29

nedjelja

listopad

2017

2 000 000 biračkih glasova za političko čišćenje!Kako sam krenuo s plenkovićevom neodrživom pozicijom i nepostojanja istinske političke snage koja bi preuzela državu u kriznom stanju moram pojasniti osnovne okvire društva i talačke krize.

Plenković, (sanader), todorić, i slični su skupo plaćeni glumci koji nemaju nikakvih sposobnosti do zavaravati narod.
Suverenistička politika je ostvarivanje ustavnih načela.
Hrvatska je demokratska i suverena država. Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu.
To su temelji Republike Hrvatske.

Hrvatsku je dugo zastupao nesuverenistički i nedemokratski politički talog da bi danas, olako napustila tu politiku.
Cijenu nesuverenosti smo skupo platili u svakom ratu, pa tako i u Domovinskom ratu.Prepuštati osnove društva (koje ciklički prolazi ekonomske krize i ratove, naizmjence) glumačkoj garnituri (sa zatamnjenim gospodarima) nije popuštanje vanjskim silama, već odražava nepostojanje organizacijske sposobnosti (nedostatak kadrova) i nepostojanja odgovornosti za društvo i vlastitu sudbinu.

Hrvatska nema industrije, nema energente, nema rude, nema tehnologiju, štošta nema. Ali stanje nije posljedica materijalnoga već duhovnog siromaštva.
Nema ljudi. Svi su prodane duše. Glumci. Sanjari.

Mnogo je država koje nemaju vlastitu vojnu moć kojom bi branile svoj suverenitet. Ali se domišljato nose s tom činjenicom.
Hrvatska nikad nije branila svoje pravo, prepušta ga instaliranim glumcima koji zavaravaju narod.
Sanader je vodio detuđmanizirani hdz do svog sloma (iako je to slom suverenističke politike hdza a ne sanadera, sanader je glumac).
Gotovina je bio narodna nada dok se sakrivao (od naroda).
Plenković i todorić su preuzeli ulogu javnih tema ...


Ja sam običan (nisam običan: Hrvat sam, katolik, državotvoran i željan boljitka, te zbog toga meta sustavnog progona koje provode orjunaši, meta ratnih djelovanja orjunaško-četničkih paravojnih postrojbi (i Jna je paravojska)) građanin i ne želim desetljećima slušati i gledati igrokaze (partijskih kvazi kadrova, idiota kojima je uspjeh prehranjivati se od javnih novaca). Želim i zahtijevam prostor za vlastit napredak, kako u duhovnom tako i u materijalnom smislu.


Sve moje obaveze prema državi su podložne mojoj suglasnosti (po propisanim procedurama). Sama činjenica da ste okupirali vrijeme i sredstva ovog društva ukazuje na tešku anomaliju kojoj ste izvrgli ovo društvo.
Kretene kao što su Šeks (prdi-ludi polupravnik koji zamišlja kako je sloboda sposobnost nametnuti svoje u*rane i bolesne ambicije (a da im netko ne otkine glavu)), poigravajući se sa narodom treba žurno odstraniti (i silom) iz političkog odlučivanja. Barem sa Šeksom to nije problem: glup je i pokvaren, u Osijeku ga ne vole ni živi, ni mrtvi!

Ostaje pitanje: Zašto nesposobnim i pokvarenim produžavamo mandate?
Treba birati (nadarene)!

2 000 000 biračkih glasova za političko čišćenje!


Oznake: opoziv, uništavanje, polupravničke smicalice, politička nezrelost, skupo plsćeni glumci, ustav, ustavni temelji, obrana suvereniteta, vlastita vojna moć, ja sam obićčan Hrvat, okupacija vremena, okupacija sredstava, anomalija društva, produžavanje mandata pokvarenima, 2 000 000

27

petak

listopad

2017

Hrvatska većina mora žurno opozvati plenkovićevu vladuOpoziv nekompetentne i političarske vlade je neminovan.
Uništavanje države, nacije, naroda, ljudi polupravničkim smicalicama (koje smišlja "savjetnik" Šeks), lažima i obmana zaslužuje žurni opoziv.

Nikad gora vlada nije bila u RH.

Unatoč političkoj nezrelosti, nesposobnosti izgraditi gospodarski prihvatljivo društvo (što je izazvalo pomamu za političkom vlašću) zabrinjava što opoziv premijera i cjelokupne vlasti pokreće sdp a ne hrvatska većina.

Sdp se još jednom pokazao kao zaštitnik hdz-a, hdz se pokazao kako je politički komplementaran sdpu (nadopunjuju se).

Nakon brutalnog, nedemokratskog, ateističkog i diktatorsko-totalitarnog nametanja jugoslavenstva, socijalizma (nepoštivanja vlasništva) i proruskog opredjeljenja, umjesto prozapadnog, suverenističkog, prokršćanskog, suverenističkog društva osobnih i ostalih sloboda, post tuđmanovski hdz služi promicanju istih (orjunaških) ciljeva kvazi demokracijom i kvazi domoljubljem. Sdp provodi te ciljeve direktno i otvoreno, hdz provodi te ciljeve dugoročno (korak po korak; jedan od tih koraka je i povremeno vraćanje sdpa koji u tom razdoblju ubrzano promjeni sve odrednice hrvatstva i narodne vladavine)(nakon sdpovih vladajućih poteza, povratkom hdza nikad nije stavljena van snage sdpova odluka o naravi zakona i vlasti u RH).
Današnji hdz podupire socijalističku, nesvrstano-prorusku, politikantsku državu (kojoj je jedini interes interes vladajuće klike zadržati svoj povlašteni položaj u društvu; što ne isključuje niti mogućnost ponovnog ujedinjenja u jugoslavensku tvorevinu jer takvi kadrovi nemaju obzira). Državu koja ne rješava probleme, već ih stvara. Državu koja narod isključuje iz vlasti jer bi narod pokrenuo izlazak iz EU (u koju smo čudnovato ugurani). Državu koja narod iscrpljuje i uništva jer ima zadaću sputati povijesne težnje političkog ujedinjenja s BiH. Državu koja nacionalno pretvara u nacionalnu sramotu, umjesto da bude moderator stvaranja nacionalne politike koje se nećemo sramiti. EU, BiH, Srbija, ... ova vlast nema politički odgovor na te probleme i jedini joj je način nesposobnošću osiromašiti ovaj već siromašan narod i ušutkati ga "glađu". (Nogometnim rječnikom ne znaju igrati, ali znaju praviti prekršaje.)

Hrvatska mora ponuditi životvornu političku opciju koja će okupiti većinu, politički (ili drukčije) poraziti političke opcije koje zloupotrebljavaju vlast i institucije hrvatske države protiv naroda i većine.
Ovu vlast treba opozvati jer nema niti jednog razloga za opstanak takve vlasti.

2 000 000 biračkih glasova i temeljita izmjena Ustava, zakona, sudbenog i državnog ustroja, smjena kadrova koji uništavaju Hrvatsku.Oznake: opoziv, uništavanje, polupravničke smicalice, politička nezrelost, pomama za političkom vlašću, oblici nametanja jugoslavenstva. životvorna politi