Da glupa papiga

29 lipanj 2017

Personata je fakat personata. Vrsta papige koja se tak glupo ne zove bez veze.
Nema tu, iščupala sam joj rep (nehotice, batrgala se) prije 2 godine, još joj ni zrasel.

Neće niš jesti od onoga kaj piše da obožavaju baš te papige.

Nema ni komad krila. Isto sam ju krivo vlovila il počupala, je a kaj sad. Bil nekidan dimnjačar da kaj je to na peći, reko pol papige, al bum vam pokazala samo ak ste neustrašivi. Da je lepa al da nema rep. Reko kak stvari stoje nebu ga ni imala.

Jutros ju mazim i cmok a ona mene hop za čubu, kaj bum ja nju ljubila dok se njoj neće, a nije se ni psihofizički pripremila jelte, e ja srdita psujeeeem mamu ti jebem, čuba krvari, natekla, boli jebote!!!! E, imali smo takvo ronjenje u rajngli da kad sam ju ubacila u gajbu a ona leži kak sam ju stavila, mamu joj jebem, i odo ja na terapiju.

Sad smo ustvari nekak slične obadve nahero samo kaj ja nemam perje.

Deportirana je u kuhinju. Ode sinek u kuhinju čuješ urlik jebojojbogmateripapigi i onomkotijujedonesel, život je do sad imal nekog smisla ovo je sad sve zakurac, mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa papiga stoji na gajbi a vrata od gajbe su zaprtaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! krvavu majku, boga, svetu kravu, kišne gliste, komarci, vrućina....


Odem vidit a ono fakat. "Glupa" papiga je vidla kak ja haklam hranilicu i odhaklala ju, rastavila ju na ta dva dijela od čeg se sastoji pohitala pol van pol po gajbi i izašla van, je kaj sad. A kuuuuži da ni smela, gleda jel bu opet ronjenje u kakvoj rajngli, bi ja al dok smo mi to složili natrag.

Izgrizla je njihalku, lojtre od nekog drva pretvrdog, ludnica, pa štangicu, novije grize rešetke i još malo pa bu se i tu provukla, raširila ih.

On to siromak nemre gledat ide saugat. Najednom čuješ tup i opet krvavu majku boga, svetu kravu, kišne gliste, komarci, vrućina, ma kae sad.

Da kaj kae, hitila je pojilicu, izgurala ju, jebate ja ju jedva uhaklam ona ju hiti. Kaj bute vi mene zaprli a vodu mi niste promenili ima dobrih pol sata, jeste vi normalni.

Zadnja dojava da je jedna gitra odvaljena i da do ujutro nebu ne samo papige ni gajbe, pitanje jel bu i vešmašina u komadu, naime mi imamo mali stan pa je vešmašina u kuhinji. Bum nabavila neku na ugljen i u nju stavila papigu pa na centrifugu.

Oće neko papigu s pol gajbe??? Dajem agresivnu papigu u dobre ruke i snažne noge... Mit dem ide vrećica hrane i dve i pol kile pijeska. A?

Oznake: papiga

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.