Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kučke

Naravno da bi se poklonio hrvatskim žrtvama, kaže Bakir Izetbegović, ne znam što ga to spriječava, i to toliki niz godina, valjda mu žena neda, kučka jeba jon pas mater, kako se koji novi precjednik u Hrvatskoj izabere, tako se triba ić klanjat muslimanskim žrtvama, i neka lipo je to, pogotovo je lipo šta su hrvatske prve dame i Jakov tako normalne pa puste naše precjednike da se klanjaju, a ne ka ona Izetbegovićeva kučka.

Za muslimanske žrtve su suđeni raznorazni Hrvati i Srbi, to je zato šta su oni dostupni pravosuđu, sa Hrvatima je zajeb šta su njih pobili vanzemaljci koji nisu dostupni nikome pa ni Izetbegovićevoj ženi, inače bi im ona jebala mater, ne bi se oni majci klanjali.

Rukometaši su došli igrat u Zagreb, baš u nezgodno vrime, ljudi su potrošili novce na doček Đorđa Balašovića u pratnji njegove ćeri Bebe, koja svako malo zapali enternet svojim objavama, pa je neki dan popizdila jer se neko usudijo reć da velika umjetnica Fahreta nije tribala u filmić o sebi mećat Cecu Ražnjatović, mislim stvarno bez veze, šta bi se Fahreta tribala odreć Cece, a kad je bilo najteže u istoj uniformi su paradirale.

Nije mi jasno šta ti rukometaši oće, tribali su lipo dogovorit da Đorđe Balašović, u pratnji neizostavne Bebe, otpiva himnu, i onda bi bila puna dvorana, mislim zagrebačka publika je izbirljiva, nisu oni ka oni u Splitu da in himnu jauče neka klapa, žena šta se dere, i na koncu Domenico, mora bit Balašović ili barem Aca Lukas da bi se napunila dvorana.

U biti ja mislin da je sve kriv Bandić, umisto da je kupija karte za rukomet on ziđa fontane, a još je gori onaj Mamić, on svakome ko dođe gledat Dinamo da kobasice pivo i sto kuna da ima za poslin.

Hercegovačka posla, da in je ka onima doli u Splitu da moraju plaćat članarinu za Hajduka, i za to ne dobit ništa, i svaki put kad bilo ko igra plaćat ulaznice, bili bi i oni naviknuti platit ulaznicu, ovako je to brate šokantno.

Inače kad se u Zagrebu igra rukomet onda ne tribaš ić kupit ulaznicu, ideš na benzinsku, i tamo ti daju ulaznice, ovi put nisu davali pa je primjećeno da masu Zagrepčana u čudu stoji na benzinskim i gleda u daljinu.

Sve je to u stvari splet nesretnih okolnosti, za sve su krivi Balašović, neizostavna Beba, Hercegovci i oni nenormalni Dalmatinci koji plaćaju ulaznice pa makar in Domenico piva himnu.

Post je objavljen 19.01.2018. u 11:08 sati.