02

nedjelja

srpanj

2017

Antifašizam (kakav ne žele spominjati)



Titova brutalnost (krvoločnost) i poslušnost proizvele su sustav (titoizam), pod utjecajem Zapada, različit od staljinizma, ali staljinistički koncipiran.

Ostvarivanje interesa staljinizma (na granici s nadmoćnim Zapadom) morao se razlikovati od staljinizma primjenjivanim unutar granica "čelične zavjese".

Tito nije vođa trećeg puta (jer je staljinist i staljinov poslušnik-agent), tito nije komunist koji je izgrađivao socijalizam s ljudskim licem.
Tito nije ni političar (spona između rigidnog staljinizma i pokreta za kolonijalno oslobađanje ...).

Tito je napuhani balon koji je u težnji obnašati vlast bezdušno i bezlično pristajao na sve ultimatume (jačih), istovremeno prisiljavajući slabije na bespogovornu poslušnost. Promovirao je tip političara koji u svojoj nemoći provodi brutalnu (totalitarnu) agresiju na stanovništvo i političke protivnike.
Iako je bio slabić.

Epizoda Tršćanske krize najbolje svjedoči o naravi i karakteru takvog tipa političara. Antifašističko-antifašistički rat za Trst (u kojem bi antifašist Tito započeo rat s NATO paktom (predvođenih osvjedočenim antifašističkim Sjedinjenim državama)) je dokaz o anti antifašističkom karakteru Tita, o njegovom panslavenskom prosovjetsko-proruskom prostaljinističko bezličnom maskiranju (jednog notornog krvoloka).

Bezkarakterno poigravanje ljudskim životima, materijalnim dobrima, kulturnom i civilizacijskom pripadnošću. Specijalac, u službi svjetskog zla.

Sve damo - U Trst po rabatinke (S. Letica, preobraćenik)




Oznake: antifašizam, brutalnost, titoizam, staljinizam, interesi staljinizma, treći put, staljinov poslušnik, napuhani balon, bezdušan, bezličan, Trst, antifašističko-antifašistički rat, civilizacijska pripadnost