My spiritual exercises

četvrtak, 19.09.2013.

UFO MISTERIJE (5)

UFO RELIGIJE I KULTOVI
Na ono što je rečeno u prethodnom nastavku, a tiče se UFO mitologije, nekako se logično nadovezuju UFO kultovi i religije, nastali većinom na tlu Evrope i Sjeverne Amerike u drugoj polovini 20. stoljeća. UFO religija i kult je termin koji se koristi za zajednicu vjernika čije se osnovno vjerovanje odnosi na egzistenciju ekstra-terestričkih bića i UFO-a, što čini centralnu komponentu takve vjerske prakse. Ima i takvih teoretičara koji smatraju da su religije poput judaizma imale izvor u kontaktu sa ET bićima. A ufolog Jaques Vallee npr. dovodi u vezu meksičku Gospu iz Guadalupe-a sa Svemirskom Gospom ('Space Lady'), koja se navodno ukazala mnogim koji su imali bliski kontakt sa ekstraterestričkim bićima.
I mada vjerovanja različitih UFO religija variraju, imaju također i neke zajedničke karakteristike – vjerovanje u postojanje vanzemaljaca, te da su oni igrali ključnu ulogu u ljudskoj historiji, kao i to, da će u nekoj vremenskoj tački u budućnosti, čovječanstvo postati dijelom velike galaktičke zajednice ('Galaktička federacija'). Vanzemaljske civilizacije bi, prema njihovim vjerovanjima, morale donijeti tehnologiju i spiritualnost koja bi Zemljanima omogućili prevladavanje njihovih kurentnih ekoloških, spiritualnih i socijalnih problema. UFO religije su se predominantno razvile u tehnološki najnaprednijim društvima, kao što su SAD, Kanada, Francuska i Veika Britanija. Termin «leteći tanjiri» potiče iz 1947. godine, a već od 50tih godina nastaju UFO religije, sa pojavom prvih 'contactee-a' (bića koja su imala kontakt sa navodnim vanzemaljcima). Novi val interesa za UFO religije javlja se 90tih godina prošlog stoljeća, no možemo reći da je ovaj fenomen u svojoj biti imao svoj kontinuitet od samih početaka u pedesetim godinama.
Od 50tih godina osnivač scijentologije (koja se u širem smislu može također smatrati UFO religijom) L. Ron Hubbard objavio je niz knjiga sa područja SF, koje je on opisao kao «space opera». Učenja scijentologije (više, tzv. OT razine) vele da su ljudska bića imala u svojim prošlim životima iskustva kao članovi naprednih vanzemaljskih društava kao što su npr. 'Markabijanci'. Traumatske memorije iz ovih prošlih života navodno su uzrok mnogih prezentnih fizičkih i mentalnih aberacija. Scijentolozi isto tako vjeruju da su u posjedu nekakvih supra-humanih moći, međutim koje ne mogu biti upotrijebljene sve dok se tijelo u potpunosti ne liši trauma prošlih života pomoću prakse 'auditing-a', metoda koje je Hubbard opisao u nizu svojih djela. Bića sa drugih planeta navodno u tijela Zemljana ugrađuju implante, koji nam stvaraju iluzije u sadašnjem životu, posebno na području religije. I sam Isus je prema Hubbardu navodno bio implant ugrađen u ljudski um od strane malignog svemirskog entiteta zvanog 'Xenu'.
Od onih vjerskih zajednica koje se mogu smatrati UFO religijama u užem smislu, vjerovatno su nabrojniji pripadnici pripadnici Internacionalnog raelijanskog pokreta, ili jednostavnije – 'raelijanci'. Moguće je da se radi o najbrojnijoj religiji, nastaloj na tlu Evrope uopće. (Jer, koliko ja znam sve velike religije današnjice nastale su na tlu Azije.) Raelijanci vjeruju da su naučno naprednija ekstraterestrička bića zvana Elohimi kreirala život na Zemlji, pomoću genetskog inženjeringa. Veliki spiritualni učitelji poput Isusa Buddhe i Muhameda, smatraju oni, bili su poslani na Zemlju od strane tih vanzemaljskih entiteta. Raelijanci očekuju dolazak Elohima jednom u budućnosti kako bi upotpunili svoje Otkrivenje i podučili čovječanstvo.
Vođa ovog pokreta je moderni UFO guru Claude Vorilhon, bivši francuski sportski novinar. On je navodno od jednog ekstraterestričkog bića bio proglašen za 'mesiju', te dobio novo ime, Rael. Prema njegovoj priči, jednog lijepog dana krenuo je u pješačenje po brdima, te odjednom ugledao UFO, kako lebdi u blizini. Na sebi je imao simbol šestokrake zvijezde, i unutar svastiku. (Inače, kombinacija ova dva znaka prije 20. stoljeća nije imala nikakve negativne odrednice, pošto su i jedan i drugi simboli nebeskih tijela) Vorilhon je počeo propovijedati ono što mu je biće saopćilo, da mora doći do uvođenja svjetske vlade i jedinstvenog monetarnog sistema, pa i jedinstvenog jezika, koji će poslužiti ujedinjavanju čovječanstva.
David Icke došao je u sukob sa članovima ovog UFO kulta, nakon što mu je jedan «izvor blizak britanskoj obavještajnoj mreži» rekao da ga raelijanci žele diskreditirati kao neo-nacista, nakon prvog izdanja knjige «And Truth Shall Set You Free». Međutim, kada je vidio simbol na omotu njihove knjige, sa svastikom, i u njoj zagovaranje nečeg, što liči na svjetski totalitarni sitem, Icke je uzvratio istom mjerom, usporedivši njihova učenja sa nacističkim vjerovanjima. Ufolog Jacques Vallee primijetio je da kult «izgleda kao da dobiva više sredstava, nego što bi iznosile donacije samih sljedbenika», što je neke navelo na špekulacije o sličnosti Raelskog pokreta, sa kultom Hrama naroda Jima Jonesa. Vallee dakle smatra da je on «mogao privući pažnju «socijalnih inženjera», motiviranih opservacijom i menedžmentom takvih sistema vjerovanja. Drugim riječima, Vallee je primijetio sličnost sa fanatičnom sektom, koja je 1978. u Gvajani počinila kolektivno samoubijstvo. Prema nekim autorima (među kojima je i Icke) Hram naroda bio je eksperiment CIA-e i njihovog 'mind-control' programa.
I sada dolazimo do vjerske zajednice Heaven's Gate, UFO kulta, čiji su članovi također počinili kolektivno samoubijstvo, 1997. godine. Članovi ove sekte su navodno vjerovali da su oni sami vanzemaljci, a čekali su svemirski brod, koji je trebao doći sa kometom Hale-Bopp. Masovni suicid je počinjen pod uvjerenjem da će njihove duše biti 'transportirane' na svemirski brod, za koji su vjerovali da se krije iza komete, a koji će ih potom odvesti do daleke planete, kamo oni odista pripadaju.
O ovom kultu opširno govori William Lyne u svojoj knjizi «Pentagon Aliens». Vođe kulta bile su uvježbavane od strane misteriozne osobe koju Lyne naziva «Friend» ili «Jim». Radi se ustvari o agentu CIA-e Jamesu Parsonsu, koji je studirao pravo na univerzitetu u Denveru, a potom radio, sa Lyne-om, u obavještajnoj službi zračnih snaga, odakle ga on i zna. Ovaj autor ističe da je znao još 1973. godine da je kult povezan sa CIA-om. Dva vodeća člana kulta, jednostavna znana kao «The Two» bila su regrutirana i plaćena od strane Parsonsa, te prošla tromjesečnu obuku, u kući u Santa Feu, New Mexico krajem 1972. godine. Ovaj par, The Two, bio je identificiran kao vođe grupa HIM («Human Individual Metamorphosis»), a kasnije OSIRIS ("Outer Space International Research and Investigations Society"). Lyne je već 70tih naslućivao prevaru iza ovih 'projekata', pogotovo što ga je 'Jim' Parsons nagovarao da piše propagandistički intonirane tekstove o UFO-ima i 'vanzemaljcima'. U povodu masovnog suicida, Lyne pretpostavlja da je CIA zaključila kako je vrijeme da se 'zaključi' 24 godine stara operacija, koja ionako nije bila toliko produktivna niti značajna, možda kako su njeni autori to u početku priželjkivali. Članovi kulta su bili ostarili, te kako navodi Lyne, počeli su sličiti nekoj skupini sa gerijatrijske klinike. Grupa se nije mogla sama od sebe raspasti, pošto su članovi bili 'programirani' da budu ovisni o njoj. CIA, pošto nije vidjela koristi od daljeg postojanja grupe, jednostavno je odlučila da ih se riješi. No, onom tko nije čitao knjigu nije bilo jasno da je iza tog projekta stajao Jim Parsons i CIA, te da je kult Heaven's Gate bio stvoren samo radi prikrivanja tehnologije letećih tanjira, te kao propaganda CIA-e za naivne vjernike u vanzemaljce. Da ovih naivaca nikad ne nedostaje, svjedoči podatak koji sam našao u Wikipediji, da je kult Heaven's Gate opet uskrsao 2006, sa podnazivom «The New Generation».
Ima još nekoliko značajnijih UFO religija-kultova, no pošto je njihov impakt na ufologiju i UFO fanove ipak sve u svemu mali, - usprkos njihovim zvučnim imenima, - samo ću spomenuti njihova imena – Aetherius Society, Nation of Islam, Unarius Acadamy of Science, i Universe People.

*************
NATION OF ISLAM
Uticaj kulta Nation of Islam možda je odista mali, (kao što sam naveo u gornjem postu) u odnosu na UFO fanove, međutim ne i gledajući moderne kultove općenito, naročito one nastale na tlu Amerike. Ova je sekta došla u prvi plan ubijstvom jednog od vodećih članova, poznatog pod konspirativnim imenom Malcolm X, 1965. godine.
Članovi ovog kulta (za kojeg sam inače doznao preko nekoliko konspirologa, ali ga nisam bio povezao sa UFO kultom; pošto ni oni ne navode u svojim djelima da se radi baš o UFO kultu– no radi se o istoj organizaciji, a ne o dvije istog imena) su crni (odnosno afro-američki) muslimani, koji vjeruju u UFO-e, odgovorne za «podizanje planina», i koji će uništiti svijet na Sudnji dan. Vođa kulta Elijah Muhammed tvrdio je da biblijska Knjiga proroka Ezekijela (Zulkifla, Du al-Kifla) opisuje svemirski brod. Taj je brod bio navodno građen poput univerzuma, sa sferama unutar sfera. Po Elijahu ovaj ogromni nebeski točak (promjera 800 m) bio je sagrađen na otoku koji se danas naziva Japan. Veliki, matični brod sadrži u sebi 1.500 manjih, od kojih svaki nosi – tri bombe! Interesantno, prorok Zulkifl ne spominje se nigdje u Kuranu, dok u Starom zavjetu njegova knjiga ima čak 48 poglavlja. No, prorok Elijah (tj. Ilijas) se spominje.
U vrijeme kada je vođa kulta bio Elijah Muhammad, bio je ubijen raniji istaknuti član ovog kulta, poznat kao Malcolm X. No, tada je već pripadao jednoj grupi, koja se bila otcijepila od Nation of Islam, Organizaciji Afro-američkog jedinstva (Organization of Afro-American Unity). Bio je ubijen za vrijeme govora, u dvorani Audubon Ballroom, u New Yorku, kako navodi David Icke u svojoj knjizi «And Truth Shall Set You Free». Jedan od bliskih suradnika Malcolma X, Leon 4X Ameer otišao je u ured FBI i prenio im da su u njegovo ubijstvo bili involvirani vladini ljudi, kao i oni iz Nation of Islam-a. Nekoliko dana kasnije, pronađen je mrtav. Prvo je saopćeno da je izvršio suicid, zatim da je umro od posljedica predoziranja, te onda da je umro od – «prirodnih uzroka». Icke se pita, nije li dotični doktor bio na treningu u – Vatikanu :). Pokreti za emancipaciju crnaca bili su dugo već infiltrirani od strane tajnih službi, također veli isti autor.
Jedan drugi autor, Eric J. Phelps navodi da je vođa kulta Elijah Muhammad bio framason, kao i njegov sin Wallace (Deen Muhammed). Novi vođa sekte, Louis Farrakhan, po istom autoru bio je isto tako involviran u Malcolmovo ubijstvo. Znao je da će Malcolm X biti ubijen. (Navodno je Malcolm X javno izjavljivao da Nation of Islam ima iste sponzore kao i Ku-Klux-Klan, pa je vrlo vjerovatno i to bio jedan od razloga za njegovu likvidaciju.) Njegova uloga tada u sekti bila je ona supervizora. I Wallace je znao za očeve planove. Phelps navodi konkretna imena trojke koja ga je likvidirala – Thomas Johnson, Norman Butler i Talmadge Hayer.
Prema Phelpsu, izvorni vođa sekte Elijah Muhammed bio je poslušnik nadbiskupa Chicaga, kardinala Meyera, te kasnije kardinala Cody-ja. On također navodi da je Malcolm X pokazivao «sve oznake jezuitskog agitatora, uključujući mržnju prema jevrejima, protestantima i njihovoj Bibliji, te američkom Ustavu». Nakon hodočašća u Meku i obraćanja na ortodoksni islam Malcolm X je navukao na sebe mržnju vođe Nation of Islam kulta (za kojeg veli da je bio informator FBI-ja), koji ga je dao likvidirati.
Eric Phelps veli za Louisa Farrakhana, kasnijeg vođu Nation of Islam-a, u djelu «Vatican Assasins» da je i on framason – poslušnik Crnog pape u Rimu (tj. jezuitskog generala, odnosno poglavara reda). On, prema istom autoru kontrolira internacionalnu islamističku terorističku mrežu, čiji jedan djelić predstavlja i organizacija Nation of Islam. Ona navodno ima sjedište u Saudijskoj Arabiji, a stvarni mozgovi iza scene su zapravo masoni-shrineri na čelu sa saudijskim kraljem.
Autor Howard Donahue tvrdi u svojoj knjizi «Mortal Error» da Opus Dei zajedno sa Crnim papom vode internacionalnu islamističku terorističku mrežu, a FBI obavlja uvježbavanje terorista Hamasa te crnih muslimana - Nation of Islama - na tlu Amerike (u Kansas City-ju i Chicagu).






.

19.09.2013. u 17:27 • 0 KomentaraPrint#

UFO MISTERIJE (4)

KONEKSIJA 'DRACO' – ROTHSCHILDS

Mnogi se pitaju u čemu zapravo leži važnost UFO konspiracija, u kontekstu teorije zavjera kao cjeline. Prevare na ovom specifičnom području, imaju također isti cilj kao i druge vrste dezinformacija vezane za konspirologiju – skrenuti pažnju sa glavnih aktera priče i zamagliti stvari, da ne budu tako transparentne i očigledne. Iz prethodnih se tekstova o UFO misterijama može vidjeti na koji se način manipulira mnogobrojnim fanovima 'ufologije', kao jedne, možemo reći (pseudo)naučne discipline. Jedno od takvih spornih pitanja je i ono, koje se tiče grupe osoba na vrhu piramide moći na planeti.
Već sam ranije bio isticao Davida Ickea kao meni najbližeg teoretičara zavjera, međutim, u nekim stvarima naprosto ne mogu, a da se jasno ne distanciram od njega. On je dakle u mnogim stvarima koje navodi u svojim knjigama neosporno u pravu. Međutim, što se tiče samog vrha piramide moći, njegovi navodi iz knjiga «Robots' Rebellion» i «The Biggest Secret», kao da ostavljaju mjesta sumnji – da li on to svjesno ili nesvjesno obmanjuje čitaoce (i samog sebe, na kraju krajeva). Evo, precizno ću prenijeti njegove navode, najprije iz jedne, a potom i iz druge knjige.
«I believe that at the highest levels of the Global Elite are shadowy people who are not known to the public. I would say that the force behind the House of Rothschild is right up there, but I do not believe they are at the top. They too will be taking orders and maybe the Habsburg dynasty is above them in the hierarchy.»
Iz gornjeg citata može se nedvosmisleno zaključiti kako je Icke 100-procentno siguran u to, da familija Rothschild prima naredbe od nekog 'odozgo', i da štoviše, «možda su čak i Habzburzi iznad njih u hijerarhiji».
Čisto sumnjam da su Habzburzi iznad njih. Sjećam se kada sam gledao Otta von Habsburga, vremešnog starčeka (i sina posljednjeg austrijskog cara Karla I), kako uz pomoć mornara silazi sa brionskog feribota. I nije mi nimalo izgledao kao najmoćniji čovjek Evrope i svijeta. Više mi je izgledao kao čovjek koji se sa nostalgijom prisjeća dana kada je njegova carska kuća bila na vrhuncu moći, te imala na Brionima svoje luksuzno ljetovalište. Vozio se u nekakvom karavanu, bez osobnog šofera poput njegovih predaka, a čini mi se da je imao i nekakvu saobraćajnu nesreću s tim autom.
No, da se vratimo Ickeu. Iz druge knjige možemo saznati tko se u stvari nalazi na samom vrhu piramide moći na našoj planeti.
«At the heart of the web, or the top of the pyramid, whichever analogy you choose, are the reptilians. These operate mostly in the background from underground bases and overwhelmingly by possessing the reptilian-human bloodstreams which resonate most closely to the reptile consciousness of the lower fourth dimension.»
Na vrhu piramide, prema Ickeu su reptili, odnosno reptilski humanoidi, sa svojom specifičnom krvi, koja onda rezonira u skladu sa njihovom svijesti niže četvrte dimenzije. Moj komentar bio bi «Shenanigan :( ».
Icke povezuje reptilske humanoide sa rasom Annunaki-ja i sumerskom civilizacijom. Drugim riječima, tvrdi da su oni umiješani od samih početaka u historijske tokove ove naše civilizacije, koja traje nekih 6.000 godina. Ja, međutim smatram da ova novija ekstra-terestrička mitologija (povezana sa ufologijom) ipak ima novije korijene. Reptili (inače doista prisutni još u drevnim mitologijama mnogih naroda), kao i superiorna krilata bića, su se tako našli u jednom djelu lorda Edwarda Bulwera-Lyttona, «The Coming Race», iz 1871. godine. Ova knjiga govori o jednoj moćnoj i superiornoj civilizaciji, koja živi pod površinom Zemlje. S ovime možemo povezati i legende o mitskim podzemnom gradovima Agarthi i Shambhali. Još u 17. stoljeću dva su jezuitska misionara, Chacella i Cabral, pisali o Chang Shambhali, mitskom mjestu koje se nalazi negdje u Tibetu. O Agarthi su pisala dva Francuza, Renan i Jocolliot, 70-tih godina 18. stoljeća, nekako u vrijeme nastanka djela «The Coming Race».
S ovim mitovima o podzemnim civilizacijama svakako se može povezati još jedan mit, onaj o šupljoj Zemlji, a koji tvrdi da se na Arktiku i Antartiku nalaze otvori koji vode u podzemne civilizacije. Prvi je teoriju o šupljoj Zemlji iznio jezuit Atanasius Kircher, u svojoj raspravi iz 17. stoljeća, «Mundus subteraneus».
Svi ovi mitovi su se perfektno 'posložili' sa novijom ekstra-terestričkom mitologijom, iz 20 stoljeća. Postoji opis jedno dvadesetak različitih civilizacija iz dubina svemira, od nekoliko do nekoliko stotina biliona km udaljenih stelarnih sistema i planeta. Pored već navedenih reptilskih humanoida, koji navodno potiču iz konstelacije Draco, navesti ću primjer 'Aldebaranaca', koje spominje i Icke u «Najvećoj tajni». On zapravo prenosi navode istraživača van Helsinga iz 'Vril dokumenata', koje su dva medija navodno dobila channelingom od stelarnog sistema Aldebaran, udaljenog 64 biliona km. Prema njima, populacija Aldebaranaca sastoji se od rase blond kose i plavih očiju, arijanaca. Icke ovoj toeriji dodaje još i 'svoju', u kojoj smatra da su oni zapravo povezani sa reptilima (the reptilian-Aryan
bloodlines)
O razlogu, zbog čega bi netko išao praviti tako komplicirane mitologije, rečeno je još u uvodu. Dobar dio UFO pisaca ništa drugo i ne radi već za dobru lovu izmišlja mitove sa vanzemaljcima. (Mislim da neki naivno i nekritički primaju ove mitove 'zdravo za gotovo' i dalje prenose, tako da u stvari besplatno rade u interesu Iluminata.) Odnosno, do sada je ova ekstra-terestrička mitologija sa reptilima, graysovima i ostalim čudnim bićima već toliko razrađena, da je možda nije ni potrebno nadopunjavati sa novim pričama.
Mnogima potom nije sasvim jasan razlog, zašto su nacisti sa svojim letećim tanjirima morali biti povezani sa Aldebarancima, kao i sa navodnim podzemnim bazama na Antarktiku. Prije je bio spomenut pojam 'vril'. On dolazi iz već navedene knjige «The Coming Race». Radi se o jednom obliku energije, koji Bulwer-Lytton povezuje s elektricitetom i magnetizmom. Interesantno je da je ta energija posve slična energijama skalarnih zraka – naime ovisno o modusu korištenja, može kako uništavati, tako i iscjeljivati, tj. koristiti u medicinske svrhe. Iako je ovaj pisac svoje djelo pisao kao 'fiction' mnogi ezoteričari ga iščitavaju kao 'non-fiction', tj. da se radi o istini pod velom fikcije, a na što upućuju i piščeve riječi na samom kraju ove novele – «molim se da prođe mnogo vjekova prije no što na svjetlo Sunca izađu naši neminovni uništavači». Energija 'vril' se također povezuje sa nacistima i njihovim letećim tanjirima, a navodno je postojalo i tajno Društvo Vril. Ovdje valja spomenuti još jednog istraživača Arktika i Antarktika, kontra-admirala Richarda Byrda. Osim što je prije 2. svjetskog rata vodio dvije antarktičke ekspedicije, on je i nakon rata, 1947. godine, bio vodio operaciju «Highjump». Oficijelno, ona je uključivala vojne manevre u polarnim uvjetima. Međutim, neki teoretičari zavjere smatrali su da je operacija bila u stvari napadačka misija – na nacističke baze na Neu Schwabenland-u na Antarktici. Ekspedicija, koja je trebala potrajati nekoliko mjeseci, potrajala je samo nekoliko sedmica. Gotovo su sve novine izvijestile, da je misija bila neuspješna. Po meni, glasine o navodnim tajnim bazama nacista, kao i 'neuspjeh' operacije Highjump, imali su za cilj stvoriti mit o nepobjedivosti nacista i njihovih letećih diskova, te i dalje kao jednu od najvećih potencijalnih opasnosti za planetu. Naravno, i ovo je bio paravan za pravu istinu, a ona je – saveznici su 'prošvercali' nacističke naučnike (operacija Paperclip) na kraju rata, sa kojima su potom zajedno radili na tajnoj tehnologiji letećih tanjira.
Vraćamo se opet na Rothschilde, pošto su oni u naslovu, i oni su možda najbitniji u cijeloj priči vezanoj za 'vanzemaljske' i 'nacističke' UFO-e. Prije par godina sam našao na nekom siteu članak «Cosmic Awareness Issue», stanoviti 'newsletter' u kojem se javlja nekakav (ekstraterestrički) entitet zvan Cosmic Awareness, koji objašnjava, posredstvom medija i channelinga, razna događanja na našoj planeti. Tako opisuje i navodni susret barona Rothschilda sa Draco-reptilom, zapravo kako je on to biće predstavio, na tajnom susretu sa kolegama bankarima, a koji se navodno zbio početkom 30tih godina prošlog stoljeća u Londonu. Sastanak je bio navodno u kući Rothschilda, i biće je jednostavno prisutnima objasnilo da je ono predstavnik svoje vrste na Zemlji, a ona pomaže tranziciji Zemlje, sa ciljem da ona postane dio Orionskog imperija i Drakonske federacije. Interesantno, Cosmic Awareness također spominje da su vanzemaljci bili ti, koji su vodili Hitlera na njegovom putu prema osvajanju svijeta. A Četvrti Reich je ustvari Novi svjetski poredak, kao pokušaj da se stvori svjetska totalitarna država. Na jednom forumu sam bio našao također tu istu temu, o susretu Rothshilda, bankara i reptiloida, te se tu spominje i Roosevelt; o tome kako su i sa njim reptiloidi sklopili sporazum o transferu tehnologije sa Draco-a u zamjenu za 'ugošćivanje' ovih reptiloida na tlu SAD. Potom je započela izgradnja podzemne baze Dulce, koja je bila u potpunosti dovršena tek 60tih godina. (U toj bazi dakle navodno zajedno rade na tajnim tehnologijama ljudi i reptilski humanoidi.)
Mnogi smatraju, da u ovoj podzemnoj bazi, te nekim drugima rade zajedno ljudi sa reptilskim humanoidima. Međutim, ovo ne odgovara istini. U tim bazama rade isključivo ljudi (mada ponekad rade posve neljudske, odnosno nehumane eksperimente na ljudima), i tehnologija koja se koristi u njima nije ekstraterestrička, već zemaljska, odnosno potiče sa naše, a ne neke druge planete.

19.09.2013. u 17:26 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2013 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Siječanj 2024 (3)
Studeni 2023 (1)
Listopad 2023 (24)
Rujan 2023 (32)
Kolovoz 2023 (29)
Srpanj 2023 (13)
Lipanj 2023 (24)
Svibanj 2023 (14)
Travanj 2023 (10)
Ožujak 2023 (1)
Studeni 2022 (1)
Listopad 2022 (3)
Rujan 2022 (3)
Kolovoz 2022 (5)
Srpanj 2022 (2)
Lipanj 2022 (6)
Svibanj 2022 (6)
Travanj 2022 (5)
Studeni 2021 (2)
Listopad 2021 (1)
Rujan 2021 (8)
Kolovoz 2021 (4)
Lipanj 2021 (3)
Svibanj 2021 (1)
Travanj 2021 (1)
Veljača 2021 (2)
Siječanj 2021 (4)
Prosinac 2020 (2)
Studeni 2020 (13)
Listopad 2020 (7)
Rujan 2020 (14)
Kolovoz 2020 (14)
Srpanj 2020 (31)
Lipanj 2020 (3)
Ožujak 2020 (2)
Veljača 2020 (4)
Siječanj 2020 (1)
Rujan 2019 (17)
Kolovoz 2019 (28)
Srpanj 2019 (8)
Lipanj 2019 (6)
Svibanj 2019 (22)
Travanj 2019 (11)
Ožujak 2019 (11)
Veljača 2019 (11)
Siječanj 2019 (2)
Prosinac 2018 (4)
Studeni 2018 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Moja alternativna vizija duhovnosti novog doba i zavjera Novog svjetskog poretka

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr