Žene su opake

15 svibanj 2017

U svakom vicu je neka uglavnom fatalna, valjda poput Fate, žena uništila prvo brak, analogno udala se za tog nekog sad rastavljenog mudonju, onda razbucala čitaj potamanila ili stavila na doživotni oporavak u neku ludaru svu familiju užu širu i najširu, valjda po opsegu struka. Silna imanja naslijeđena još od 7. stoljeća - ne sravnala sa zemljom nego ono, uništila građevinu, dofurala odnekud humus i ober posijala travu, to sve plaćeno muževim nofcem. Djecu je dala u dom ak je bila luda da rađa, otrovala je muževu rodbinu po Australiji (i dalje) metodom (još nije naučno objašnjeno) potencijalnim imateljima rodbinskih veza tipa vjenčani, usvojeni, posvojeni, 50 godina skup al nevjenčani, promijenila kompletne podatke uključujući i ojb, kućne ljubimce dala preparirati i onda spalila, hakirala sve dokumente koji počinju na prvo slovo prezimena tog jadnička kog je otela prvoj ženi (nema pojma kolko joj je ova zahvalna), ma kaj pripovedam, još malo bu i državi promenila ime, samo da ga uništi, jer žene su takve! Da nije kuhala, da se skurvala s batlerom od 120 godina slepim gluhim a možda i nepostojećim, to normalno; razbila aute do neprepoznatljivosti, to se podrazumijeva, sve isto sa svim kruzerima i amfibijama i romobilima, svim mobilnim kaj je lik imal. Tako to rade sve žene!

I onda vele Jesenjin je bil pametan. Nije njega majka, njega je tetka rodila, bogec bistrički, ne bi on majku uvrijedio samo tak.

Onda nebitna, bezvezna informacija iz prve ruke, za te koji tako vide ženu:
Lik sazdan od 92 kile mišića, visok 183 cm, mačo muškarac grozne naravi (Bik/Lav, 0-ta krvna grupa, rođen u godini Tigra) nema s kim se nije pomlatil, nasrdila ga krava (prava krava, govedo ženskog spola!) od 750 kila on ju na zemlju zrušil, nebuš-me-jebala-v-mojoj kuruzi, kravo jedna!!!! Ono, murja mu se obraća od iza ograde od drugog suseda, dole niz cestu (ne uz cestu, lakše im je pobeć nizbrdo) ma nesme blizu, e takav izjavljuje sudskom vještaku da ga je zlostavljala koka od 164 cm visine, 62 kile, Blizanac/Rak rođena u godini Zeca, A-krvna grupa. Ljudu su plakali od smijeha kad sam to pričala, ne znam jel toj koki ili kravi, al muškarci su potlačeni, bez svake sumnje.

Oznake: žene

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.