24

subota

prosinac

2016

Inino nasljeđeINA (leglo unosnog monopola).

Svi koji su napadali Karamarka koji je predlagao nagodbu u arbitraži, neka puše Q.


Vrdoljak: dokaz kako pravda i pravo nisu jedno (iako je baš on podnio tužbu za arbitražu tražeći pravo, a ne pravdu).

Petrov: otkupiti (tko?) ćemo dionice INE (i opet ćemo je (sumnjivo) prodati).

Plenković: imamo plan (ali ne spominje Karamarka kojeg su makli jer nisu imali plana).


Kosor: prvi put je srušena vlada, a rušili su je oni koji su je formirali (ne zna ona da je nitko drugi i nije mogao srušiti, ipak su službe brutalne), jer nisu rušili njenu vladu (a morali su).


INA je teroristička (naftna) organizacija koja se pojavljivala u tržišnom obliku u SR Hrvatskoj, nešto SR Srbiji, SR Crnoj Gori i SR BiH, ali i u istraživačko-proizvodnom obliku u proruskim diktaturama (Sirija, Libija, Iraq (možda)), te Sovjetskom savezu.
Na tragu ilegalne distribucije rusko-sovjetskog oružja. Kao sredstvo prikrivanja plaćanja i distribucije tog oružja.
Upravo toliko vrijedi INA. Od zgodnih curica koje su zapošljavali za seksualna iživljavanja komunističke dječice (Mišo Broz & co.), izlivanja i oticanja derivata (na svim razinama; tankerima, cisternama, bačvama, bocama, ...).
Sve smo mi to plaćali (iako nismo vozali automobile, koristili alate i sredstva mehanizacije)??

INA je blatno masna krvava mrlja na savjesti komunističke partije (koju krv ne potiče na pokajanje).
Treba to sve najuriti.

Plenković je krkan (većih razmjera).

Velimir_Neidhardt-_Poslovna_zgrada_INA_Trgovine,_Zagreb_(1985._-_1989.)


Oznake: INA, arbitraža, izjave, Q, sovjetsko/rusko oružje, terorizam

20

utorak

prosinac

2016

Sramota hrvatske akademske zajedniceAntifašizam (kakav nam predstavljaju i veličaju)


Staljinov koncept (kojeg je u ratnim i poratnim podjelama nametao na međunarodnim konferencijama i sastancima) prava na zaštitu teritorija Sovjetskog saveza (Rusije) uspostavom prijateljskih režima (marionetskih diktatura) povjesničarima bi morao biti poznat.
Uspostava titove jugoslavije (sfrjota) je jednako marionetski uspostavljena na temeljnim postavkama staljinovih želja.

Zagovarati antifašizam kao povijesni doseg (vrijedan spomena) pokreta koji je ustoličen kao staljinistička diktatura kojoj je zadaća marionetski (kvislinški) služiti (vojnim i ostalim) interesima Staljina, Sovjetskog saveza, Rusije krajnje je degutantno.

Mater vam * antifašističku.

Taj isti antifašistički pokret je stao ispred Varšave, puštajući Njemačke postrojbe (uglavnom SS) da uguši Varšavski ustanak (pri čemu su uništili najveći dio Varšave). Nakon gušenja tog ustanka (kojeg su pokrenuli poljski antifašisti/antinacisti) Crvena armija je nastavila napredovati preko Poljske do Berlina (i sloma nacizma)(kapitulacije nacističke Njemačke).

Napredak antifašizma (na koji se pozivaju i prizivaju današnje protuhe) preko Hrvatske je podjednako ostavljao krvav trag. 1944. i 1945.g. sa sovjetsko-ruskim znakovljem, sovjetsko-ruskim oružjem, sovjetsko-ruskim pjesmama i sovjetsko-ruskim ponašanjem sijali su strah i trepet prolijevajući krv bez razmišljanja, stvarajući kolone izbjeglica (koje su izmakle pogubljenjima), optužujući ih za otpor "antifašizmu". Strahotno.
1991.g. istim uniformama, istim oružjem, istim pjesmama, istim žarom na istim lokacijama radili su isto: ubijali, stvarali kolone izbjeglica (koje su optuživali za fašizam).

Podjednako u Alepu, isti obrazac (rusko oružje, ruske pjesme, ruske uniforme, ruski običaji) snage koje podupiru Rusi ubijaju bez milosti, stvaraju kolone izbjeglica (koje optužuju za terorizam). Antifašisti. rođeni!

Sa stajališta ozbiljnog sagledavanja (povijesnih) okvira takve prakse riječ je o nehumanom postupanju.
Domaća antifašistička liga čeka svoje smaknuće (na temeljima stvarnog značenja njihova djelovanja).
Prokletstvo krvnika je mala utjeha svima koji su nedužni stradali, optuženi kako bi amnestirali svoje krvnike.
Strepite!Oznake: staljinov koncept, prijateljski režimi, marionetske diktature, Varšavski ustanak, Crvena armija, krvavi trag, sovjetsko/rusko oružje, ruske pjesme, ruski običaji, 1945., 1991, 2016, nehumano postupanje, optuživanje nedužnih žrtava, prokletstvo krvnika