Fressssssh

četvrtak, 11.01.2018.

Mara u zemlji čudesa

Mađarski građani su na nekoj vrsti savjetodavnog referenduma u ogromnoj većini odbili primiti izbjeglice iz kvote koju im je EU odredila.

Dakle ne radi se o tome da je tamo neki fašista Orban tako odlučio, mađarski građani su tako odlučili, hrvatski građani bi isto tako odlučili, švedski građani također, o njemačkim građanima da i ne govorimo.

Razlika je samo u tome što je mađarske građane Fašista Orban nešto pitao za razliku od demokratskih vlasti u Hrvatskoj, Švedskoj ili Njemačkoj, koji svoje građane ništa ne pitaju.

Recimo u Švicarskoj svako malo građane nešto pitaju.

Znate li možda kako se zove švicarski predsjednik, ne zove se nikako Švicarska ima predsjednicu.

Znate li iti jednog švicarskog političara, sjećate li se nekoga, mislim važna je to zemlja, prevažna da baš niti jednog ne znate, ko zna možda je to zato šta oni pitaju građane.

Viš baš je zanimljivo da jedna zemlja koja se oslanja na procjenu raje tako uspješna, i ne tribaju jon neke samozvane veličine da bi upravljale njom, nema mesija, nema Tomice Karamarka da vikne imamo pvesjednicuuuu, njiova predsjednica šutke dođe, šutke će i otić.

Eto tako je pvesjednicaaAAA, pitala raju u Švicarskoj mogu li se ziđat minareti i raja je rekla nemore, pa ih je pitala oće li para a da ne radu, pa su rekli nećemo, i šta ti ja znan.

Ne znan jeste li bili vi u Švicarskoj, tamo ima skoro 25 % stranaca, raznoraznih, puno više nego u nekim drugim zemljama, ali tamo nema getoa u koje domorodci ne smiju uć, nekako je sve uredno, imigranti se ne kurče jer znaju jako dobro koliki im je rok trajanja ako se kurče po Švicarskoj, sve je nekako uredno, svi su jako disciplinirani, elijeni pogotovo, svi su uredno umiveni i začešljani, a mogućnost da dobiju švicarsko državljanstvo je istovjetna statističkoj pogrešci.

Za razliku od one otromboljene babuskare Angele, Švicarska pvesjednicaaaaaa, ne glumata kad joj treba radna snaga, ne glumi humanitarku nego priupita raju šta misle o tome i uveze koga ona oće, kad raja kaže da more.

I sad se ja pitam ko tu koga jebe, ovaj mađarski fašista koji pita mađarske građane, ova Švicarska diktatorica kojom ne znamo ime, ili humanitarka Angela, i maštam o tome da jednog dana i u mojoj zemlji, na referendumu raja kaže da neće lovu ako ne radi, i da niko ne viče imamo pvesjednicuuuu, nego da šutke i dolaze i odlaze.

Mara je povukla sve optužbe za zlostavljanje protiv Alojza.

- 11:49 - Komentari (62) - Isprintaj - #