Fressssssh

ponedjeljak, 29.01.2018.

Saće samo šta nije

Saće samo šta nije, proliće kuca na vrata, mogu ovi Vakule laprdat o hladnoćama i snigovima, more padat šta oće ja san njega nanjušija.

Na nekom portalu je bilo takmičenje za najlipšu prognozerku na televizijan, kada san ja bija mali prognozu je govorija Buco, i oni Sijerković, ozbiljni ljudi, sad miriš kvalitetu prognoze da uspoređuješ sise od Ane Bago i guzicu od Tee Blažević.

I ni jedna da se pobuni, ni jedna Istanbulska pizda materina se ne aktivira kad se jedna struka ako ništa drugo, svodi na guzice i sise.

Jebiga tako je to, onima bez guzica i sisa teže je prošetat po televizoru nego antifašistima uć u Čavoglave, mogu tamo negdi di i se ne vidi nešto crtat i pisat, niks sise, niks guzica, niks televizor.

Obziron kako se razvijamo ka liberalno društvo ove čitačice će uskoro na državnoj televiziji prije prognoze vršit felacijo na banani, a ove na komercijalnima na crncu bez jaja.

Inače samo da znate da crnac neće postat slavonski zet, čuo san da ga je Zaskočila Annaboni i da su tome kumovale nemile količine ruma.

Još malo pa će i Valentinovo, prije prolića za koji dan.

Ajmo se sad odma dogovorit da ćete poštovat one koji viruju u Valentinovo, svečano obećajte da nećete bit kreteni ka ona govna šta su laprdala o komercijalizaciji Božića, nazivali vjernike kretenima i tako dalje.

Pokazat ćemo da smo bolji od tih smradova i svečano ćemo obilježit Valentinovo s našim kolegama koji viruju u ljubav, srca, griotte bombone i ostalo šta ide uz to.

Ostat ćemo dostojanstveni za razliku od histeričnih kretena koji se uzjebu za svaki Uskrs ili Božić, osvjedočili smo se kakvo je Čovik govno kad ne poštuje druge, njihove običaje i ostalo.

Zato ćemo sve do Valentinova dijelit kisiće pusiće i cmokiće Šakom i kapon,
#samoljubav#

Jel tako da oćemo

- 08:52 - Komentari (42) - Isprintaj - #