Ne volim gejeve, pa bog.

19 kolovoz 2013

Na petom katu naše zgrade živi Gogo. Goran naravno. S dečkom.
Gogo otišel s dečkom ili bez, na godišnji i tri tjedna mu je bicikl (postoji inače u prizemlju prostor za bicikle) daklem bil vezan za rukohvat (za tri štenge) koji su postavili kad je pun haustor bil pun starcih. Koji su pokihali u međuvremenu: Sad sam ja ta (godineeeeee....) koja to povremeno koristi kad nosim 10 kila žderače s Dolca.

Prectavnik stanara je maknul bicikl (zaključanog kak je i bil, otšrafil je rukohvat i natrag zašrafil nakon što je maknul bicikl a po prigovorima stanara - mislim to je mogel i neki zločesti lopov) i stavil biciklu u zajedničko spremište biciklih.

Gogo ili njegov momak sad isti bicikl vezali za rukohvat (za pet štengi) ispred zgrade.
Kad velim da je pederluk vezan za devijantna ponašanja ova ili ona, onda me većina pohračka.
Razmišljam da napišem: PEDERIMA S PETOG KATA: MOLIMO VAS DA BICIKL DRŽITE GDI I OSTALI STANARI, RUKOHVATI SLUŽE ZA PRIDRŽAVANJE STARCIMA, ZA RUKE, NE ZA BICIKLE.
Gogić nije plaćal vodu 2 godine, jer "je zaboravil". Te dve godine sam znala da ima momka, zgodan momak, šteta kaj je peder. 2 puta 12 mjeseci, puta pederluk.

Godinama - kad progovori - govori da jedva čeka da se odseli.

Pokušava - zaboga, stanuje /u podstanarskom stanu/ na 5. katu - izbjeći svaki susret sa stanarima zgrade. Sve stanare. To mi je zapravo jasno, kakva raja tu živi, al mi je neobično da mi ne odzdravi i pravi se da me nije videl (mene je zbiljam teško ne videti) ili čul (još teže), piči uz štenge ko klokan. Kad je radil u Lux-u u Petrinjskoj, dolazila sam tam namjerno s tim da nikad nisam niš kupila.

Ovo je priča prva. Druga stiže kad se ove temperature unormale.

P.S. Ne znam zašto očekujem - Pa tak se ponašaju i oni koji nisu gejovi...
Da, ali ovo je gejek, kakogod.

Oznake: stanovanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.