Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Važno je zvati se Mate


Marin Čilić je dobar dečko iz Međugorja, tenisač profesionalac, Hrvat, katolik, dešnjak, heteroseksualac, i pokusni kunić čudotvorne gospe Međugorske.

Naime Marin Čilić je kao i ostali Hercegovci u Hrvata, najveći dio vremena kozojeb, zaostali Hercegovac, jedan od onih koji su otjerali naše Srbe, Bosančina koja plaća porez negdje tamo.

Onda se svako nekoliko dogodi čudo, Gospa Međugorska izmenađira da Marin Čilić dođe u finale nekog grand slam turnira, i Marin postane Hrvat Uno di noi, doduše ne toliki da bi HTV uzeo u obzir mogućnost da će Marin možda postati hrvat, pa na vrijeme otkupio TV prava, kako bi i ostali Hrvati mogli gledat kako se Marin natječe s najboljima na svijetu.

Hateveju je puno važnije dat milijun nečega Tariku Filipoviću, ili Aci Stankoviću, kao bi Hrvati mogli gledat Tarika Filipovića, i Acu Stankovića, jer općepoznato je da Hrvati puno više vole gledat njih nego ove Hercegovačke kozojebe, koji intervencijom Gospe Međugorske postanu Hrvati.

Tamo Down under, u dalekim Australijama, po loptici lupa i Mate Pavić, Dalmatinac, Hrvat, katolik, heteroseksualac, ljevak.

Mate je ne zna se čijom intervencijom, sumnjiv je za sada najviše Sveti Duje, dospio u finale Australian opena, i to dvaput, u muškim parovima, koji bi se mogli smatrat homoseksualnim, te mješovitim parovima koji bi se mogli smatrat heteroseksualnim.

Dakle na sveopće iznenađenje i konsternaciju svih onih koji ne vole sport, a pogotovo ne kad igraju hrvatske reprezentacije, ili Hrvati uopće, intervencijom Gospe Međugorske i za sada samo osumnjičenog Svetog Duje, Hrvat i Hercegovac koji čudotvorno postaje Hrvat, svako nekoliko, od pet mogućih finala igraju u tri, čemu naravno nećemo svjedočit, pa niti intervencijom ministarstva kulture sporta ili tako već nečega, oni su potrošili sve novce na neke filmove koje pogleda oko sedamdeset četri gledatelja.

Inače u zemlji i svijetu pa i na blogu u nedostatku bilo kakvih sadržaja, kolege levičari laprdaju o Istanbulskoj konvenciji, u akciji Demagogijom na Demagogiju, ka da je to uopće nešto važno.

Mislin da je važno neko bi reagira na seksističke napade na seksističke napade na kolegicu Razvedenicu na blogu dana, koja za razliku od nekih muškaraca s kojekakvim pobudama, voli sport i hrvatske sportaše.

Mislim ono šta vam je prvo su je čerupale žene zato šta je mlađa i ljepša od njih, a sada i muškarci sa viškom ženskih hormona i oni koji ne vole hrvatske reprezentacije, pa dokle tako drugovi, čitajste li vi istanbulsku konvenciju.

Ka da je to uopće sve skupa važno, važno je zvati se Mate.

Bravo Mate.

Post je objavljen 26.01.2018. u 11:21 sati.