09

četvrtak

lipanj

2016

Bez milosti (obračun s komunjarama)



Tomislav Karamarko je višestruki izborni pobjednik. U kampanjama se doticao izbornog legitimiteta sdp-koalicija, ideološkog legitimiteta, stručnog i moralnog legitimiteta.
Doticao se istinskog značenja sdp/skh/skj titoističke svojte ...
Doticao se udbinog aparata (zastrašivanja i podvođenja političke nacije).
Doticao se krvoločnosti (sovjetsko-ruskog četničko-srpskog orjunaško-komunjarskog) sustava ...

U razvojnoj politici (očekivanja nužne katarze titoističke krvoločnosti) pomirbe i otklona od totalitarizma doticao se (bez istinske reforme) osinjeg gnijezda.
Nije pogriješio Tomislav Karamarko. Pogriješili smo svi koji očekujemo normalnu državu. Jer nismo mobilizirali sve snage i izborima porazili titoiste. Jer nismo nakon očigledne prevare na izborima javno iskazali nezadovoljstvo (orjunaškim prevarama). Jer se ne zauzimamo za stvaranje uvjeta provedbe izbornih obećanja. Tko god se dodirne zločinačke organizacije sustavno je napadan i politički ometan. S centrima (takve) moći treba obračunati (bez milosti).

Poslati orjunaše-izdajice u ropotarnicu povijesti.
Karamarko je svojom žrtvom ukazao na živost orjunaške svite. I njihovu sposobnost prkositi zakonima (metafizike).
Zaobilaziti bit (postojanja). Mi ih u tome ne slijedimo ...

Partija se mora ugasiti (u krvi ili dragovoljno). Toliko smo civilizacijski napredovali ...

(Politika pokolja na Bleiburgu i Križnom putu, kao posljedica temeljnih dogovora o ustroju nove svjetske organizacije (UN-a) koja bi pravednije organizirala Svijet, s namjerom osporiti narodu pravo na potraživanje državnog prava stvorila je širu zajednicu krvoloka i urotnika koje treba javno razotkriti i pokažnjavati ... Sovjeti i britanci su isplanirali, Titovi komunisti i partizani proveli pokolj hrvatskog stanovništva. Vrijeme je za povijesne obračune (s krvolocima).)


Oznake: Tomislav Karamarko, višestruk izborni pobjednik, legitimitet, doticanje, razvojna politika, politika pomirbe, normalna država, titoisti, orjunaške prevare, zločinačka organizacija, centri moći, ropotarnica povijesti, zakoni metafizike, gašenje partije, bit postojanja, pokolj na Bleiburgu i Križnom putu, zajednica krvoloka, povijesni obračuni