17

srijeda

veljača

2016

Zašto je antifašizam krivovjeran, a uvijek u pravu


Zašto titovi antifašisti nisu prepoznali skidanje okova ropstva ...Hrvatska je (u svome ropstvu) politički obespravljena. Odlučivanje o sudbini naroda i države nije prepušteno političkom narodu.

Politika (HDZ-a) prema povijesnoj Hrvatskoj je prevagnuo na stranu komunističko-četničkih (pogleda turske granice).
Sve su uradili kako bi Hrvatsku okovali u reducirane granice. Najbolji (ratno-politički) suradnici su upravo komunističko-četnički elementi (u tragovima).
Snaga (današnjeg ili bili kojeg drugog) SDP-a je upravo u potrebi HDZ-a držati nacionalne elemente pod kontrolom.

Ne vode ono političke bitke, oni uspostavljaju kontrolu nad narodom ... (podijeljenim na dvije države). Drina (šumi Srbima).
Upravljaju narodom (kao izvorom suvereniteta), a ne državom na korist narodu.

Nesposobnost Hrvatsku otrgnuti iz totalitarnosti, napraviti Hrvatsku dostojnu življenja, slobodnu i demokratsku (makar od Sutle do Une) je grijeh današnje politike. Karijeristi koje pozicioniraju službe.
Svi sve (svugdje) prisluškuju. Hrvatska je totalitarna po kontroli koju represivni (prislušni) aparat uspostavlja nad svim građanima.
Lozančić (potpuno nepotreban lik iz crtanog filma) samo je ikona apsurdnosti nadzora. Prisluškivati predsjednicu (koja ga , istina, nije imenovala) spada u karikaturalne postupke (a istovremeno propuštati teroriste u EU, koji su počinili krvoproliće) teško me žalosti (sramoteći Hrvatsku).

Uništavati Hrvatsku kako bi oslabili hrvatske izglede u BiH spada u politiku (s posljedicama). Onaj tko to nameće suočit će se sa sudbinom ...

Od Tuđmanove i HDZ-ove politike nije ništa ostvareno (Tuđman je zagovarao jugoslavensku konfederaciju), slobodne i napredne Hrvatske, gospodarskog razvitka, ... danas HDZ vodi borbu za smjenu sdp-a s vlasti ...
Dogodine ćemo se boriti da se šaka idiota ne vrati na vlast ...
Kada ćemo dobiti kontroliranu vlast i državu, koja služi narodu (narod hoće što hoće!)?
Hrvatska kao da je prespavala Domovinski rat (i sva politička poništavanja desetljeća borbe i obnove). Hrvatska je u raljama idiota! (Propast tranzicije.)

Ako su predsjednički i parlamentarni izbori bili (zakonska) mogućnost smjene komunističko-totalitarističke političke elite, ako je referendum bio i ostao mogućnost smjene otuđene političke elite (apsolutista), ulični nemiri i nasilna smjena vlasti je jedini istinski put u vraćanju Hrvatska Hrvatima.
Političkim lažima nas davite 25 godina. Služite svima samo ne narodu, protiv naroda.

Citirat ću preambulu Ustava Francuske, u kojoj se nalazi Deklaracija o pravima čovjeka i građanina (dokument kojeg je 26.8. 1789., za vrijeme francuske revolucije usvojila francuska Narodna ustavotvorna skupština kao preteču prvog francuskog Ustava):


https://sh.wikipedia.org/wiki/Deklaracija_o_pravima_%C4%8Dovjeka_i_gra%C4%91anina

Francuska ima državu i Ustav bez spominajanja Ugarske nagodbe, bez spominjanja antifašizma, bez spominjanja Petain-a, ... ali spominju prava čovjeka, naroda, ... utemeljuju modernu državu.

Čekam vanzemaljce ... oni će prvo udariti na pokvarenjake (i fašisti su prvo udarili na korumpiranu, pokvarenu, kraljevu (namjesničku) vlast).
Sve mi se čini kako ćemo i tada/dalje pričati o atifašizmu ...


Oznake: politička obespravljenost, turska granica, upravljanje narodom, nadzor, totalitarizam, propast tranzicije, protiv naroda, ustav Francuske, preambula ustava, deklaracija o pravima čovjeka i građanina

Jesam li zaslužio 20 000 kn!?Ponuđena je nagrada od 20 000 kn za obavijest ili informaciju koja bi dovela do otkrivanja i uhićenja počinitelja kaznenog djela "javnog poticanja na nasilje i mržnju" (mada mi je nejasno protiv koga poticano nasilje i mržnja) iscrtavanja kukastog križa na travnjaku poljudskog stadiona.
Tek otkrivanjem počinitelja moguće je ustanoviti motiv (moguće da je meksička narko mafija na taj način poslala poruku svojim kupcima ... i u tom slučaju kukasti križ ne bi imao nikakve veze s nacizmom). (Kakvi ministri, takva i policija ...)

Visina novčane nagrade upućuje na populaciju kojoj se obraća (narkomane, njima je taj iznos primjeren ...).
Normalna (upućena) osoba ne smatra 20 000 kn dostatnom nagradom za pružanje informacija (zaračunavajući ugled policije i udjele (novčane) HNS-a obzirom na plaćenu kaznu i mogućnost gubitka zarade od neplasmana na europsko prvenstvo).
Zakon ponude i potražnje upućuje kako je informacija vrjednija od 20 000 kn, ako počinitelji nisu narkomani (a tada je nagrada primjerena).
Ako je Ministar i ovlašteni PU odredio cijenu (na tržištu) nedvosmisleno su uputili i na počinitelje.
Jedini je problem što narkomani nikada ne čine takve prestupe (kažnjiva djela) bez nadoknade ( niska je ali i oni imaju cijenu).

Ako su naručitelji unajmili narkomane, začuđuje policijska neinformiranost. To je (narkomani) rizična skupina (u rizično vrijeme odvijanja nogometnog susreta) koju su morali nadzirati (a ne upravljati njima i prikrivati ih).
Posebno začuđuje diverzija, koja je mogla biti i teroristička ...
Ministarstvo loših poslova ...Oznake: novčana nagrada, obavijest ili informacija, motiv, počinitelj, visina iznosa nagrade, rizična skupina, nadzor, tetorizam