Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Grad svitlosti

Tamo u Pariz, mladi Arapi su čekali Novu godinu, pa su se zeru igrali prikardašiana, i onda je došla pulicija, pa su in mladi Arapi okrenili autić na krov, i naprokidali ih ka konje, malo žešće su naprokidali pulicajca koji je žensko, satrali su je nogama, pa je njiov precjednik žrtva pedofilke predatorice Makarun, reka da to nije lipo

U Nemačkoj su za svaki slučaj stavili ženske u rezervat tako da su ih mladi Arapi mogli samo gledat ka medvida u Kutarevu, nisu i mogli vatat za sise i međunožje ka lani, za očekivat je da u slijedećem koraku žene ostanu doma, koji kurac uostalom imaju one čekat novu godinu izazivat mlade Arape

Post iđe dobro, od sinoć nisan ništa izijo, doduše nije taj suvi post jer obziron na ovu virozu i temperaturu koja mi skače, vjerojatno bi završijo na itnoj, pa se natačen čajovin šta se more svatit i ka neka pokora.

Kod nas su mladi, bili za razliku od mladi Arapa, relativno normalni, ali zato su penzijoneri manitali išli se kupat pa se utušili.

Akerički penzijoner Donald John Trump, je kad je vidijo da se oni Kim nešto priti, odma na Twitteru reka da je njegov veći.

Iz svega toga je vidljivo da bi penzijonere tribalo redovito cijepit, a neke i uspavat.

Mladi Arapi su inače čuli da se Pariz naziva i gradom svijetlosti, pa su prigodno zapalili i tisuću automobila, što se smatra već tradicijom pa se očekuje da se to uvrsti u turističku ponudu, popiješ kavu i mlatneš croisant, na Monmartru, a onda u 18 arrondissementu zapališ auto.

U tom Parizu je nekad bilo mirno ka i kod nas, mladi Arapi nisu tukli puliciju ni palili aute, u metrou se nisi mora bojat da će te neko priklat, i na Monmartru nije bilo leglo narkomana, a onda je nešo pošlo u krivo.

Isto tako i kod nas su pensijoneri, čuvali unuke, pekli rakiju, i radili kobasice, nisu izigravali ljude tuljane, i tušili se, a onda je očito nešto otišlo u krivo

Dok ovo pišen, i postin a moji dragi prijatelji kupus domenico i El dijablo me zajebaju, čini mi se da bi moga počet i meditirat, možda spoznam sam sebe ili već bilo koga, zašto bi jedino ja mora bit normalan.


Post je objavljen 03.01.2018. u 10:23 sati.