17

subota

studeni

2018

Nađite mi u Hrvatskoj jednog kretena



Nađite mi u Hrvatskoj jednog kretena koji vjeruje kako su se branitelji borili za osnutak Republike Hrvatske, za demokraciju, pravnu državu u okvirima pozitivnih dosega zapadne civilizacije, za slobode koje su prikladne današnjem vremenu, za ekonomski napredak, za državu koja bi bila instrument u rukama naroda.

Nađite mi u Hrvatskoj jednog kretena koji vjeruje kako su se Hrvati zalagali za osnutak Republike Hrvatske, za demokraciju, pravnu državu u okvirima pozitivnih dosega zapadne civilizacije, za slobode koje su prikladne današnjem vremenu, za ekonomski napredak, za državu koja bi bila instrument u rukama naroda.

Nađite mi u Hrvatskoj jednog kretena koji vjeruje kako je preko 1000 godina hrvatske povijesti i državnog prava bezvrijedno, jer je uloženo u tu povijest i pravo višestruko vraćeno, a s postignutim možemo slobodno zanemariti i povijest i državno pravo.

Ako nađete jednog kretena koji to misli, pLenkoviću i pUpovcu je mjesto u koloni sjećanja u vUkovaru.
Ako takvog kretena nema onda je borba za hrvatsku povijest i hrvatsko državno pravo (suverenitet) izgubilo još jednu bitku koja će uzrokovati nestanak jednog naroda i gašenje jednog prava. Jer dozvoliti takvim šarlatanima pojavljivanje u vUkovaru je težak udarac hrvatskim težnjama i interesima.
Na svu sreću nikad države nismo ni imali, pa je nemoguće da bar netko ima imalo srama zbog olakog prepuštanja sudbine takvom mamlazu kao što je četnik-orjunaš-poli(fon)glot-kreten pLenković.

(Sve neimenovane osobe su stvarne. Sve imenovane osobe su izmišljene. Svaka slučajnost je namjerna, jer samo slučajno idiot može terorizirati jedan narod ...)

Oznake: Hrvatska, kreten, branitelji, Drava, demokracija, zapadna civilizacija, ekonomski napredak, Hrvatska povijest, hrvatsko državno pravo, tisućljeće