Matematika

16 kolovoz 2016

I dijete diplomiralo i našlo posel, u tri godine smo se triput vidli. Daleko je i sad mi fakat fali i teško mi je, ali to je djetetov izbor a ja sam tu da dijete podržim.

I tak ja ko beba sretna i javim prijateljima.

- Jedan me ne zove jer se duri zbog nečega kaj sam rekla pred 4 godine ili 5. Pa ga nazovem i velim da je konj i da kaj mu je, veli ja čestitam ali ja se durim. Onda smo se posvađali na noževe, al to je već narodni običaj u našem malom gradu. Kompletni idiot. Odma me popljuval ko roditelja (samohranog, bivši lipu jednu nije dal za svo vrijeme studija, niti je znao što dete opće i studira!), pa hvala ti prijatel, bum ja tebi već odbrojala al ti buš se smijal ko i obično, šteta moje energije. Al idiot jesi.

- Ona je rekla ovako, ni dobar dan, drito ovak: Slušaj Seka, jel tebi jasno da bez doktorata ništa! Odmah nek počne raditi na doktoratu! I onda mi sat i pol pričala o nekoj novoj religijskoj sekti, nečemu, muku ti ježovu!!! Ni fino ni krasno ni pišmevrit, ima četvoro diplomirane djece, zna kak je to, ništa, odma doktorat.

- Je, ona je odma nazvala čim je dobila SMS i rekla bravo jedno naše dijete je gotovo s faksom, jeeeeee, sad će dijete tek vidit kak je lepo studirat, sad počinje život. Ona i ja imamo skup 4 komada dece i svi su krvavi pod kožom i svi su divni i krasni i svima ujedno i psuje i jebe majku i sve je to tak divno, ljudski, normalno. Al se zna kad zbiljam počinje život. Bok, žurim. Ali ona je tako daleko da mi samo prek malo telefona ili koje kratke rečenice napiše ili veli - uvijek te i puno volim. I ja nju. A to život ne voli pa nas odnese daleko.

- Jedan prijatelj je šutil i zaprepašteno me gledal. Ni da me u pičku materinju pošalje!

- Jedan nije odgovorio uopće.

- Jedan drugi isto nije odgovorio uopće, znam da je živ jer ga vidim na teveju.

------------------Nepoznati ljudi su mi se našli načina javiti (hvala svima trima).

- Još jedan prijatelj se nije javio, da ne bi bilo da nije odgovil niš. Provjerila sam, živ je.

- Prijateljica mi je poslala smješka. Mislim onda bolje da mi nisi poslala niš. Gledala je kaj proživljavam, od sviju njih najbolji uvid/sliku je imala baš ona. Al: Sad imam kompletnu sliku o njoj. I još mi veli kak je dete predugo studiralo. Halooooo????? Ali je za razliku od tvog deteta, moje diplomiralo - to se opće nisam setila reći, neka, to su sve oni koji vjeruju u boga. Dobro je.

Zbroj prijatelja = ?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.