07

utorak

ožujak

2017

Hrvatska pokora - zašto nije bilo lustracijeKako je moguća okupacija?


Problem hrvatske novovjeke vlasti proizlazi iz naravi osoba koje teže obnašati tu vlast.
Hrvatski politički korpus u Jugoslavijama je služio jugoslavenskoj ideji.
Dvojako su nastupali: kao poltroni i sluge određene politike, te kao nasilnici (branitelji jugoslavenstva) koji su krvavim tragom obilježili jedno vrijeme.

(Pozicionirajući tu političku nakupinu, primjećuje se kako su posrednici između nadvlasti (a svaka nadvlast je okupatorska) i potčinjenih bilo kakvoj vlasti (u slučaju nadvlasti riječ je o okupiranima).)


Krvavi režim iznjedrio je nepomirljive častohlepne osobe željne vlasti (po bilo koju cijenu) (kao izvora materijalnih dobara).
Teoretski (podjela na političke lavove i političke lisice, kako sociologija politike dijeli političke struje), sustavno i ustrajno, korak po korak, Hrvatska je iznova okupirana (istim) kadrovima koji nisu odustali od negativne uloge u političkom i sveukupnom životu (danas) države.

Podjednako to ukazuje na (kako je glavni motiv te političke grupacije materijani probitak) sustavnost antihrvatskog finaciranja i sustavno blokadu institucionalnog progona takvih osoba.
Zbog tog nije bilo lustracije (a svaki pokušaj vodi kvazipovjerenstvima i političkim nagodbama (njih samih sa sobom) o neprogonu takvih kadrova).

Hrvatska je iznova okupirana uz pomoć istih kadrova koji su nas držali u komunističkom ropstvu i jugoslavenskoj okupaciji. Njihova jedina zadaća je služeći se svim sredstvima osigurati svoju političku poziciju (bez obzira na posljedice). Zbog toga je Plenković na vlasti, a Povjerenstvom misli produžiti okupaciju.
Stari Zagrebi Zagreb 71.

Oznake: novovjeka vlast, narav, hrvatski politički korpus, politička nakupina, izvor materijalnih dobara, politički lavovi i lisice, motiv, lustracija, okupacija istim kadrovima

17

srijeda

veljača

2016

Jesam li zaslužio 20 000 kn!?Ponuđena je nagrada od 20 000 kn za obavijest ili informaciju koja bi dovela do otkrivanja i uhićenja počinitelja kaznenog djela "javnog poticanja na nasilje i mržnju" (mada mi je nejasno protiv koga poticano nasilje i mržnja) iscrtavanja kukastog križa na travnjaku poljudskog stadiona.
Tek otkrivanjem počinitelja moguće je ustanoviti motiv (moguće da je meksička narko mafija na taj način poslala poruku svojim kupcima ... i u tom slučaju kukasti križ ne bi imao nikakve veze s nacizmom). (Kakvi ministri, takva i policija ...)

Visina novčane nagrade upućuje na populaciju kojoj se obraća (narkomane, njima je taj iznos primjeren ...).
Normalna (upućena) osoba ne smatra 20 000 kn dostatnom nagradom za pružanje informacija (zaračunavajući ugled policije i udjele (novčane) HNS-a obzirom na plaćenu kaznu i mogućnost gubitka zarade od neplasmana na europsko prvenstvo).
Zakon ponude i potražnje upućuje kako je informacija vrjednija od 20 000 kn, ako počinitelji nisu narkomani (a tada je nagrada primjerena).
Ako je Ministar i ovlašteni PU odredio cijenu (na tržištu) nedvosmisleno su uputili i na počinitelje.
Jedini je problem što narkomani nikada ne čine takve prestupe (kažnjiva djela) bez nadoknade ( niska je ali i oni imaju cijenu).

Ako su naručitelji unajmili narkomane, začuđuje policijska neinformiranost. To je (narkomani) rizična skupina (u rizično vrijeme odvijanja nogometnog susreta) koju su morali nadzirati (a ne upravljati njima i prikrivati ih).
Posebno začuđuje diverzija, koja je mogla biti i teroristička ...
Ministarstvo loših poslova ...Oznake: novčana nagrada, obavijest ili informacija, motiv, počinitelj, visina iznosa nagrade, rizična skupina, nadzor, tetorizam