29

nedjelja

listopad

2017

2 000 000 biračkih glasova za političko čišćenje!



Kako sam krenuo s plenkovićevom neodrživom pozicijom i nepostojanja istinske političke snage koja bi preuzela državu u kriznom stanju moram pojasniti osnovne okvire društva i talačke krize.

Plenković, (sanader), todorić, i slični su skupo plaćeni glumci koji nemaju nikakvih sposobnosti do zavaravati narod.
Suverenistička politika je ostvarivanje ustavnih načela.
Hrvatska je demokratska i suverena država. Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu.
To su temelji Republike Hrvatske.

Hrvatsku je dugo zastupao nesuverenistički i nedemokratski politički talog da bi danas, olako napustila tu politiku.
Cijenu nesuverenosti smo skupo platili u svakom ratu, pa tako i u Domovinskom ratu.



Prepuštati osnove društva (koje ciklički prolazi ekonomske krize i ratove, naizmjence) glumačkoj garnituri (sa zatamnjenim gospodarima) nije popuštanje vanjskim silama, već odražava nepostojanje organizacijske sposobnosti (nedostatak kadrova) i nepostojanja odgovornosti za društvo i vlastitu sudbinu.

Hrvatska nema industrije, nema energente, nema rude, nema tehnologiju, štošta nema. Ali stanje nije posljedica materijalnoga već duhovnog siromaštva.
Nema ljudi. Svi su prodane duše. Glumci. Sanjari.

Mnogo je država koje nemaju vlastitu vojnu moć kojom bi branile svoj suverenitet. Ali se domišljato nose s tom činjenicom.
Hrvatska nikad nije branila svoje pravo, prepušta ga instaliranim glumcima koji zavaravaju narod.
Sanader je vodio detuđmanizirani hdz do svog sloma (iako je to slom suverenističke politike hdza a ne sanadera, sanader je glumac).
Gotovina je bio narodna nada dok se sakrivao (od naroda).
Plenković i todorić su preuzeli ulogu javnih tema ...


Ja sam običan (nisam običan: Hrvat sam, katolik, državotvoran i željan boljitka, te zbog toga meta sustavnog progona koje provode orjunaši, meta ratnih djelovanja orjunaško-četničkih paravojnih postrojbi (i Jna je paravojska)) građanin i ne želim desetljećima slušati i gledati igrokaze (partijskih kvazi kadrova, idiota kojima je uspjeh prehranjivati se od javnih novaca). Želim i zahtijevam prostor za vlastit napredak, kako u duhovnom tako i u materijalnom smislu.


Sve moje obaveze prema državi su podložne mojoj suglasnosti (po propisanim procedurama). Sama činjenica da ste okupirali vrijeme i sredstva ovog društva ukazuje na tešku anomaliju kojoj ste izvrgli ovo društvo.
Kretene kao što su Šeks (prdi-ludi polupravnik koji zamišlja kako je sloboda sposobnost nametnuti svoje u*rane i bolesne ambicije (a da im netko ne otkine glavu)), poigravajući se sa narodom treba žurno odstraniti (i silom) iz političkog odlučivanja. Barem sa Šeksom to nije problem: glup je i pokvaren, u Osijeku ga ne vole ni živi, ni mrtvi!

Ostaje pitanje: Zašto nesposobnim i pokvarenim produžavamo mandate?
Treba birati (nadarene)!

2 000 000 biračkih glasova za političko čišćenje!


Oznake: opoziv, uništavanje, polupravničke smicalice, politička nezrelost, skupo plsćeni glumci, ustav, ustavni temelji, obrana suvereniteta, vlastita vojna moć, ja sam obićčan Hrvat, okupacija vremena, okupacija sredstava, anomalija društva, produžavanje mandata pokvarenima, 2 000 000