te i onda ti uzmu novce, tako da se samo pitan kad će i poruke Počet tiskat po parizeru, ono kupiš dvaes deka parizera i dobiješ, mudrost od Meše Selimovića, ili već nekog drugog bosanca.

Kad smo već kod Bosanaca Eno su se pošajbali Alen Islamović i Tifa, jer je Islamović Musliman, a Tifa je pola Srbin pola Hrvat, tako da ispunjava oba uvjeta za potuć se sa muslimanom, a sve se dogodilo pod rukovodstvom Brege koji je Jugosloven, uvik ista priča Hrvati Srbi i Muslimani se tuku, a Jugosloven uzima lovu.

Bebek koji je Hrvat se nije potuka s njima, on je davno reka da s Jugoslovenom neće imat posla, jer da novaca neće vidit, nego može samo dobit batine.

Tako da možemo zaključit da su Hrvati shvatili kolika govna su Jugoslaveni, a da se oni koji nisu sigurni šta su i Muslimani, uvik iznova nadaju da nije baš tako pa uvik iznova dobiju u jaketu.

Zanimljivi su inače ti Jugoslaveni, šta se glazbe tiče, oni recimo mogu volit Schuberta, i Lepu Brenu, Rachmaninova i Balašovića, to je njima sve isto, šta se najbolje vidi u Breginom opusu, on je od svega napravio čobanluk, i uspiješno to prodaje ostalim Jugoslavenima, i očajnin kućanicama koje odluče naučit svirat didgeridoo, šta me sad sitilo na drugaricu O du radosti, koja je sama radila šćap od bambusa, šta znači da je moramo držat na oku, dobro dok je samo bila osvišćena, nije bila
Opasna ali osvišćena sa bušilicon to je već nešto drugo, dosta je jedna sa bušilicon na ovome blogu.

Inače mene fascinira kako se to očajne kućanice odluču učit svirat baš didgeridoo, kako ni jednoj nije palo na pamet svirat gusle, a i ta meditacija, sve Dalaj ljama do Ghandija, i sad mene muči kako to da nikome nije palo tražit smisao postojanja u vinogradu, ono lagano motičica i kopaš, i tražiš smisao, na proliće gledaš kako izlazu pupovi na lozi, ne moraš bez veze trošit na janu s porukon o buđenju života, a recimo i cipanje drva bi bila kvalitetna meditacija, moga bi Čovik sve izrazmišljat o cjelini, i onome šta se dogodi kad pukneš sikiron po cipanici.

Inače samo da se zna da od danas na večer idem u 36 satni post pa neću bit umiljat i ljubazan kao što sam sad, nego ću bit prilično neuračunljiv, tek toliko da se zna.

- 11:46 - Komentari (52) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 01.01.2018.

Oj Rebecca

Eto došla je Rebecca

Nemojte sad bit opet nenormalni ka i lani, sićate li se Nina jedva da je bila i počela a vi ste je odma pokvarili.

Zato dođite sebi, ne ličite paranoje ovuda, idite kod psihologa, on van možda more pomoć, mi nemoremo sigurno.

Pomirite se s time da su neki jednostavno bolji od vas, pametniji, duhovitiji, nemore svako bit Top bloger, a pogotovo nemore svak bit Niprija, u stvari to moremo bit samo ja i Blognjuz.

Cilo vrime mi ovde diplimo o vama ženskima, uvik vama neki kurac smeta i vi nešto oćete ili nećete, a nekad isto i oćete i nećete ovisno o raspoloženju koje je prominjivo.

Ajd sad vi iz lipšog spola pročitajte rečenicu prije ove i upitajte se jesan li ja normalna, ako budete iskrene doć ćete do zanimljivi saznanja.

Moremo li onda mi ikad pričat o nama muškima, u vašin pričama, mi smo objekti, prilozi, rijetko prijedlozi, i skoro nikad pridjevi.

Jebate i mi imamo osjećaje, ne postojimo samo da bi
Popunjavali vaše praznine i šupljine, mi isto imamo snove, želje, i sve to ostalo, jedino nemamo Peemes i ne jebemo ljude bez veze.

Dakle mi muški bi svi tili bit jebači, mislin tili bi i druge stvari ka recimo na punon Poljudu dat gol Dinamu i poklonit se sjeveru, ali isto najviše od svega bi tili bit jebači.

I sad ako se okrenemo oko sebe i pogledamo po blogu vidimo da su muški u svojin nastojanjima da budu jebači, uspješni oprilike ka i ženske u nastojanju bit pametne.

Mislin ima tu volje i afiniteta, ima i koji bi ali više ne mogu, ima i šta bi ali se boju žene, a najviše je oni šta nisu ni j od jebača vidili, i onda su frustrirani.

Jebate evo vi ženske recite morete li zamislit da vas neko od ovi laprdala šta pričaju o većen nivou svisti i opravdanon buntu protiv sistema, zgrabu bacu na kosti na stol u kužini i obljubu ka Jack Nicholson, Jessicu Lange posli nego šta je zvonija dvaput.

Jel tako da nemorete, jebate zamisli u odsudnom trenutku umisto da te prikuje za oni stol u kužini naš osvišćeni ti počne laprdat o snazi pojedinca i bla, bla, bla

Nije ni vama lako otkad nema jebača, mislin oni su znali, kako se ono reče, jednon rečenicon metit vas na pijedestal, jebate kako se ja sitin ti riči.

Sad je Bože sačuvaj, recimo ako neka blogerica oće istaknit svoju ženstvenost, i napiše pismu sa nijansom erotike, i zaključi kako bi tila da jon neki imaginarni jebač posiše breskvicu

U ton slučaju prija nego se tinta osuši i oni piksolići posložu more očekivat komentar u kojon će pisat, evo ja i Aneta minjamo Eura, moremo ti mi posisat breskvicu, bidna blogerica još niti ne dođe sebi kad ispod toga zasvitili, moj wuf od svega najviše voli breskvice, vole te o+p-+g

Daklen naša junakinja koja nije tila perverzije nego normalan odnos sa jebačon, nema šta drugo nego pobrisat blog i uteć glavon bez obzira, pogotovo kad poslin toga vidi da jon doli svitli, važno je da smo to što jesmo, da se ne skrivamo i da na sebe gledamo pozitivno

Nekad se na taku pismu javu i muški, ali otkad nema jebača to pari ka da su puži golaća pokazali po ton blogu i cilog ga zaslinili

Ne znan šta ćemo, triba bi neko pisat onon ministru za radnike da nan odobri uvoz jebača, jedno tri četri baren, čisto da nan je zeru uspostaviti tu hormonsku ravnotežu na blogu, a ne vako da blogerice zaziru od iskazivanja ženstvenosti radi nelagode od tih čudnih homo perverznih momenata, a nekad iz čisto higijenski razloga da in ne zaslinu blog

Di smo ono stali, E čuvajte mi Rebeccu ka zjenicu oka svog, nemoj da vidin nekog da je kvari, uzimajte redovno terapiju i nemojte mi radit pizdarije ka lani, sićate li se jedva da je i počela ona Nina a vi ste se popičkali ko je Top, ko nije top, ko kome šalje majlove, ko je kome ukra pismu, a ko je kome posisa breskvicu

Ne to nije bilo na kraju, u stvari je, ali je ista stvar bila i na početku, u stvari nekad mi se čini da se ovde vrti stalno jedan te isti film, sa istim glumcima, u istim ulogama

- 10:28 - Komentari (38) - Isprintaj - #