03

petak

studeni

2023

HOS se borio za ovu državu, oni se nisu borili za ovu državu




HOS se borio za uspostavu, obranu i razvoj države Hrvatske.


Svita na vlasti se nije borila za ovu državu.
Poduzimali su sve za rastakanje svih dosega političkog, diplomatskog, vojnog ili bilo kojeg zauzimanja za uspostavu, opstojnost i razvitak države Hrvatske.





Prividni sukob nije stvarni sukob, jer bi u tom sukobu HOS izvojevao čistu pobjedu. Riječ je o obmanama i zamjenama teza.

Zamjena teza o moralnosti i legalnosti (ne možete obmanama imati legalnost) proizlazi iz želje prekinuti sva neprijateljstva prije izbijanja sukoba - svakodnevni lažnim moraliziranjem.
(Antifašisti ne postoje, inače bi po svijetu radili u karitativnim udrugama. Iz tog proizlazi da su surovo lažni. I ne bi etiketirali. Iskorijenjivanje tuberkuloze ne postižete tako što proganjate sve što diše (hrvatski).)

Titioističko-karađorđevski koncept (političkog i ostalog) nasilja doveo je do ratova koji su po ideolozima tih doktrina trebali zaustaviti ratove. pLenkovićevo-račanovska (i svih između tih sviju "vlasti" - jedne te iste vlasti - ruskih agenata s plaćama Republike Hrvatske) kamarila svesrdno Hrvatsku gura u novi rat - svjesno - ali na gubitničku stranu. Nas i rusa trista tisuća manje.

Bauljanjem po hodnicima državnih institucija priželjkuju naivnost i dolazak rusasrba. A doživjet će dolazak hrvatskih obrambenih snaga (HOSa).

Ipak se oni nisu borili i neće boriti za državu. Oni su izdajice i pokvarenjaci. Oni nikome ne trebaju ako nije nemoralno. A nemoralno nije vječno jer samo sebe izjeda.
(Društvo je u cjelini odgovorno jer upropaštavaju i nas i sebe ...)

Premreženost HOSa i HSPa s ciljem razdiobe jUngoslavije u korist srba a ne u korist vlaha proizveo je rat koji će tek biti. Rat za mir.

j* vas moj ćaća



Oznake: HOS, Drava, moralnost, legalnost. obmane, nasilje, titoističko, karađorševski, rusosrbi, nemoralno